Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vybírám golfky jako alternativu ke sporťáku na kratší procházky nebo do města. Potřebuji, aby byly lehké a snadno skládatelné, aby měly polohovací záda, okénko, dost velkou stříšku a sundavací madlo a stály max. tak kolem 2tis., čili spíš levnější. Líbí se mi Easy Go Nitro, ale nikde nejsou žádné recenze. Máte s nimi někdo zkušenost nebo viděly jste alespoň na živo? Nebo doporučujete raději nějaké jiné golfky?
Máte zkušenost s Easy Go Loop?
Přidejte zkušenost s Easy Go Loop@andysan po 3 tydnech hledani jsem se taky dopracovala k tomuhle vyberu. Videla jsem ho akorat na youtube. Uz se ti povedlo videt ho zive, nebo objevila jsi nejakou recenzi?
@Martina0085 Já ho právě taky viděla jenom na netu, nikde ho v krámu nemají, je to novinka. Ani recenzi jsem nenašla. Z videa vypadá dobře, ale chtěla bych třeba vědět, jak se jezdí s těma jednoduchýma kolečkama a taky jestli se při chůzi do koleček nekope - u některých golfek je to docela problém. Taky si ho trochu rozmýšlím kvůli váze, jsou i lehčí golfky a každé kilo je znát.
Líbil se mi ještě Easy Go Milo, ten je jednodušší, levnější a taky lehčí, ale odrazuje mě ta bouda - má mizerné stínění. A dostal mě Valco Snap 4, který jsem viděla na živo, ale cenově už je dražší, ke sporťáku asi zbytečný luxus.
@andysan nějakou dobu jsem si myslela, že chci Caretero Spacer, ale pořád jsem si říkala, že tomu něco chybí, že to není úplně takový to „vau, to chci“. Pak jsem našla Ezzo a přes youtube mě to dovedlo až k Nitru. Zkoušela jsem volat do Liberce, ale tam ho sice mají v nabídce, ale ne na prodejně. Tak nevím, jestli to risknout… Chtěla jsem spíš ty hole, pač na to jde ještě naložit spousta věcí, kyblíček na písek, motorka, tašky s nákupem… a to právě, aby se taky s tím nákladem nepřevracel jako některý… Chjoooo ![]()
Zase je 14 dní na vrácení peněz, prodejna kousek… láká mě to, hodně…
@Martina0085 Taky jsem začínala u Caretero, pak jsem objevila Nitro, ale trochu zvažuji tu váhu, Valco mě teda uchvátil, je lehoučký a prostorný, ale ta cena…
@andysan Chápu, taky koukám na cenu. Přeci jen se mi do toho zase tolik dávat nechce… Chtěla jsem do 2000,–, teď už jsem u 3000,– a ještě se mi líbí jeden a ten je na 4000,–
… https://www.mall.cz/…cro-air-2015?…
Taky lehoučkej, a s chlapem nás dělí 30 cm, tak bychom díky polohování mohli jezdit oba. No pojedu se mrknout po krámech a zkusím porovnávat… třeba někde na Nitro narazím.
@Martina0085 Jsem na tom úplně stejně
my tu máme krámy tři, z toho použitelné dva a oba celkem malý, takže golfek jenom pár. Tak pak napiš, jak jsi byla úspěšná a co jste vybrali.
Já zatím pořád rozmýšlím.
Ahoj
, také se mi tyto golfky moc líbí. Viděla jsem na živo Euro-Cart Mori, ten byl moc pěkný, prostorný a krásně ovladatelný, ale měl děsně malou střechu, i přes to, že měl sluneční clonu, tak to nebylo nic moc.
Viděla jsem i Euro-Cart Ezzo, ten je super, prostorný, pro dítě pohodlný, snadno se skládá a je opravdu malý po složení i za krásnou cenu, ale ovladatelnost už není tak dobrá. A začátkem příštího týdne mi má dojít Nitro, ten se mi líbí ze všech nejvíc, ale trošku se bojím toho kratšího sedu. Mori i Ezzo má sedací část okolo 22cm a Nitro jen 18cm. Škoda, že nemá víc, to bych si byla na 100% jistá, že budu spokojená. Tak uvidím, až dorazí. Mohu Vám ho nafotit, když by jste chtěly.
@andysan tak to dopadlo zajímavě
… V krámě jsem řekla svá očekávání a klasický golfky mi nebyly doporučeny. Hlavně kvůli tomu, že se hůř ovládají jednou rukou, což v momentě, kdy dítko chodí, je běžná situace. Takže jsem se dostala k jednomu, který se mi sice líbil, ale cena se mi nelíbila. Chlap mi zítra musí dojet pro sporťák co jsem tam nechala a odjela jsem rovnou s Britaxem B-Agile. 2,5 hodiny jsem s ním jezdila po městě a můžu říct, že jsem fakt nadšená a i když byl mimo limit, stálo to za to. Denně jezdím 10 - 15 km, takže ho fakt užiju a nebudu už tak ztrhaná jako jsem byla do teď.
Ale ráda si pak recenzi na Nitro přečtu @Rostlinka
… taky jsem z toho sedáku měla strach, protože se mi zdálo 18 málo.
@Martina0085 To je dobře, že jste vybrali ke spokojenosti.
Já jsem Agile měla a bohužel mi neseděl výškou madla a ta síťka ve stříšce mi také moc nevyhovovala. Ale jinak byl pěkný a malé se v něm také líbilo. Měla jsem i Valco Snap, ten mi téměř ve všech ohledech vyhovoval, ale potřebuji něco ještě skladnějšího do auta.
Tak jsem zvědavá, jak budu spokojená.
@Martina0085 B-Agile mi přijde hodně podobné právě Snapu 4, taky pořád váhám, jestli jít do klasických golfek nebo něčeho takového jako je Snap nebo Agile, což už je spíš jako sporťák.
@Rostlinka Já budu určitě ráda za nějakou zkušenost, zajímalo by mě hlavně, jak je to s ovladatelností - jak se jede s těmi jednoduchými kolečky a jestli se do nich při jízdě moc nekope. Taky váha - myslím si, že bude znát, že je o něco těžší. A samozřejmě sed.
@andysan píše:
@Martina0085 B-Agile mi přijde hodně podobné právě Snapu 4, taky pořád váhám, jestli jít do klasických golfek nebo něčeho takového jako je Snap nebo Agile, což už je spíš jako sporťák.
@Rostlinka Já budu určitě ráda za nějakou zkušenost, zajímalo by mě hlavně, jak je to s ovladatelností - jak se jede s těmi jednoduchými kolečky a jestli se do nich při jízdě moc nekope. Taky váha - myslím si, že bude znát, že je o něco těžší. A samozřejmě sed.
Tak kočárek stále nikde
. Z obchodu mi původně psali, že kočárek odejde nejdéle v pátek a po mém dotazu mi dnes suše oznámili, že dorazí asi ve středu. Ale ani to neznělo moc přesvědčivě. Tak mohu jen čekat.
Obnovuji diskuzi. Mohu se zeptat, zda vám Nitro dorazil a jak jste spokojená? Uvažuji o koupi, ale je strašné, že se člověk nikde nemůže podívat.
@scully007 píše:
Obnovuji diskuzi. Mohu se zeptat, zda vám Nitro dorazil a jak jste spokojená? Uvažuji o koupi, ale je strašné, že se člověk nikde nemůže podívat.
Omlouvám se, že jsem už neodpověděla, ale psala jsem zkušenost do jiné diskuse, tak koukněte na odkaz.