Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky,
zvazujem, ci pri nejakych kratsich vyletoch nevyuzit pre maleho /8mes/ golfky maclaren, co mame, su uplne polohovacie. Myslite, ze je to ok?
Pripadne ak nie teraz, tak od kedy to clovek moze?
Golfky na kratší cesty používám od půl roku. Od 8 měsíců už nepoužívám vůbec sporťák, ale pouze golfky. Malý je v nich radši.
Ahojky,golfky používám od 8 měsíců,malá má v nich lepší rozhled ![]()
holky to mate uplne polohovacie co idu do lehu? a 8/9 mesacne vam uz sedeli, ked ste ich tam dali?
Pokud sedí, do sedu ok. Pokud nesedí, jen do lehu, či pololehu. Taky od cca 8 měsíce využíváme golfky ![]()
taky teď už budem používat jen golfky, když si prcek konečně sedl… (ale dřív se mi ho nechtělo dávat ani do sporťáku
)
Sporťák jsem začala používat od 7 měsíců, kluci se mi nevešli do korbiček. Ještě neseděli, dala jsem je do velmi mírného sedu a pevně poutala i přes ramena, aby se nepřitahovali pasivně do sedu. V 8 měsících si sedl jeden, druhý až v 10,5 měsících, pak šli do sedu.
Kate, vidim, ze mame malych asi tak stejne od seba ![]()
My sme prave este v korbicke
, ale uz mu je len tak tak, tak prave rozmyslam, ci skladat sportak, ked ide jar a leto …:)
Mám golfky do skoro lehu. Ale mě nic moc jinýho nezbývalo než aby byl v nich, když jsem jela od nás do města vlakem. Se sporťákem bych se do něj těžko dostala - zabírala bych celé místo u dveří. Naštěstí si malý sednul na konci 7. měsíce. Do té doby jezdil v létě na dlouhé cesty po okolí ve sporťáku, který jde úplně do lehu.
Tak já malého na nákupech vozím v golfkách už od 6,5 měsíce, máme je do lehu stejně jako sporťák. Takže ve vašem případě bez problémů bych je na kratší pojezdy brala… ![]()
od doby co sedí sám máme golfáče a Jeňík je v nich spokojenější než kde jinde ![]()
já mám už roční + něco málo a stále vozím ve velkém sportovním kočáru. Zkoušela jsem jí dát do golfáče, ale nechce tam být - ten se taky polohovatelný, polstrovaný .....
, mi se zdá v 8m brzo na golfáč, ale jestli je tam pořádná výstuha a je polohovací, tak proč ne.
My jsme měli už od začátku sporťák, korbička mi přišla jako zbytečné vyhazování peněz (malá je červencová a šátkujeme). ten náš je lehký, polohovatelný a unesu ho i s naloženým košíkem sama, takže golfky pořizovat nebudeme. Pořád ještě nesedí (zato začíná obcházet nábytek), takže ji mám v pololehu