Nejlepší golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
684
24.4.15 21:51

Poraďte golfky prosím

Ahoj ženské,
Prosím, poraďte, jaké golfky jsou pro nás ty nej.
Moje požadavky:

• skladné
  • Pořádná střecha proti sluníčku
  • Řízení jednou rukou (takže asi spojená rukojeť?)
  • snadné omývání
  • Jezdit budu hlavně po slušnějších cestách, plus zahrada, velmi sporadicky polňačka
  • jsou pro holku rok a čtvrt
  • Aspoň malé polohování pro náhodný spánek
  • Teď jsem moc spokojenou uživatelkou Jané Slalom, takže na jízdní vlastnosti a tak budu asi malinko náročnější, nechci nějakou vrzající hrůzu.
  • Cena samozřejmě co nejnižší, vůbec nemám představu, co je reálné… 2 až 3 litry?
  • potřebuju hlavně kočár na cesty, co mi v kufru zabere málo místa a bude lehoučký, jinak budu asi využívat Slalom.

Ženské, moc díky za vaše tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13706
24.4.15 22:05

V poslední době jsou oblíbené Valco Snap ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
24.4.15 22:13

Za mě B agile :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
24.4.15 22:16

Za me valco snap, jsem s nim na 100 % spokojena. Mala 2,5 roku v nem spi doted jak v pelisku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
24.4.15 22:33

Dnes jsem byla na obhlídce golfek v krámu a vyhrály Britax B-Agile 4 :) Rozhodovala jsem se ještě mezi Valco Snap, ale tam na mě působil ten šusťák tak nějak nesympaticky :) Jinak ty Britax - lehoučké, snadno skladné, jdou dolehu (dala jsem tam moje skoro roční dítě, které odmítlo vylézt a chechtalo se v nich jak blázen - bylo rozhodnuto), sedací plocha dost široká i pro větší dítko (i dost dlouhá oproti některým levnějším a taky pěkným verzím), pro mě důležité spojené madlo a ty jednoduchý kolečka, stříška se dá stáhnout dolů, prostřední díl síťka (koukni na video na youtube),… Jinak teď v akci na netu za 4390 Kč a na některých obchodech si můžeš vybrat pláštěnku nebo nánožník gratis (jinak cena kolem 5 stovek, což mi teda přijde hnus při ceně kočárku :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
25.4.15 00:51

Já mám Espiro metro a jsem spokojená. Nemají sice spojenou rukojeť, ale dají se v pohodě řídit jednou rukou. Polohování až do lehu, prodloužená střecha, stabilní, otočná přední kolečka, celkem praktický košík na golfky.

http://www.kocarkycz.cz/…ro-2014.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
25.4.15 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie