Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
nemáte prosím někdo zkušenosti s kočárkem Coletto Aveo? Dneska jsem ho obhlížela v obchodě a hrozně se mi zalíbil. Hlavně má spojenou a vysokou rukojet, takže ani při svých 180 cm se nemusím hrbit a při chůzi nekopu do brzdy nebo koleček. Pokud ho někdo náhodou máte, písněte prosím jak jste s ním spokojení. díky š.
řekla bych, že je to hodně obdobné jako Rapido, Nurse Look, Viki, jen tyto kočárky mají v předu dvě kola. Koukni na vedlejší diskuzi o Rapidu
ahojky,my tento kočárek máme už přes měsíc a zatím jsme docela spokojeni.Není to sice nic moc do terénu,ale to asi žádný kočárek s menšíma kolama:)Jinak je úžasně skladnej a lehoučkej.Jen jediné co mi na něm vadí,že nemá polohování nožiček.Toho jsem si ale bohužel v obchodě nevšimla.Jinak super…
Ahojky, já si dnes tento kočárek koupila, v obchodě mi tvrdili že nemá polohování nožiček, ale má. jak sáhneš pod konec nožuček tak vyjede takové železo, které ty nohy podloží a zase ho apk zasuneš když to chceš dát zpátky.Tak ahojjky věrka, sand to tayk tak budeš mít ![]()
rozhoduji se mezi kočárkem coletto aveo a baby desing sprint,potřebuji trochu do mírného terénu,ale zároveň skladný do auta a dobrý na cestování mhd vím asi moc požadavků na jeden kočár můžete poradit děkuji ![]()