Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Vladko, i já jsem o nich uvažovala, tak jsem hledala informace od maminek.Jsou lehounké, mají jen 6.5 kila, mají nánožník,šířka sezení je 35, délka lehu 73, délka sezení při narovnaných zádíčkách 37. Kolečka přední mají průměr 16, zadní 17 cm.Do sněhu to moc není.Ovládají se prý super!Manžel-technik jedné maminky ohodnotil konstrukci za zdařile provedenou.Jen postrádají polohování nožiček.
Tak já je mám. Pro malýho jsou bezva, krásně se mu v ních sedí, popruhy jsou fajn, naklápění taky supr. Myslím, že v rámci golfkových možností jezdí taky dobře, sice musíš na každý chodník šlápnout vzadu na košík (je to tam na to přichystané) a tak si pomoct, protože jinak tu zátěž co je hodně vpředu prostě neuzvedneš, ale to asi dělají všechny golfky, nevím.
A teď mouchy. Ta největší - když jdu rychlejc, kopu do brzdy za zadníma kolečkama, musím si na to dávat pozor, prostě to není 100%. Jestli máž možnost někde se s nima projít, schválně si to zkus. Skládání jde dobře, ovšem potřebuješ na to 2 ruce (u některých inzerují 1 ruku, ale nevím jestli to není jen u dražších). A nakonec úplná blbůstka - když malej sedí, je mě okýnko pahouby, je dost nízko takže ho využiješ až na spící dítko, co je sklopené níž.
Tak a toť vše, jezdíme s nima teorve měsíc, tak uvidíme, snad se hned nerozbijí…
Věrka
No jo, do sněhu to fakt není
Proti velkýmu sporťáku s nafukovacíma kolečkama je to hrkátko, jenže velkej sporťák má 14 kilo
a do kufru ho skládám na dvě půlky
Jestli chceš něco šup do auta a šup z auta tak je portofino podle mě dobré, zvlášť za tu cenu ![]()
Pa,
Věrka
vladko:ja je mam ted tyden, koupili jsme je na vystavisti za3000kc,mne se zdaji byt dobre skladne,meli jsme velky kocar ktery se nedal poradne slozit takze timto jsem nadsena.sklada se spis do placky a madlo mu jde ohnout aby byl jeste vic skladny.nevyhoda je ze nema ten podnoznik-kdyz si dite lehne visi mu nozky dolu.jinak se snim jezdi dobretak na90%.na hladkem povrchu zatacet moc nejde,a kdyz je najezd na chodnik vyssi musis ho nadzvednout jinak se ti srivi kolecko a hrozi ze upadne.ale to je malickost.jinak ho ridim obema rukama jednou zataci kam ty nechces.myslim ze to ale dela u vsech golfacu,takze jsem moc spokojena.min slozit jdou asi snad jen ty obycejne golface,ktere byly jeste za nasich malych let:-) ja mam ten cerveny odstin.vybirali jsme mezi timto a pak jeste hauck(nevim presne typ ale mel spojene madlo),ten se skladal hur a stal o 2000kc vic!tak pekne nakupovani:-)
Ahoj holky, dík za odpověď. Začínám u nich hodně uvažovat, říkám si, že když mají sklopnou rukojeť, tak se při mých 160 cm tolik nenadřu. Malá už je sice 15 kilový cvalík, ale máme to všude dost daleko. Ještě jsem objevila jedny podobné, NeoNato PIUMA PLUS, tak nevím, je-li mezi něma nějaký rozdíl.
Ahoj, o Piumě byla nedávno diskuze tady https://www.emimino.cz/modules.php?… , co si pamatuju tak akorát nemají v ceně nánožník a jsou jiné barvy, ale raději si to přečti.
Věrka
Holky taky o nem uvazuju, ale tu piseste o tom najizdeni na chodnik, ze to.jde hur nebo ze se musi zvednout, tak z toho mam strach a chci je vyuzit i v zime, mala bude mit 2 roky a myslim, ze se jeste bude vozit, ze toho tolik nenachodi..ale podle.tech komentaru nevim, jestli do.nich jit. ci nejit?!
Myslim, ze skoro na 99% golfek se najdou nejake mouchy. Casto jedny maj poloh.zada az do lehu, ale zas nemaji operku noh regulovatelnou, jedny maj fajn strisku, druhe zas nic moc, kdyz uz jsou fajn tak zas treba je cena zbytecne vysoka, proste clovek, kdyby to mel vybirat tiiip tooop, tak snad nevybere. Ja mam cam portofino a jsem spokojena. Hlavne jsou lehke maji jen 6kg, zada fajn do lehu az a nozky regulovatelne.Mam male auto- toyota yaris..prd kufr a krasne si mi tam vlezou. Taky se mi libi, ze jde madlo fajn snizit.No a mam dojem, ze srovnavani jezdeni jakychkoliv golfek.. na chodniky aj. tereny..proste se sportakem nejde. Golfky jsou golfky, na litacku. jedine co nedoporucuji jsou plastove kolecka u golfek, katastrofaaa. Cam Porto. ma gumove. Zatim cao
Nemáte někdo nějakou zkušenost s golfkama cam portofino? Vzhledem mě dostaly, ale jaká je ovladatelnost, skládání atd. Díky