Zappky - jak sundat potah?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
618
22.7.08 11:50

Zappky - jak sundat potah?

Ahoj holky,přišla za mnou sousedka, ať jí prej pomůžu sundat potah s Quinny Zapp.Nemůže najít návod a ještě nikdy to nedělala (no to přišla za tou pravou -já, takovej technik 8) ). Dá se nějak stručně popsat, jak na to? Nebo nevíte, kde by se dal nějaký návod stáhnout? ( našla jsem jeden angl.,ale naše chabé znalosti na toto teda nestačí).

Doufám, že se najde nějaká dobrá duše, která poradí. (nebo jí ten kočár snad roztřískám :roll: :oops: 8) :lol: :evil: :wink: :o ) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
22.7.08 12:02

Ahoj,
na koncích potahu jsou takový zarážky, který musíte vysunout z drážek na konstrukci, pak už potah jen vysunete. Kočár musíte mít polosložený - potah nesmí být napnutý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.7.08 12:20

Sunny , díííky - už to máme . A teď ještě jak sundat boudu? (Ty jo, na to aby byla vyšší dívčí :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
22.7.08 12:24

Bouda je na těch kloubech jen nasunutá, chyťte jí dole u kloubů kočárku a zatáhněte k sobě, vyjede jak po másle. :wink:

Vy jste teda tragédi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.7.08 12:42

Sunny - jupííí,už je to hotový :! Ad tragédi: Vždyť řikám, že jsem „technik“ a Jana (ta sousedka) je dnes zas nějak mimo :lol:

Jen pro představu:včera jsem skládala cestovní postýlku přes hodinu - a to jsem měla návod :oops: :oops: :oops: .

No nic, mockrát děkujem. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
22.7.08 13:59

Tak já bych taky nevěděla kudy kam, kdybych neměla návod, takže v klidu. 8)

Fajn, že to máte hotový. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
28.5.13 08:38

@CokeLady Ahojky, peru i s tou plastovou tyčkou uvnitř (mám potah Xtra), páč bych to musela rozpárat a to nechci a v pohodě, šikovně to do pračky nandám. v Sušičce nesušit, mám ji, ale nesušila bych, aby se potah nezmenšil. Dokonce i bych nesušila na sluníčku, kvůli vyšísnutí…Vyždímnu a je suchý za pár hodin. Polosuchý ho už oblékám a na kočárku doschne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.4.16 09:32

Obnovuji diskuzi, sundáte z quinny zapp xtra potah? Když ano, tak jak? Většinou mi to pálí, ale tady jsem na to nějaká krátká :zed: POkud to sundat nejde, perete celou konstrukci např. ve vaně?
Dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
4.4.16 09:38

Taky bych potrebovala vyprat. Mala v nich snad pri kazde jizde ji. Nedavno jsem je myla jen rucne, houbickou ale chtelo by to poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.4.16 09:50

No napadla mě ještě čistírna, no nevím…nechám si poradit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie