Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ženské,
Prosím, poraďte, jaké golfky jsou pro nás ty nej.
Moje požadavky:
Ženské, moc díky za vaše tipy.
Za me valco snap, jsem s nim na 100 % spokojena. Mala 2,5 roku v nem spi doted jak v pelisku:-)
Dnes jsem byla na obhlídce golfek v krámu a vyhrály Britax B-Agile 4
Rozhodovala jsem se ještě mezi Valco Snap, ale tam na mě působil ten šusťák tak nějak nesympaticky
Jinak ty Britax - lehoučké, snadno skladné, jdou dolehu (dala jsem tam moje skoro roční dítě, které odmítlo vylézt a chechtalo se v nich jak blázen - bylo rozhodnuto), sedací plocha dost široká i pro větší dítko (i dost dlouhá oproti některým levnějším a taky pěkným verzím), pro mě důležité spojené madlo a ty jednoduchý kolečka, stříška se dá stáhnout dolů, prostřední díl síťka (koukni na video na youtube),… Jinak teď v akci na netu za 4390 Kč a na některých obchodech si můžeš vybrat pláštěnku nebo nánožník gratis (jinak cena kolem 5 stovek, což mi teda přijde hnus při ceně kočárku
)
Já mám Espiro metro a jsem spokojená. Nemají sice spojenou rukojeť, ale dají se v pohodě řídit jednou rukou. Polohování až do lehu, prodloužená střecha, stabilní, otočná přední kolečka, celkem praktický košík na golfky.