Golfky - Chicco Liteway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Chicco LiteWay?

Přidejte zkušenost s Chicco LiteWay
Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
20.4.14 23:39

@Maculinka ahoj, mozem sa opytat aky je to model? 2013? Pretoze som si 2014 skusala dnes na predajni a prisli mi uplne super, dveře boli akurat, má 2 roky a 11 kg. A teraz som tu narazila na špatné skusenosti tak ma napadlo či to nemoze byť tým ze to bol nějaký starší model. Dakujem za každý dalsiu novu skusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.4.14 01:30

@Bubinna88 Ahojky, mám přesně tento typ golfky a po pravdě - mám je víc jak rok, chodím s nimi do šílených terénů (pravda, přejet kamenné parkoviště bylo za trest :lol: ale lesy atd v pohodě ) a stále perfektní stav - kočárek nevrže, vše drží pohromadě, perfektně se skládá, synek je v něm spokojený. Tak jak mě každá známá chtěla od tohoto odradit, tak mi jako jediné kočárek vydržel - i za takovou lacinou cenu. :nevim: Všechny si kupovaly drahé golfky a mohly s ním jezdit pomalu jen po sídlišti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.4.14 01:38

Celkově si nemohu stěžovat - dokonce sníh přejet byl super - když se zasekla kolečka, aby se neotáčela, fusak byl velmi teplý, opravdu super. Zpětně lituji, že jsem si jako první kočárek koupila Kunert - potvoru z Polska - říkávali jsme mu ledoborec :mrgreen: Pak ty golfky, to byl jako balzám na duši - krásně ovladatelné, lehké, praktické :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.4.14 09:51

@Bubinna88 ja mám snad model 2012 a jsem spokojená. Berem je hlavně na dovolené a přežily několikeré nakládání do zavazadlového prostoru v letadle, jezdí se s nima super, jsou lehunký a hezký, cena je jako bonus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.4.14 09:57

Já měla model myslím 2010 a byla jsem víceméně spokojená. Štval mě jen ten oblouk, který se musel sundavat při skládání a když jsem s nima jelapo kočičích hlavách, tak to byl očistec, ale jinak splnily vlastně to, co jsem od golfek pro roční dítě čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.4.14 10:00

No, ale kočičí hlavy beru jako extrémní terén :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.4.14 11:18

Moc dakujem, tak my do nich asi pojdeme. Prave zvazyjem, či kupit nové, lebo pani v obchodě hovorila, že u tých už nie je potrebne davat dole madlo ani striesku u skladania. A co ten nanoznik, je fakt dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
21.4.14 12:45

@Bubinna88 nanoznik? Jako zimní fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.4.14 12:47

@Bubinna88 pokud to stále platí, tak ten nánožníje vlastně fusak, cože dobrý, protože je spodek pod dítětem a vršek připnutý k tomu zipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NMB
3
7.2.15 08:55

Ahojky, tak i já zvažuji koupit tyto golfky, ale tak nějak nevím… Kluk bude mít dva roky v dubnu a teda váží 14 kg tak mám asi smůlu :-D :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.2.15 09:07

Ve dvou letech už bych koupila jenom nějaký obyčejný, ani by nemusely být polohovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NMB
3
7.2.15 11:22

To ano ale jaké? Zase nechci jezdit s nějakým hnusem :-D :-D mám ráda trošku i aby vypadaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NMB
3
3.3.15 09:53

Ahojky tak stále hledám a našla jsem toto.. http://anglickegolfky.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.8.15 14:39

Mate prosim nekdo model 2015? Jak se s nim jezdi? Ama velkou strisku? Dekuji pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí