Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jelikož žiju na vesnici a klasické velké golfky co máme jsou těžké a neskladné a nebaví mě se koukat na kyselé obličeje lidí když mi mají pomoct a doprošovat se jich. Zvažuji koupi těchto golfek, buď Hauck Go (mají v tescu) anebo česká obdoba Patron Maars. Potřebuji je pouze na popojíždění vlakem nebo busem. Nehodlám s nimi jezdit do lesa apod..Jde mi jen o to rychle složit kočár, čapnout kočár a dceru. ![]()
V patron maars jsem odvozila dvě děti a naprosto nerozhrkané poslala dál do světa ![]()
Ty Hauck z Tesca mame - pouzivame je obcas na delsi trasy pro starsi ditko, ktere vetsinu casu samo slape a prazdny kocarek si s nadsenim samo veze. Vozi se v nich jen chvilku. Kvalita odpovida cene - hur se s nima manipuluje, treba najezd na obrubnik nic moc. Na popojizdeni staci. Jen na to rychle slozit kocar, capnout a jit se mi moc nezdaji - pri skladani se musi vyhaknout dve pojistky (nez se vychodily, dost jsem si u toho skripala prsty)a na skladani potrebuju obe ruce. Slozene se mi moc pohodlne nenesou. V tomhle mi vic vyhovuji nas druhe golfky (PP Pliko Mini) - nejsou o moc tezsi, po slozeni vic kompaktni a mensi a lip se mi pak nesou.
Klasický sporťák mám a je právě moc těžkej a já to opravdu potřebuju když někam půjdu sama, tyhle golfky, aspoň si ej dcera případně bude moct sama tlačit na bezpečném místě.