Golfky Navington Scooner 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
13.5.13 08:38

Golfky Navington Scooner 2013

Ahojte maminy.

Máte některá zkušenosti s tímto kočárkem??? Mám velké dítě-ve 20měs. má 13,5kg a měří 90cm. A kočárek určitě ještě chvíli budu potřebovat. Mám golfky Euro-Cart Lira 4, jsou perfektní, ale jsou už malé. Nemůže si v nich lehnout a já se taky krčím, když je řídím. Loni jsme je měli na dovolené, to bylo malému rok, a byly úžasné. Ale malý hrozně vyrostl. Dívala jsem se i na NUNA DELUXE, ale taky jsou malé. Děkuji za váš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Navington Scooner?

Přidejte zkušenost s Navington Scooner
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
13.5.13 08:41

Neznám.. Holky si co do velikosti chválí Bebe Beni Izzy.. Pak třeba Baby jogger, ale to už se vám asi nevyplatí.
Já mám obyčejný Chicco Multiway, malý je rok a půl má taky přes 13 kg, 85 cm a má tam ještě dost rezervu. Hlavně jsou fakt stabilní, na madlech vozím velký nákupy a ani se nehnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.5.13 08:50

@gabriela82 Ahoj.
No to jsou spíš sporťáky než golfky. A my máme sporťák Peg Pérego GT3. A Chicco nemá spojenou rukojeť. Pouvažuji a podívám se naživo. Ale díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.5.13 09:45

@75Renča Baby Jogger City Mini je lehčí než Navington, hodně prostorný, solidně udělaný a taky příslušně dražší. Bebe Beni Izzy je stejně jako Navington Scooner napodobenina Valco Zee (jukni na něj, je to opravdu hezký kočárek). Navington je z těch tří nejhůř vyrobený. Jestli chceš lehké běhátko se spojenou rukojetí a nevadí ti nepolohovací nohy, tak Valco Snap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.5.13 12:46

@kotyk
Valco Zee má krásný nákupní košík a lepší brzdu než Navigton Scooper, ale jinak se mi víc líbí Navington. Ale ten Valco Snap vypadá úžasně. Ale není moc krátký? Musela bych ho vidět a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.5.13 13:14

@75Renča Ono nejde ani tak o to, jak je který hezký, ale jaké je provedení a to je u Scoonera nic moc. Viděla jsem ho po ani ne měsíci používání a některé ty části u sebe už pořádně nedržely.

Snap mě krátký nepřipadl, ale víš jak to, co jednomu vyhovuje, druhému nesedne :nevim: Kdyby neprodávali v předvánoční akci B-Agile za necelé 4, tak bych asi šla do Snapu čtyřkolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
13.5.13 14:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
13.5.13 14:28

Krátký není, délka 88 cm. Polohovat nožičky taky jdou. Mrkni na fotky v diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
21.5.13 14:41

Zdravím, jestli to bude užitečné, posílám odkaz na moji recenzi: https://www.emimino.cz/…ton/scooner/
Nuna De Luxe mi přišla hrozně malá, i kolečka jsou tak na letiště, ale do mírného terénu nic moc; co se Valco Snap týče, přes spoustu super vlastností mi u cestovního kočárku vadí to, že nejdou polohovat nožky; Bebe Beni Izzy je taky moc hezký, ale zas zabere víc místa v kufru. Scooner jde po sundání předních koleček a jejich uložení do košíku složit na placku ani ne 20cm vysokou, ale hlavně má šířku lůžka asi 36cm a délku lůžka kolem 93cm, lůžko jde skoro do lehu a to je za hlavičkou ještě asi 10cm široký mantinel, který hlavu udrží i v případě, že se mimi v kočárku při spaní vysune směrem nahoru. Paní prodavačka na mé obavy z polského kočárku argumentovala tím, že Navingtony prodávají už 3.rok a nemají žádné reklamace - údajně je kvalitnější z toho důvodu, že jej Poláci vyrábějí pro západní Evropu. My teda jezdíme se Scoonerem sice teprve druhý měsíc, ale zatím mi to přijde jako jedna z nejlepších investic do dětského vozového parku - na 3 dětech jsem vystřídala přes 10 kočárků (včetně Inglesiny, Hartana, Jané, Cam, ABC design) a tento bych koupila určitě znovu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.5.13 21:59

@Tia Dalma Ahoj, díky za tvou recenzi. Netušila jsem, že je vyroben v Polsku. No ale je vážně co se týče délky bezkonkurenční. A to moje dítko je fakt velké. Takže asi budu shánět Navington Sconner. Dám na tebe, máš zkušenosti. :-)
Takže fakt díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
3.6.13 11:32

Já myslím, že budeš spokojená - u nás je s kočárkem spokojený i manžel, má fakt vysokou rukojeť a výborně se ovládá. Zkušenost s kočárkem není dlouhá, ale pokud s ním nevyrazím do polí a lesů, nepředpokládám, že by se na tak jednoduché konstrukci něco urvalo nebo zrušilo. Nicméně už se objevila první „závada“: tu polohovací ponožku mám většinou ve vodorovné poloze a výztuž v podnožce (která je nejspíš z důvodu hmotnosti kočárku z poměrně tenkého plastu) je podepřená polohovacími packami asi jen do 1/2, takže jak malý leze do kočárku, tak se ta přečnívající část samozřejmě zlomila, a jak na potvoru, z potahu jsou vyjímatelné všechny pevné části lůžka - kromě podnožky… Takže nezbylo nic jiného než šev mezi sedátkem a podnožkou rozpárat a výztuhu vyměnit :-( a na reklamaci to není, určitě by protiargument zněl, že přes zvednutou podnožku dítě nemá do kočárku co lézt :-o Ale na oplátku jedna nezanedbatelná výhoda - nánožník i bouda jsou do značné míry nepromokavé, takže kratší přesuny (do 1km) zvládáme i v dešti bez pláštěnky a malý je v suchu. Ono se asi na každém kočárku najde dřív či později NĚCO, ale Scooner pro nás podstatné výhody má skoro všechny, takže si ráda zahraju na opraváře a budu doufat, že se poruchy nenakumulují :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MoniPe
11.6.13 14:16

Tak ja sa pridam aj s negativnym hodnotenim. Navington scooner je perfektny kocik a verim tomu, ze keby mi nepredali pokazeny kus, aj ja by som bola moooc spokojna, ALE:
po 2 dnoch pouzivania (presne podla navodu) sa pri zchadzani z obrubnika malemu do mechanizmu skladania privrel prstik. Leteli sme na chirurg pohotovost, kde mu to osetrili…nastastie sa to zahojilo bez nasledkov. Doma sme potom skumali kocik, a zistili sme, ze na pravej strane poistka nefunguje, teda rozlozena konstrukcia sa nezaisti aj napriek tomu, ze to cvakne, teda ked to clovek neskuma, neda sa to zistit. Samozrejmr som pisala predajcovi a reklamovala kocik. Ten mi hned odpisal, aby som ho poslala na predajn u a on mi posle novy. To sa ale nestalo a zacali sa ooobrovske prietahy. Najprv zo strany predajcu, potom zo strany distributora. Ja som bola cely cas samozrejme bez kocika s poranenym dietatom. Nakoniec som sa dozvedela, ze reklamaciui neuznavaju, lebo poistka bola mechanicky poskodena., podotykam po dnoch pouzivania…Peniaze mi na koniec vratili, ale vyjadrenie servisu ziadne…
Ospravedlnujem sa za tak dlhy prispevok, ale pozor na distributora tychto kocikov a hlavne prajem nech nemusite nic reklamovat.

• Citovat
  • Upravit
273
18.6.13 08:18

No nazdar :-o - moc díky za upozornění, budeme na to muset dávat pozor :-(
U nás zatím v pohodě, ale jak píšeš, bude to asi kus od kusu, u nás zatím fakt pohoda a malý je v kočárku velice spokojený - je opravdu prostorný a stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.11.13 22:29

Ahoj, uvažuji o koupi Navingtona, můžu se zeptat na názory a zkušenosti po pár měsících vození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.3.14 14:27

Ahoj holky, dnes jsem tento kočárek koupila a vzhledem ke krásnému počasí už i zkusila :) Jsem spokojená - fakt se mi libí… Jen mám pár dotazů a budu ráda, když mi je někdo zodpoví ;) Jde dát kočárek do úplného sedu? Mně se zatím podařil jen takový „zkosený sed“, tak nevím, zda to jde a já to jen neumím, nebo to u tohohle typu nelze… A pak mám dotaz na současné majitelky těchto golfek - nemáte holky nějakou vychytávku na tu sluneční clonu? Ta je totiž fakt blbá - napadlo mě, že by se tam mohla dát třeba na suchý zip nějaká látka, aby na dítě opravdu nesvítilo, ale já na tyhle věci fakt nejsem vůbec šikovná, tak se zkouším ptát těch šikovnějších :) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí