Golfky pro 8měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
25.4.12 13:40
@jayjay píše:
Kate, vidim, ze mame malych asi tak stejne od seba :)My sme prave este v korbicke :), ale uz mu je len tak tak, tak prave rozmyslam, ci skladat sportak, ked ide jar a leto …:)

Já se dneska divila, proč se malej v korbičce tak vzteká a on chudák měl už nohy venku :oops: :mrgreen: A to máme korbičku fakt velkou, ale dneska v ní tak blbě sjel, že měl už nohy položený nahoře na ní :-D Ale zas nad hlavou asi 10 cm místa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, už je na čase ho taky přestěhovat, takže půjde rovnou do golfek… Máme polohovací skoro až do lehu, takže to ničemu snad nebude vadit (krom teda staršího mrňouse :-D :-D :-D )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.4.12 18:38

s golfkama jezdím od 5m, byly dokonce víc do lehu, než sporťák.. mám cybex callisto.
myslím, že v 8m je to naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.4.12 20:14

Diky holky, skusime to. Dnes sme boli v korbicke na vychadzke a sice sa nam da dat tiez do takych 30stupnov, stejne sa vztekal, a kopal tymi nozickami do spodnej casti, asi mu to uz fakt vadi. Majte sa krasne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.4.12 20:20
@jayjay píše:
Diky holky, skusime to. Dnes sme boli v korbicke na vychadzke a sice sa nam da dat tiez do takych 30stupnov, stejne sa vztekal, a kopal tymi nozickami do spodnej casti, asi mu to uz fakt vadi. Majte sa krasne!!

že tys byla venku s tím mým lumpem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.4.12 20:35
@kate02 píše: že tys byla venku s tím mým lumpem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:palec: … i tak sme mali krasny den, tak sa tesim, ze je slunicko, ze mi nic nevadi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.4.12 10:21

golfy

ahoj taky se po golfech dívám asi už měsíc vůbec nevím jaké mam hledat aby byli fajn hlavně pro mojého 7.5měs. Mikiho on si zatím sám ještě nesedl a když ho posadím tak za pár vteřin spadne na bok nebo na pusinu :( vozím ho zatím také v hlubokém kočárku a ten jen zvednu na polohu pololeh to je v korbičce udělané. Ted ma bít pěkné počasí tak jsem přemýšlela o nasazení sportáku ale asi jen na ležení a jen trochu asi zvednout, slyšela jsem že ho násilím nemam dávat sedat dokud se neposadí sám kvůli zádečkám. tak ted nevím vůbec jaké golfy mam hledat ..poradí mi někdo ????? ;) MONIKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.4.12 11:46

Příspěvek upraven 02.05.16 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.4.12 18:27
@hromadka píše:
ahoj taky se po golfech dívám asi už měsíc vůbec nevím jaké mam hledat aby byli fajn hlavně pro mojého 7.5měs. Mikiho on si zatím sám ještě nesedl a když ho posadím tak za pár vteřin spadne na bok nebo na pusinu :( vozím ho zatím také v hlubokém kočárku a ten jen zvednu na polohu pololeh to je v korbičce udělané. Ted ma bít pěkné počasí tak jsem přemýšlela o nasazení sportáku ale asi jen na ležení a jen trochu asi zvednout, slyšela jsem že ho násilím nemam dávat sedat dokud se neposadí sám kvůli zádečkám. tak ted nevím vůbec jaké golfy mam hledat ..poradí mi někdo ????? ;) MONIKA

rozhodně golfky, které jsou do lehu, je jich hodně, ale nejsou to takové ty ultralehké, spíš kolem 8kg.
pokud nesedí, neposazuj ho, ani to nezkoušej, oni mají svůj čas a přijdou na to sami.
já jsem spokjená se cybexem, není to 180°, ale leh je to slušný… mrkni do diskuze o něm tady v golfkách.
pak samozřejmě, typu peg perego pliko, inglesina zippy, apod. ty jsou taky vhodné..
máš nějakou představu o ceně, váze, jak je budeš používat?

určitě už do golfek může, ale potřeba správně vybrat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4