Do kolika let jste užili golfky???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
22.7.08 13:36

My meli taky do 2.5 roku.pak prislo leto,tatka rekl bude se chodit pesky a taky ze se chodilo :lol: od te doby jsou ve sklepe :)ale urcite se to hodi do mhd,do obchodu,k lekari.kdyz je potreba se slozi,hodi pres rameno a je to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11342
22.7.08 13:40

Do porodu 2 roky a 4 měsíce jsem golfky používala často, ale i nyní (skoro 3 roky) se příležitostně sveze např. teď v nich spí, protože mi usnul v autobuse, tak z nich vystěhoval mladšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
25.7.08 13:30

My měli golfky v plném provozu do 3 let. Marek nechtěl chodit, po padesátí metrech se pověsil na nohu a konečná, takže pokud jsme někam chtěli dorazit aniž by jsme ho museli „tahat“ tak jedině s kočárem. ˇPak přišla sestřička, tak se kočár odstavil, ale i dnes (4r) jsou s ním problémy. Nejraději by si sedl do kočáru misto Sáry, nebo by se chtěl nisit „na koníka“. Ale tahejte 18 kg … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.7.08 00:23

Ahoj naše Vali jezdila v golfkách do třech a půl pořád před domem nastoupila a před domem zase vystoupila pak jsme je schovali a vytahujem je jen na výlety jsou jí ted čtyři ona jinak hrozně otravuje a já si nechci zkazit dovolenou tak jí vozím ale doma už je vpohodě a chodí.
Ahoj zuzan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
2.9.08 20:48

Vím, že si spousta holek chválí Jané Energy. Ale pozor!!! Skutečná váha je skoro 7,5 kg! Takže jestli hledáš lehoučké, seženeš i lehčí a myslím, že taky v pohodě. Např. Jeep myslím, že od Caddy je o trošku lehčí a hodně podobný a asi o 2tis. lehčí. Vybírám právě teď golfky taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí