Golfky - jaké

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
442
13.5.13 13:51

golfky - jaké

Vím, že je tu spousta diskusí na toto téma, ale i tak se chci znovu zeptat. Máme doma zděděné golfky od cam. Už jsou starší, ale téměř nepoužité, ale mně vůbec nevyhovují a myslím, že ani malému. Špatně se s nimi jezdí, nemůžu je řídit jednou rukou, to vůbec nejde, jsou krátké a pořád kopu do brzy, když jdu a a malej mi v nich jakoby sjíždí dolů. CHtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti s peg perego a tohle se se vám stává či ne. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
13.5.13 14:00

Mám Peg Pérego Pliko, jednou rukou se dají řídit, ale žádná sláva. Do brzdy jsem si kopala dřív, ale pak jsem se naučila chodit i bez kopání. Jako odvařená jsem z nich nebyla, měla jsem je vyloženě na cestování a vyřizování věcí po doktorech/úřadech. Teď jsem si objednala golfky Cybex, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.5.13 14:03

Žádné naložené klasické golfky nejdou snadno řídit jednou rukou. K tomu budeš potřebovat něco, co bude mít spojenou rukojeť nebo rukojeť vedenou středem kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
13.5.13 14:11

Ty staré golfky mají spojenou rukojeť, ale řídit se také nedají a ještě ke všemu, když se opřu a chci pořádně zatlačit a přejet malý hrbol, tak se celá rukojeť trochu ohne a mám pocit, že ji zlomím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.5.13 14:17

Peg perego neznam, ale mam Maclaren Techno XT a i nalozene jsou ridit jednou rukou a to nemaji spojenou rukojet.
Jeste se mi libily Cybex Callisto, ty maji spojenou rukojet a v recenzich jsou dost chvalene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.5.13 14:21

No, jestli někde stály a mají plastové části, tak je div, že neruply. Budeš muset minimálně vyčistit a promazat kolečka. Ale něco, se se ohýbá, bych už raději nepoužívala. Pliko obecně jsou skvělé golfky, dělají se už i se spojenou rukojetí a ty se teda řídily luxusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
13.5.13 14:34

Jo, měli je dva roky shované na půdě, tak nevím. ale nejvíc mi vadí, že v nich malej sedí tak nějak divně a klouže dolů, i když má pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.5.13 14:53

@anykam To je tím, že mají malý sklon sedátka a mrňous ještě neumí sedět pořádně, takže je neusedí a sklouzává. Jestli uvažuješ o golfkách už teď, tak je rozhodně nekupuj, aniž bys je otestovala s ním. Tohle se ti může stát i v super vychvalovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
13.5.13 15:20

Máme peg perego pliko, starší verzi, koupené od jedné pani po dětech, do koleček kopu občas taky, ale maji výškově nastavitelnou rukojeť, sice to neni o nijak extra velký kus ale aspoň o něco, já mám 179 a stačí mi to, manžel 190cm a je už maličko skloněnej, ostatní golfky byly pro mě moc nízký.. máme je jen jako náhradní, když jedeme na nákup apod., malej v nich sedí pěkně, neklouže, jednou rukou se vézt dají, ale oběma je to lepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
13.5.13 15:24

Já a moje kamarádky máme Nuna a jsme nadmíru spokojený! ;) Po obchoďácích řídím krásně jednou rukou, je skvěle skladný a lehoučký. Ale je fakt, že na delší cesty mám sporťák Jané Trider.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
13.5.13 15:43

Já mam buggy kiss a jsem spokojen ana golfky jsou dost pružne a jezdi se s nimi velice dobře na golfače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.5.13 15:48

To zda golfky jdou nebo nejdou řídit jednou rukou nutně nezáleží na tom, zda mají spojenou rukojeť, ale na tom, zda jsou kvalitně vyvážené. Mám také Maclaren Techno XT, jak už tu někdo psal, a také je zcela bez problémů uřídím jednou rukou i naložené :nevim: Dobře ovladatelné golfky (klasické konstrukce do deštníku) mají obvykle těžiště vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
13.5.13 15:55

Já jsem také moc dlouho řešila, co pořídit, aby byly lehké, dobře řiditelné, skladné, ale ne na úkor vnitřního prostoru pro dítě. Vyhrála Lira4 2013 - jsem naprosto nadšená /a to jsem je nechtěla, protože mi připadaly dle fotek drkcací, tvrdé a s malými kolečky, a na živo - velmi milé překvapení), ještě jsem váhala nad Espirem Magic - ty má asi 3 roky sestřenice /už na 2. dítě) a je také moc spokojená. Ty 2 kočárky jsou si dost podobné. Navíc jsou i odpružené, takže se s nimi jezdí fakt moc příjemně. Oba mají spojenou rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.5.13 12:54

Děkuji moc za příspěvky. Zkouknu to a snad nějaké vyberu, tyhle radši zase uklidím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
14.5.13 13:38

@Kájín ja mam podobne tyhle jsem chtěla jako prvni, ale vyhralo buggy kiss jsou skoro stejne a super skladani a jezdí se vyborně jen u liry je lepší rukojet a nedoporučila bych vyšším osobam teda ten buggy kiss :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí