Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Chicco LiteWay?
Přidejte zkušenost s Chicco LiteWayviděla jsem je v realu a vypadalo to jako sunt, projela jsem se jen po prodejne a vypadaji nekvalitne a ze se brzo rozpadnou
@mackasmaz píše:
Nedá mi to abych si neodpoveděla aspoň sama sobě. LITEWAY je snad nejhorší kočár co sem kdy měla, a že už sem jich pár vyzkoušela.
Dle mě je pro děcka, co sou hodně drobný a lehounký. Můj syn teda není žádnej otesánek, je takovej normální, má přes 11kg v 16 měsících. A teda jízda v tom kočáru byla za trest pro oba.
Do nákupních center byly ty golfky super, ale jinak… třeba ve městě po kostkách, sem měla chuť ten kočár tam NECHAT A ODEJÍT. Pořád se zasekával mezi ty kostky, do kanálu… sem myslela že se asi rozpadne. Já říkám NEBRAT!
Tak s Vámi souhlasím, koupila jsem je synovi na bazaru, a je mu 14 měs. má 11 kg, kočárek je pro něj velmi ouzký, když ho položím sám se zvedne i s opěrkou, zkrátka pro nás je kočárek malý a ouzký, neumim si v něm představit např. 2 leté dítě. V nákupním centru se jezdí dobře, ale jakmile jsem vzala kočárek ven, katastrofa, byla jsem ztrahá jako pes, těžký, kolečka drhnout prostě opravdu hrůza.
Ahoj holky, tak to jste mi hodily hračky do kanálu:) já si tak zvesela myslela, že ho koupim. Poraďte mi prosím, jaké další (ale dobré) golfky by měly takto odnímatelnou střechu kvůli vedru. Přišlo mi to uplně super. díky moc
Celkom nerozumiem čo myslíš ale odopnúť strech sa dá snád na všetkých, nie?
@Žahour píše:
Ahoj holky, tak to jste mi hodily hračky do kanálu:) já si tak zvesela myslela, že ho koupim. Poraďte mi prosím, jaké další (ale dobré) golfky by měly takto odnímatelnou střechu kvůli vedru. Přišlo mi to uplně super. díky moc
Já jsem si teď koupila Eurocart Lira 4 stojí 2800 Kč a jsou bezvadný, odpružený, prostorný, malej košíček na drobnosti, okýnko ( průhled do kočárku ), odepínací boudička, akorát pláštěnka je naprd tak mám z Quinnyho. Doporučuju zajet někam na prodejnu omrknout, vyzkoušet a koupit na netu mě takhle nový vyšly o 500 Kč levněji.
No nemyslím, že to jde všem tak, jako to má právě chicco liteway, nebo jo? Jestli ano, tak mě prosím vyveďte z omylu, já se v tom opravdu moc neorientuju. ![]()
@Žahour píše:
Mno fakt vypadají skvěle ty Eurocart…to jsi mě navrtala:)
Mrkni tady na e-miminu je na ně diskuze, já je viděla u kamarádky, barvičky jsou ve skutečnosti živější a pestřejší než na fotu a fakt super ![]()
Představ si, že jsem je dnes rovnou objednala, protože je potřebujem v neděli na dovču. Už se na ně moc těším. Snad stihnou přijít. JInak barvičku mám magenta, snad bude tak hezká jako na fotu ![]()
@Žahour píše:
Představ si, že jsem je dnes rovnou objednala, protože je potřebujem v neděli na dovču. Už se na ně moc těším. Snad stihnou přijít. JInak barvičku mám magenta, snad bude tak hezká jako na fotu
to si asi urobila veľmi dorbe lebo do Chicca Liteway som sa snažila narvať malú a bola v nich ako v ponožke - sú strášne úzke.
No vidíš to, já jsem v nich malou vezla jen kousek(byly půjčené) a nepřišlo mi to, ale je to tím, že jí je teprv 10měsíců ![]()
Ahoj maminky také jsem měla kočárek chicco liteway, opravdu musim souhlasit že horší kočár jsem neměla… Bouda je na heslo, kolečka špatný a hlavně ty brzdy ![]()
Ted jsem si pořídila espiro magic a jsem moc spokojená, kočár opravdu prostorný, krásně řešený, má hodně okének takže na mimčo vidíte… Kolečka má malé, ALE odpružené což je strašně super! Brzdy jsou také super(kvalitnější než u chicca) A cenově jsou relativně na stejno. Tak snad to nějaký mamce pomůže v rozhodování.
Ahoj, prosím o radu.
Chystám se na jaro koupit golfky pro svého 18měsíčního syna, váží zhruba 11,5 kilo (byl nedonošený), potřebuji, aby byli kvalitní a přitom levné, v rámci možnosti. Napište mi prosím svůj typ, případně pošlete nějaký link, já stále hledám, ale nic mi nepřijde dost dobré…Děkuji
@jizvíková Sice s křížkem po funuse, ale řídila jsi v obchodě opravdu Chicco Liteway? Mám je už přes rok a jsou naprosto úžasné
Jsou lehké, ale rozhodně se nerozpadly - a ten kočárek za rok opravdu zažil hodně ![]()
V D-testu tento kočárek byl na 2.místě. První místo obsadil kočárek za 13tis ![]()
Jsem ráda, že jsem si vybrala právě tyto golfky.
Přidávám tady názor až nyní, protože jsem viděla diskuzi loňský rok a to jsem kočárek měla 3 měsíce teprve, tak jsem nechtěla psát, jak je úžasný. Ale teď vím, že úžasný je ![]()