golfky na pláž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
26.9.07 15:09

golfky na pláž

maminky, máte některá zkušenost s golfkama na pláži, dají se v písku vůbec vozit? Mám strach hlavně z těch dvojitých koleček, ale golfky z jednoduchými kolečky jsem zatím neobjevila, potřebuji, aby se daly polohovat do lehu - dcera ještě často v kočárku spí a aby byly lehké, na ceně mi ani tak nezáleži.....díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
26.9.07 15:28

ahoj!
daji ale strasne blbe… ale stejne spatne se ti pojede jakymkoli kocarkem.. nejde ani tak o dvojita kolecka, ale spis o to ze se ten kocarek strasne bori a ty kolecka se ani netoci.. jen tak klouzou po pisku…
my to resili tak, ze jsme chodili na plaz rano, na obed jsme se vraceli do apartmanu, dali male najist a spala v apartmanu a az se vzbudila tak jsme vyrazili zase k vode.. stejne by mala nemela byt pres poledne na slunci.. takze jsme se tomu takhle vyhli..
a byli jsme spokojeni vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.9.07 15:39

Ahoj,

my mame jane energy a na plazi jsme je vozili tak ze je tahnul manzel za sebou, protoze jak psala hope netoci se kolecka a hodne se bori..... ale prcek spal v kocarku na plazi lip nez kdekoliv jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
26.9.07 16:10

Ahoj,

myslím, že jakýkoliv kočár bude po písku špatně jezdit, ale s trochou síly se to dá. My máme Chicco ct 0,4 a už jsme s nimi byli 2× u moře a na pláž jezdili každej den (písečná a tak 100m po písku k moři) a zmákli jsme to. Vezl většinou manžel po zadních nebo táhl za sebou zase po zadních. Máťovi se po písku moc šlapat nechtělo… Golfky to přežily a po příjezdu jsme jen vypláchli písek a namazali, letos jsme nedělali ani to… Jo a když jsme odjížděli, tak zrovna stavěli cestičku z dlaždic až k moři:-))))

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
26.9.07 17:35

Taky jsem viděla chodník až k moři. Děti jsem ještě v té době neměla, ale tohle budeme řešit příští rok. Asi se v cestovce na toto informuji a budu to řešit spíš se šátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
26.9.07 20:10

my máme také jané energy,jsme maximálně spokojeni. na písku nejsou nic moc žádné golfky ani jiný kočár,jak píšou holky,nejlépe je táhnout je pozadu.
jsou lehounké a dcera v nich spinkala naprosto skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí