Patron Fenix F4 vs. Hoco Diamond vs. Hartan Topline???

10
25.9.07 16:09

Patron Fenix F4 vs. Hoco Diamond vs. Hartan Topline???

Ahoj, vyšli mi tři (čtyři :-)) favorité kočárků. Liší se víceméně především rozměry lůžka, kvalitou a cenou :D jak jinak. Počítám s tím, že se budu snažit kočárek sehnat z druhé ruky, ale kdyby ne, je kupní cena samozřejmě dost důležitá.

Mými hlavními požadavky na kočárek bylo:
přehazovací rukojeť (otočná sedačka); nízká hmotnost; velká nafukovací kola, dobré odpružení (aby byl dobrý do terénu); snadno složitelný; polohovací opěrka zad i nohou.
Všechny níže popsané kočárky by toto snad doufám :roll: měly splňovat.

Poraďte, který kočárek a proč byste si vybraly - s ohledem na co nejlepší poměr kvalita vs. cena a případnou koupi kočárku z druhé ruky:
(pod kočárkem vždy plocha lůžka pro mimi, váha, přehazovací/otočný a cena, ostatní parametry kočárků mi vždy vyhovují, jde o známé kočárky a značky, tak jsem se s tím víc nerozepisovala)

Patron Bohemia Fenix F4
80×33; 13,5kg; otočná sedačka; do 10.000,–

Hoco Diamond
73×26 taška, lze koupit prodloužení lůžka; 15kg; přehazovací rukojeť; 9 - 12.000,–
u Hoca mi dost vadí potahy vypadající jak hadr, ale nevím, jestli jinak nejsou kvalitní?

Hartan Topline
77×28 taška, lze prodloužení lůžka; 14kg; přehazovací rukojeť; 14 - 18.000,–
(Hartan Racer XL
74×31 korbička; 14kg; otočná sedačka; 15.000,–)

Mně osobně se nejvíc líbí Hartani, úplně se nemůžu rozhodnout mezi tím Toplinem a Racerem - jen u Toplinu možnost prodloužení lůžka, tedy větší plocha pro mimi a možnost déle vozit v hlubokém kočáru. Jsou ale taky nejdražší…

Pak nevím, jak vychází srovnání kvality Hoco vs. Patron. Co se týče parametrů a ceny, považuji je víceméně za srovnatelné, ale kvalitativně nevím.. Co myslíte?

Pište prosím co vás napadne, zkušenosti, dojmy, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4?

Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.9.07 08:21

ahoj,
tak já jsem měla Hoco Big foot, jezdilo se s ním moc dobře ale oproti kamarádce, ta měla patrona a opravdu bych řekla že je lepší. Má delší opěrku zad a i nohou a lepší upínání na nánožník. Já být tebou jdu určo do patrona. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
26.9.07 13:44

Entito-já mám na Adélku a na mimi Knorr Nizza, což je hodně podobný kočárek jako Hoco Big Foot a později jeho nástupce Diamond. Po prozkoumání v obchodě jsem zjistila, že s Big Footem se bude hůř jezdit, neb má trošku jinak položené těžiště a nakonec jsem ráda za Nizzu (potvrdila mi to i prodavačka, co Hoco a Knorry prodávala). Jedna moje kamarádka má Hartana a je s ním moc spokojená, je to typ jako je Topline a odvozila v tom obě děti a zase jiná má Patrona a taky si ho moc chválila. Oba kočárky bych si asi vybrala i já, jen to chce je vidět na živo. Máme stejný termín porodu a tak jsem to počítala, že kočárek (trojkombinaci) v podstatě užijeme asi jen rok a půl, já pak mám lehké golfky a kolem dvou let už prckové běhají sami, takže nepotřebuješ tak velký a těžký kočár (max do sněhu..) Osobně bych asi brala Hartana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí