Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,přišla za mnou sousedka, ať jí prej pomůžu sundat potah s Quinny Zapp.Nemůže najít návod a ještě nikdy to nedělala (no to přišla za tou pravou -já, takovej technik
). Dá se nějak stručně popsat, jak na to? Nebo nevíte, kde by se dal nějaký návod stáhnout? ( našla jsem jeden angl.,ale naše chabé znalosti na toto teda nestačí).
Doufám, že se najde nějaká dobrá duše, která poradí. (nebo jí ten kočár snad roztřískám
) Díky
Ahoj,
na koncích potahu jsou takový zarážky, který musíte vysunout z drážek na konstrukci, pak už potah jen vysunete. Kočár musíte mít polosložený - potah nesmí být napnutý. ![]()
Sunny , díííky - už to máme . A teď ještě jak sundat boudu? (Ty jo, na to aby byla vyšší dívčí
)
Bouda je na těch kloubech jen nasunutá, chyťte jí dole u kloubů kočárku a zatáhněte k sobě, vyjede jak po másle. ![]()
Vy jste teda tragédi. ![]()
Sunny - jupííí,už je to hotový
Ad tragédi: Vždyť řikám, že jsem „technik“ a Jana (ta sousedka) je dnes zas nějak mimo ![]()
Jen pro představu:včera jsem skládala cestovní postýlku přes hodinu - a to jsem měla návod
.
No nic, mockrát děkujem. ![]()
Tak já bych taky nevěděla kudy kam, kdybych neměla návod, takže v klidu. ![]()
Fajn, že to máte hotový. ![]()
@CokeLady Ahojky, peru i s tou plastovou tyčkou uvnitř (mám potah Xtra), páč bych to musela rozpárat a to nechci a v pohodě, šikovně to do pračky nandám. v Sušičce nesušit, mám ji, ale nesušila bych, aby se potah nezmenšil. Dokonce i bych nesušila na sluníčku, kvůli vyšísnutí…Vyždímnu a je suchý za pár hodin. Polosuchý ho už oblékám a na kočárku doschne ![]()
Obnovuji diskuzi, sundáte z quinny zapp xtra potah? Když ano, tak jak? Většinou mi to pálí, ale tady jsem na to nějaká krátká
POkud to sundat nejde, perete celou konstrukci např. ve vaně?
Dik moc
Taky bych potrebovala vyprat. Mala v nich snad pri kazde jizde ji. Nedavno jsem je myla jen rucne, houbickou ale chtelo by to poradne.