Do kolika let jste užili golfky???

394
21.7.08 10:57

Do kolika let jste užili golfky???

Holky poraďte… máme před dovolenou, přemýšlím, že pořídím Káťě golfky, máme sporťák maxi cosi speedi a nechci se s ním tahat, je to podle mně fajn kočárek, ale zbytečně obrovský (zabere půlku kufru v autě), potřebovala bych nějaký golfky, které se dobře ovládají a jsou skladné.
No ale hlavně se chci zeptat, do kolika let jste užili golfky, jestli to není zbytečně pořizovat… teda přemýšlela jsem i o použitých.
Jestli mi nějaké doporučíte, budu jen ráda… předem děkuji za rady :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
21.7.08 11:06

Ahoj, my máme Chicco ct o.5 (nebo 0.4?? nějak jsem pozapomněla… prostě ten starší model, loňský), jsem s nima max spokojená, zatím klep klep žádná závada. Skladné jsou moc pěkně, ale třeba do krátké fabie do kufru nevlezou.
Používáme je dost často a myslím, že ještě dlouho budem. Určitě na nějaké delší a rychlejší přejezdy, kdy nemůžeš dítko nechat capat svým tempem, tak cca do 3 let? No, to už možná nee, ale tak nějak bych řekla…
A i starší golfky se dají koupit za slušnou cenu, když pohledáš na netu…
Dobře vyber Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.7.08 11:14

Zbytečné to určitě není, my jsme měli Jané Energy, po městě a do MHD určitě super. Používali jsme je asi jen do 2,5 let, protože dcerka ráda chodila a ani dlouhé štreky jí nedělaly problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.08 11:17

My golfky pouzivali do roka a pul, tedka ujde vse sam a vubec je nepouzivame (synovi jsou 2r)

• Citovat
  • Upravit
20656
21.7.08 11:36

Dcerka používala golfky jen do 2 let a to jen proto, že před 2. narozeninami byla zima a sníh, tak aby netrvala cesta dlouho a malá nebyla v jesličkách jak čunče. Od té doby ťape všude sama a stejně je problém jí utahat.

Sestry syn je o dost drobnější a má i menší výdrž, na delší trasy po městě používají golfky pořád, ale mají jen takové ty klasické jednoduché „skládací hole“. Malému teď budou 3roky.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
21.7.08 11:49

Ahoj, já takové ty klasické golfky používala do 2 let, pak jsem koupila jen takové ty lehoučké se stříškou za tisícovku a používala je jen do města a do velkých nákupních center a do ZOO. Teď má holka 3 a čtvrt roku a ještě jsme je tuhle měli v ZOO, tam by tu štreku neušla. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
21.7.08 12:16

Malá toho udje taky dost, ale právě, že mi utíká, tak jí potřebuju občas připoutat do kočárku :)
A na tu dovolenou určitě si ho chci vzít, ale ne to velký tele :lol:
Líbily mi se mi ty klasický golfový hole, jsou skladný, ale příjde mi to hrozně chatrný a maj takový prťavý kolečka … :? , tak abych zase nevyhazovala zbytečně peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
21.7.08 12:16

Ahoj,

koupila jsem obyč lehký se sklopnýma zádama a do 3 let (čas od času) jsme kočár použili. A to od 26 měsíců byl normálně bez kočáru, ale výlety jsou výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
21.7.08 12:53

Ahoj, my máme golfky dvoje - jedny Meggy obyč za 900,– záda se dají trochu sklopit, mají stříšku, ale ne košík. Pro Ondru jsem koupila Baby design travel, hlavně proto, že se dají dát skoro do lehu, mají košík, no a cenově v pohodě…přece jen už se mi nechtělo investovat víc… Starší jsou u babičky, ale užili jsme je dost a jsou, řekla bych, bytelnější než ty novější. A lehounké a skladné. Tomík se vozil tak do 2 a půl, teda hlavně s babičkama, s námi jezdil od 2 a 1/4 na skejtu ke kočárku, když se narodil brácha ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.08 16:21

Mame JAne Energy a jsou fakt bezva!!
Krasne lehke, 5,6kg, polohovatelne do lehu,kdyz malej usne…v kufru zaberou minimum mista, a na to jak jsou lehke,jsou stabilni a nejsou vubec rozhrkane :-) Na vylety a dovolene,jak delane…nebo i do obchodu na hriste a tak vubec.
 Lena

• Citovat
  • Upravit
1754
21.7.08 17:59

My mame Jane Carrera, dcera ma 3 a ctvrt roku a na celodenni vylety je pouzivame dodnes. Je trosicku extrem, protoze v poledne dokaze bez problemu spat i 4 hodiny a golfkach se vyspi i venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.08 21:43

Máme Jané Energy a spokojenost největší. Váží jen 5,5kg a jsou bezva skladné. Ono nezáleží ani tak, kolik toho dítě ujde, jako na tom, jestli je budete používat na celodenní výlety a bude v nich dítko spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
21.7.08 23:25

Ahoj,
záleží na tom, kdy myslíš, že se Káťa odkočárkuje. My bysme golfky vůbec neužili, protože synek je bez kočárku asi od 18-19 měsíců. Do té doby jezdil ve sporťáku a hned, jak slezl v zimě sníh, tak už šlapal sám.
Ale znám dost mamin, co si právě před dovolenou golfky koupily (pro cca rok a půl staré děti) a pak je asi do 2-2,5 let používaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.7.08 13:20

Kočárkujeme taky už jen občas, ale když jdeme něco delšího, tak to samozřejmě neujde a chce nosit, a taky pořád někam utíká, což ve městě je náročný. Takže jsem se rozhodla, jen pro ty klasický golfový hole, tak snad je užijeme. Výlety a tak…, ten maxi cosi speedi, je obrovskej a když potřebuju někam do obchodu, tak jsou místa, kde se prostě nevejdeme. A v obchodě musí být připoutaná :) jinak přerovnává zboží :) Jinak všem děkuju za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.7.08 13:36

My meli taky do 2.5 roku.pak prislo leto,tatka rekl bude se chodit pesky a taky ze se chodilo :lol: od te doby jsou ve sklepe :)ale urcite se to hodi do mhd,do obchodu,k lekari.kdyz je potreba se slozi,hodi pres rameno a je to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí