Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@jayjay píše:
Kate, vidim, ze mame malych asi tak stejne od sebaMy sme prave este v korbicke
, ale uz mu je len tak tak, tak prave rozmyslam, ci skladat sportak, ked ide jar a leto …:)
Já se dneska divila, proč se malej v korbičce tak vzteká a on chudák měl už nohy venku
A to máme korbičku fakt velkou, ale dneska v ní tak blbě sjel, že měl už nohy položený nahoře na ní
Ale zas nad hlavou asi 10 cm místa
No, už je na čase ho taky přestěhovat, takže půjde rovnou do golfek… Máme polohovací skoro až do lehu, takže to ničemu snad nebude vadit (krom teda staršího mrňouse
)…
s golfkama jezdím od 5m, byly dokonce víc do lehu, než sporťák.. mám cybex callisto.
myslím, že v 8m je to naprosto v pohodě.
Diky holky, skusime to. Dnes sme boli v korbicke na vychadzke a sice sa nam da dat tiez do takych 30stupnov, stejne sa vztekal, a kopal tymi nozickami do spodnej casti, asi mu to uz fakt vadi. Majte sa krasne!!
@jayjay píše:
Diky holky, skusime to. Dnes sme boli v korbicke na vychadzke a sice sa nam da dat tiez do takych 30stupnov, stejne sa vztekal, a kopal tymi nozickami do spodnej casti, asi mu to uz fakt vadi. Majte sa krasne!!
že tys byla venku s tím mým lumpem?
![]()
@kate02 píše: že tys byla venku s tím mým lumpem?![]()
![]()
… i tak sme mali krasny den, tak sa tesim, ze je slunicko, ze mi nic nevadi ![]()
ahoj taky se po golfech dívám asi už měsíc vůbec nevím jaké mam hledat aby byli fajn hlavně pro mojého 7.5měs. Mikiho on si zatím sám ještě nesedl a když ho posadím tak za pár vteřin spadne na bok nebo na pusinu
vozím ho zatím také v hlubokém kočárku a ten jen zvednu na polohu pololeh to je v korbičce udělané. Ted ma bít pěkné počasí tak jsem přemýšlela o nasazení sportáku ale asi jen na ležení a jen trochu asi zvednout, slyšela jsem že ho násilím nemam dávat sedat dokud se neposadí sám kvůli zádečkám. tak ted nevím vůbec jaké golfy mam hledat ..poradí mi někdo ?????
MONIKA
@hromadka píše:
ahoj taky se po golfech dívám asi už měsíc vůbec nevím jaké mam hledat aby byli fajn hlavně pro mojého 7.5měs. Mikiho on si zatím sám ještě nesedl a když ho posadím tak za pár vteřin spadne na bok nebo na pusinuvozím ho zatím také v hlubokém kočárku a ten jen zvednu na polohu pololeh to je v korbičce udělané. Ted ma bít pěkné počasí tak jsem přemýšlela o nasazení sportáku ale asi jen na ležení a jen trochu asi zvednout, slyšela jsem že ho násilím nemam dávat sedat dokud se neposadí sám kvůli zádečkám. tak ted nevím vůbec jaké golfy mam hledat ..poradí mi někdo ?????
MONIKA
rozhodně golfky, které jsou do lehu, je jich hodně, ale nejsou to takové ty ultralehké, spíš kolem 8kg.
pokud nesedí, neposazuj ho, ani to nezkoušej, oni mají svůj čas a přijdou na to sami.
já jsem spokjená se cybexem, není to 180°, ale leh je to slušný… mrkni do diskuze o něm tady v golfkách.
pak samozřejmě, typu peg perego pliko, inglesina zippy, apod. ty jsou taky vhodné..
máš nějakou představu o ceně, váze, jak je budeš používat?
určitě už do golfek může, ale potřeba správně vybrat ![]()