Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
maminky, máte některá zkušenost s golfkama na pláži, dají se v písku vůbec vozit? Mám strach hlavně z těch dvojitých koleček, ale golfky z jednoduchými kolečky jsem zatím neobjevila, potřebuji, aby se daly polohovat do lehu - dcera ještě často v kočárku spí a aby byly lehké, na ceně mi ani tak nezáleži.....díky
ahoj!
daji ale strasne blbe… ale stejne spatne se ti pojede jakymkoli kocarkem.. nejde ani tak o dvojita kolecka, ale spis o to ze se ten kocarek strasne bori a ty kolecka se ani netoci.. jen tak klouzou po pisku…
my to resili tak, ze jsme chodili na plaz rano, na obed jsme se vraceli do apartmanu, dali male najist a spala v apartmanu a az se vzbudila tak jsme vyrazili zase k vode.. stejne by mala nemela byt pres poledne na slunci.. takze jsme se tomu takhle vyhli..
a byli jsme spokojeni vsichni
Ahoj,
my mame jane energy a na plazi jsme je vozili tak ze je tahnul manzel za sebou, protoze jak psala hope netoci se kolecka a hodne se bori..... ale prcek spal v kocarku na plazi lip nez kdekoliv jinde ![]()
Ahoj,
myslím, že jakýkoliv kočár bude po písku špatně jezdit, ale s trochou síly se to dá. My máme Chicco ct 0,4 a už jsme s nimi byli 2× u moře a na pláž jezdili každej den (písečná a tak 100m po písku k moři) a zmákli jsme to. Vezl většinou manžel po zadních nebo táhl za sebou zase po zadních. Máťovi se po písku moc šlapat nechtělo… Golfky to přežily a po příjezdu jsme jen vypláchli písek a namazali, letos jsme nedělali ani to… Jo a když jsme odjížděli, tak zrovna stavěli cestičku z dlaždic až k moři:-))))
P.
Taky jsem viděla chodník až k moři. Děti jsem ještě v té době neměla, ale tohle budeme řešit příští rok. Asi se v cestovce na toto informuji a budu to řešit spíš se šátkem.
my máme také jané energy,jsme maximálně spokojeni. na písku nejsou nic moc žádné golfky ani jiný kočár,jak píšou holky,nejlépe je táhnout je pozadu.
jsou lehounké a dcera v nich spinkala naprosto skvěle.