Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, ráda bych se Vás touto cestou zeptala na kočárek LIRA 4 zn. Euro Cart. Moc se mi líbí a vážně uvažuji, že si ho koupím. Jediné, co mě na kočárku zarazilo byly kolečka. Viděla jsem totiž inzerát, kde paní prodávala asi 2 měsíce starý kočárek a kolečka byla strašně sjetá. Nevíte, z jakého materiálu jsou? A nebo jestli se hodně sjedou? Já s kočárkem najezdím strašně moc kilometrů a potřebuji, aby mně kolečka vydržela a ne, že je sjedu za chvilku. Předem moc děkuji za odpověď. Případně můžete mi napsat, jakou velikost lůžka (šířku a délku) cm má? Děkuji ![]()
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart LiraMám kočárek dva roky, jezděný spíše méně (víkendy, výlety, dovolené - na denní ježdění mám sporťák). Mám teda verzi 2011. A kolečka vypadají tak jak vypadají. Jako jsou ojeté, ale ne nějak moc. Teda když si vezmu že ho už máme dva roky. ![]()
Kolečka jsou „měkké“ každý ostřejší kamínek se do nich zapíchne. Nejsou nafukovací.
Změřit můžu, zítra, máme ho v autě.
Moc děkuji. Fakt se mi moc líbí. Já jsem ještě uvažovala o Torinu zn. Coto Baby, ale nikde skoro žádná recenze. Na Liře se mi líbí, že je celá z látky a nemá nějaké části (okna) z průhledného igelitu jako u Espira. Okýnko na dítko mi nevadí. A ještě se chci zeptat, zda má kočárek aspoň trošku pevná záda. Děkuji
Pevna zada ma a kolecka se trochu sjeli cca po 3mesich, ale podle me to bylo dobre, nezapichavali se tolik kaminky.
Jinak jsem jezdila cca rok a to hodnw a nejak moc sjezdeny nejsou. Zitra muzu vyfotit.
Ahoj, na zádech je normálně deska potažená jako u všech sporťáků- takže pevná. Jinak kolečka jsou po roce sjetá tak nějak normálně. Jen se opravdu zapíchne každý kamínek a pak jakoby „cvakají“ na chodníku a tak. Jestli s ním chceš najezdit opravdu spoustu kilometrů volila bych spíš nějaký kočárek s nafukovacími koly. Jinak je ale opravdu super, resp. já jsem spokojená, jen by mohl mít trošku výš rukojetě. Já mám 175cm a mám to tak tak.
Moooc děkuji. Co se malý narodil (už má rok) jsem skoro denně najezdila tak kolem 10 km. Někdy víc a někdy míň. Teď už pomalu dupká sám, takže už tak moc jezdit nebudu. Chci něco lehkého a aby se s ním dobře jezdilo. Moc se mi líbí ta kombinace zeleno-šedá
čtyřkolka se spojenou rukojetí. Akorát se mi ještě nepodařilo najít prodejnu v okolí ZL, UH nebo VS, kde by ho měli k vyzkoušení.
Já teď koukala na tu verzi 2013 a musím říci že je ještě hezčí než co mám doma. Hned bych ho koupila znova…Akorát mě se líbí ta čokoládová a nebo ta kombinace s fialovou…wow:-)
Já nemohla prodejnu sehnat ani v Praze tak jsem ho nakonec objednala jen podle recenzí s tím že to jde z e-shopu a kdyby byl opravdu hrozný tak bych využila 14 denní lhůtu pro vrácení..Nevracela jsem:-)
@kocicka18 Mě se hlavně na té nové verzi líbí spojená rukojeť
to je jediná vada u toho co mám. @bublinka_zuzanka zkoušela jsi Kočárky Zlín na Kvítkové? |Já jsem sice ze Zlína, ale kupovala jsem ho v Ostravě v sambaby.com
A tihle jsou z Přerova - http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… nevím odkud přesně jsi.
@danali píše:
@kocicka18 Mě se hlavně na té nové verzi líbí spojená rukojeťto je jediná vada u toho co mám. @bublinka_zuzanka zkoušela jsi Kočárky Zlín na Kvítkové? |Já jsem sice ze Zlína, ale kupovala jsem ho v Ostravě v sambaby.com
Máš pravdu, ta spojená rukojeť musí být super..Teď čekáme druhé a je pravda že by to asi bylo i praktičtější…
Zkoušela jsem psát do Aji, ale zatím mi neodpověděli, zda je tam kočárek skladem a nebo ne. Uvidím, co mi napíšou. Zkoušela jsem prodejnu VaV ve Zlíně, tam jsem ho nenašla, a ani nevím, že ve Zlíně je nějaká prodejna na Kvítkové ![]()
@MarketinkaKopretinka Téměř do lehu, lehký sklon tam je, úplně do lehu nejde.
@bublinka_zuzanka Od Zlatého Jablka po Kvítkové dozadu, nalevo je škola a těsně za ní napravo je prodejna s kočárky a autosedačky http://www.kocarky-zlin.cz/ - my od nich máme dvě autosedačky a nemůžeme si vynachválit pana prodejce - milý, poradí atd. Ale jestli mají ten kočárek nevím.