coletto aveo - zkušenosti?

1283
9.7.08 12:46

coletto aveo - zkušenosti?

Ahojky,

nemáte prosím někdo zkušenosti s kočárkem Coletto Aveo? Dneska jsem ho obhlížela v obchodě a hrozně se mi zalíbil. Hlavně má spojenou a vysokou rukojet, takže ani při svých 180 cm se nemusím hrbit a při chůzi nekopu do brzdy nebo koleček. Pokud ho někdo náhodou máte, písněte prosím jak jste s ním spokojení. díky š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JM
83
9.7.08 16:19

řekla bych, že je to hodně obdobné jako Rapido, Nurse Look, Viki, jen tyto kočárky mají v předu dvě kola. Koukni na vedlejší diskuzi o Rapidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.08 15:25

coletto aveo

ahojky,my tento kočárek máme už přes měsíc a zatím jsme docela spokojeni.Není to sice nic moc do terénu,ale to asi žádný kočárek s menšíma kolama:)Jinak je úžasně skladnej a lehoučkej.Jen jediné co mi na něm vadí,že nemá polohování nožiček.Toho jsem si ale bohužel v obchodě nevšimla.Jinak super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
25.7.08 13:33

To polohování nožiček snad nemá žádná tříkolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verka12
14.4.10 17:16

Ahojky, já si dnes tento kočárek koupila, v obchodě mi tvrdili že nemá polohování nožiček, ale má. jak sáhneš pod konec nožuček tak vyjede takové železo, které ty nohy podloží a zase ho apk zasuneš když to chceš dát zpátky.Tak ahojjky věrka, sand to tayk tak budeš mít :-)

• Citovat
  • Upravit
7
13.12.10 21:47

rozhoduji se mezi kočárkem coletto aveo a baby desing sprint,potřebuji trochu do mírného terénu,ale zároveň skladný do auta a dobrý na cestování mhd vím asi moc požadavků na jeden kočár můžete poradit děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí