Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Chicco LiteWay?
Přidejte zkušenost s Chicco LiteWayTak my jsme tento kočárek pořídili asi před měsícem a zatím jsme s ním moc spokojení. Zvládl s námi už i dvoutýdenní dovolenou u moře a moc jsme ho nešetřili… Jsem moc spokojená s boudičkou, která se dá nastavovat kvůli sluníčku, je lehký, skladný, nemám zatím nic negativního, máme ho krátce. Je pravda, že na kostkách to dost drncá, ale my jsme s ním jezdili i po kamenité pláži a vydržel. Já tyto golfky můžu jen doporučit!
Taky by mě zkušenosti s tímto kočárkem zajímaly, tak posouvám diskusi dopředu. Hlavně mě zajímají samozřejmě případná negativa - např. to, že je vepředu jen jedno kolečko, navíc úzké. Jak to zvládá nerovné cesty? Nebo ta boudička - sice se asi opravdu dá nastavit proti sluníčku, na druhou stranu mi ale přijde, že drží trošku na heslo - drží jen vepředu na těch umělohmotných očkách, zatímco jiné kočárky drží ještě víc i po stranách. Všem děkuju! z.
Petan - snad neodpovídám s kříškem po funuse
přesně jak píšeš, boudička drží docela na heslo, takže na kostkách padá (i když to jsem až tolik neřešila). Kolečka jsou v pohodě do doby, než přijedeš do nákupního centra. Naopak ta hladká podlaha dělá problém, je to tako s vozíkem, když máš zkroucený kolečko a táhneš ho přesd sebou bokem, musíš do něj drknout, aby se srovnalo. Kočár má nosnost do 13 kg, holka má 9 a už to dělá tohle. Takže já ho momentálně prodávám, abych koupila fakt bytelný golkfky, aby prostě vydržely až do konce ![]()
Petan - snad neodpovídám s kříškem po funuse
přesně jak píšeš, boudička drží docela na heslo, takže na kostkách padá (i když to jsem až tolik neřešila). Kolečka jsou v pohodě do doby, než přijedeš do nákupního centra. Naopak ta hladká podlaha dělá problém, je to tako s vozíkem, když máš zkroucený kolečko a táhneš ho přesd sebou bokem, musíš do něj drknout, aby se srovnalo. Kočár má nosnost do 13 kg, holka má 9 a už to dělá tohle. Takže já ho momentálně prodávám, abych koupila fakt bytelný golkfky, aby prostě vydržely až do konce ![]()
Já ho mám teda taky krátce navíc z druhé ruky, ale zatím dobrý.
V nákupáku mi ty kolečka nic nedělaly, před pár dny sme byly v parku a taky dobrý. Boudička mi nepadá-teda zatím. Akorát mi něco dělají kolečka, v tom spoji nad nim se dělá mezera, já to dycky docvaknu, ale stejně se to za čas rozjede. Dělalo to někomu taky???
Uvažuju že je prodám a koupím fungl nový
jinak se mi právě docela zamlouvají! Hlavně že se mi vejdou do kufru ![]()
Nedá mi to abych si neodpoveděla aspoň sama sobě. LITEWAY je snad nejhorší kočár co sem kdy měla, a že už sem jich pár vyzkoušela.
Dle mě je pro děcka, co sou hodně drobný a lehounký. Můj syn teda není žádnej otesánek, je takovej normální, má přes 11kg v 16 měsících. A teda jízda v tom kočáru byla za trest pro oba.
Do nákupních center byly ty golfky super, ale jinak… třeba ve městě po kostkách, sem měla chuť ten kočár tam NECHAT A ODEJÍT. Pořád se zasekával mezi ty kostky, do kanálu… sem myslela že se asi rozpadne. Já říkám NEBRAT! ![]()
Macko - jj, přesně tak jsem to měla taky. Ze začátku, když byla Terka malinká, tak jsem byla nadšená a bylo to v poho, ale pak hrůza. S kolečkama (zacvakávání
) naštěstí problém, ale ještě to by mi chybělo. Jinak na kostkách jsem jezdila jedině po zadních, jinak to prostě nešlo… To, že se mi vešly do kufru byla JEDINÁ výhoda.
Takže jsem ráda, že jsem se ho zbavila. Teď mám CHicco CT 0,4 a jsem max spokojená!!!!!!!
Není tu prosím někdo, kdo by mohl dodat další zkušenosti s těmito golfkami? ![]()
Já je mám a jsem celkem spokojená.
Asi už bych si je znova nekoupila, ale to proto, že jsem se zakoukala do jiných.
Nic méně svůj účel praktických golfek na cestování splnily a dokonce je používám mnohem víc, než jsem plánovala.
Pravda, v našem obchoďáku je problém s kolečkem, ale nevidím problém ho zaaretovat. Velmi mi vyhovuje fusak, protože je v něm teplo a hlavně se nemusí sundavat, když se kočá skládá.
Boudička mi drží dobře i na dlažebních kostkách.
Trošičku nedomyšlený je madlo(to který jistí dítě), že nejde složit s kočárem, ale i to jsem teda už vyřešila.
Navíc se mi kočárek líbí designem a byl cenově dostupný.
Příspěvek upraven 06.02.11 v 22:18
Lentil, a nekroutí se jim třeba madla malinko, když ccheš zatáčet? My měli kdysi Maxi Taxi Tico, také dvoumadlové golfky, a vždy když jsem potřebovala zatočit na normálním povrchu (asfaltový chodník), tak mi přišlo, že točím do vrtulky celý kočár… Nerada bych dopadla stejně.
Hanule zvládám kočár ovládat i jednou rukou, takže madla se neotáčí.
Maminky,prosím Vás,jdou na liteway madlo třeba i z miltiway nebo chicco ct 0.4? děkuju moc za odpověd
lleennttiillkkaa píše:
Já je mám a jsem celkem spokojená.
Asi už bych si je znova nekoupila, ale to proto, že jsem se zakoukala do jiných.
Nic méně svůj účel praktických golfek na cestování splnily a dokonce je používám mnohem víc, než jsem plánovala.
Pravda, v našem obchoďáku je problém s kolečkem, ale nevidím problém ho zaaretovat. Velmi mi vyhovuje fusak, protože je v něm teplo a hlavně se nemusí sundavat, když se kočá skládá.
Boudička mi drží dobře i na dlažebních kostkách.
Trošičku nedomyšlený je madlo(to který jistí dítě), že nejde složit s kočárem, ale i to jsem teda už vyřešila.
Navíc se mi kočárek líbí designem a byl cenově dostupný.Příspěvek upraven 06.02.11 v 22:18
…mohu vědět do jakých golfek místo Liteway jsi se zakoukala? …a koupila si je, nebo stále používáš Liteway? Plánuji jejich koupi ale ještě váhám jestli raději nepořídit Babypoint mark Q. ![]()
Po dlouhém vybírání golfek, jsem si nakonec vybrala Chicco Liteway, jsou hodně skladné a hlavně do auta se to bude hodit. Podle videa vypadají hezky a prakticky. Tak jsem zvědavá jaké budou ![]()
Ahojky všem, nemáte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Díky za všechny rady a zkušenosti. Radka