Golfky do vlaku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
20.7.16 08:59

Golfky do vlaku

Ahoj,
prosím poraďte. Chtěla bych koupit golfky na občasné cestování vlakem. Něco co můžu složit dát na záda a použit na výletě do zoo, když si chce dcera dáchnout. Takže lehké, skladné, polohovatelné a taky levné (do 1000Kč). Nevadí, že budou drncat.
Díky za zkušenosti a typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kamikadze
20.7.16 09:33

V tomhle pripade budu i ja rada za nejaky ten typ. A jdou vsechny ty golfky dat do lezate polohy? Premyslim, ze klasicky sportak uz asi dam pryc.

A do kdy jste tak nejak pouzivali golfky? Holce bude rok a pul, tak premyslim, zda to ma smysl jeste kupovat apod.

• Citovat
  • Upravit
3383
20.7.16 09:53

Já mám obyčejné golfáče baby desing už z druhé ruky za 500kč a jezdí dobře. A hlavně skladné a projedou každou uličkou. Sice se nedají dát do ůplného lehu-jen skoro, ale nám to nevadí, my šly hlavně po ceně. V golfáču jezdíme od minulého léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
20.7.16 10:01

Kvuli mistu pri cestovani je to super, ale kdyz pak jsme cely den venku a holka chce usnout, tak bych rada kdyby to mela vic do lehu.

• Citovat
  • Upravit
62
20.7.16 11:09

Já jsem první dceru vozila ve „sporťáko-golfkách“ do 3,5 roku. Máme Valco Zee (se spojenou rukovětí). Golfky chci opravdu jen jednou za čas do vlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.7.16 11:12

Valco snap jsou dost skladne i do vlaku, jezdi s nima pribuzna a vejdou se nahoru k zavazadlu. bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.7.16 11:15

Ano s první dcerou jsem tak jezdila. Ale nebylo to úplně ono (skládá se do čtverce). Teď už budu jezdit se dvěma dětmi, tak chci opravdu jen tyčky potažené látkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.7.16 11:16

Jinak z bazaru nejakou lepsi znacku, nebo v tescu jsou kocarky kolem tisicovky, ted jsem tam videla nejakej vyprodej neco pres 600,–… mame chicco a ten ctverec mi prijde o neco praktictejsi na prenasenim, puvodne jsem si to predtavovala snadnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí