Kočárek vystavený na prodejně, koupili byste?

209
10.5.13 13:51

kocarek vystaveny na prodejne, koupili byste?

Mam moznost koupit posledni kus Jane Nanuq 2012 na prodejne. Presvedcila jsem prodejce, at mi da 5% slevu. Koupili byste ho? Maji ho vystaveny na prodejne, byl urcite mnohokrat skladany a posazovany detmi. Viditelne na nem nic spatneho neni. Zase si ale rikam, ze kdyz objednam jinde, stejne mi muzou poslat taky vystavovany kousek, ze? Jeste se zeptam, je cerveny s sedym sedatkem, vpodstate je cervena hlavne boudicka, bude se hodit na holcicku, kdyz ji oblikam prevazne do divcich barev? Co myslite? Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprihlasena werryjane
10.5.13 13:54

Nevidim jediny duvod, proc nekoupit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
303

Já bych se vystaveného kočárku nebála. Mám kočárek z druhé ruky, po 2 dětech a funguje pořád výborně. A s barvou bych si hlavu nelámala, pokud se ti líbí, tak si ho pořiď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959

Tak pokud na něj bude normální záruka, není nijak poničený, poškrábaný, tak proč ne :nevim: A červená se k holce hodí taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
10.5.13 13:55

@Ditu1 nevidím v tom problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka

@Ditu1 koupila jsem kocarek z prodejny, ale dostala jsem 10% slevu (babypark) :-). byl uplne v poradku, ale vyzkousej jeste v tichu, zda nevrzou nejake spoje a vse sedi, jak ma.

Nikdy jsem nepremyslela o ladeni kocarku s oblecenim ditete :).

• Citovat
  • Upravit
27265

S 5% slevou bych ho nekoupila, minimálně s 20%. Nevím třeba u vystavený pračky bych to asi moc neřešila, pač tu asi nepouštějí, ale u kočárku, který byl opravdu xkrát složený a zkoušený, bych si ho pořádně překontrolovala.
Jinak s barevným laděním neporadím…

Příspěvek upraven 10.05.13 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Kočárek bych zakoupila a dají ti na něj slevu.To se vyplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209

Supr :-) dam na vas, uz se na nej tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25220
10.5.13 13:56

Já bych zkusila uhádat ještě větší slevu, 5% na vystavovný kočárek se mi zdá málo - i když záleží, jak dlouho tam stál. Ale jinak ano, koupila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
10.5.13 13:57

@lleennttiillkkaa jj vystavenou pračku jsme koupili s 20% slevou :palec: a v pohodě, u kočárku bych taky zohledňovala, že to má nějakou životnost skládání a rozkládání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.5.13 13:57

@Ditu1 rozhodně bych ho nekoupila s 5% slevou. já běžně na vystavené zboží ukecala 10-20%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.5.13 13:58

Myslite si taky, ze kdyz se objedna v eshopu kocarek, ze muze byt taky vystavni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
10.5.13 13:59

No já nevím, ale 5% se mi zdá málo…to si myslím, že koupíš na netu levněji, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
929
10.5.13 13:59

@Ditu1 já jsem magor, já bych vystavovaný kočárek asi nekoupila, když už chci nový a ne z bazaru, tak at je nový úplně nevystavovaný. Píšeš, že jsi prodejce přesvědčila na slevu, to by snad měla být automatika když to je vystavovaný kočárek, ne? :nevim: stejně jako třeba u aut, vystavované vozy se taky prodávají se značnou slevou. Pokud bys ho objednávala jinde, tak si myslím, že by tam mělo být jasně uvedeno zda je kočárek úplně nový nebo vystavovaný…jinak si myslím, že pro holčičku se bude barva hodit určitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí