Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Chicco LiteWay?
Přidejte zkušenost s Chicco LiteWay@Maculinka ahoj, mozem sa opytat aky je to model? 2013? Pretoze som si 2014 skusala dnes na predajni a prisli mi uplne super, dveře boli akurat, má 2 roky a 11 kg. A teraz som tu narazila na špatné skusenosti tak ma napadlo či to nemoze byť tým ze to bol nějaký starší model. Dakujem za každý dalsiu novu skusenosti.
@Bubinna88 Ahojky, mám přesně tento typ golfky a po pravdě - mám je víc jak rok, chodím s nimi do šílených terénů (pravda, přejet kamenné parkoviště bylo za trest
ale lesy atd v pohodě ) a stále perfektní stav - kočárek nevrže, vše drží pohromadě, perfektně se skládá, synek je v něm spokojený. Tak jak mě každá známá chtěla od tohoto odradit, tak mi jako jediné kočárek vydržel - i za takovou lacinou cenu.
Všechny si kupovaly drahé golfky a mohly s ním jezdit pomalu jen po sídlišti ![]()
Celkově si nemohu stěžovat - dokonce sníh přejet byl super - když se zasekla kolečka, aby se neotáčela, fusak byl velmi teplý, opravdu super. Zpětně lituji, že jsem si jako první kočárek koupila Kunert - potvoru z Polska - říkávali jsme mu ledoborec
Pak ty golfky, to byl jako balzám na duši - krásně ovladatelné, lehké, praktické ![]()
@Bubinna88 ja mám snad model 2012 a jsem spokojená. Berem je hlavně na dovolené a přežily několikeré nakládání do zavazadlového prostoru v letadle, jezdí se s nima super, jsou lehunký a hezký, cena je jako bonus ![]()
Já měla model myslím 2010 a byla jsem víceméně spokojená. Štval mě jen ten oblouk, který se musel sundavat při skládání a když jsem s nima jelapo kočičích hlavách, tak to byl očistec, ale jinak splnily vlastně to, co jsem od golfek pro roční dítě čekala.
Moc dakujem, tak my do nich asi pojdeme. Prave zvazyjem, či kupit nové, lebo pani v obchodě hovorila, že u tých už nie je potrebne davat dole madlo ani striesku u skladania. A co ten nanoznik, je fakt dobrý?
@Bubinna88 pokud to stále platí, tak ten nánožníje vlastně fusak, cože dobrý, protože je spodek pod dítětem a vršek připnutý k tomu zipem.
Ahojky, tak i já zvažuji koupit tyto golfky, ale tak nějak nevím… Kluk bude mít dva roky v dubnu a teda váží 14 kg tak mám asi smůlu
![]()
Ve dvou letech už bych koupila jenom nějaký obyčejný, ani by nemusely být polohovací.
To ano ale jaké? Zase nechci jezdit s nějakým hnusem
mám ráda trošku i aby vypadaly ![]()
Ahojky tak stále hledám a našla jsem toto.. http://anglickegolfky.cz/index.php?…
Mate prosim nekdo model 2015? Jak se s nim jezdi? Ama velkou strisku? Dekuji pekne.