Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poraďte, nevíte kde sehnat tyto golfky/kočárek..?Já nemůžu níc najít.
Graco Spree GIULIO
http://sportovni-kocarky.hledejceny.cz/…pree-giulio/
Děkuji
Pan Google mi našel jen to co jsi sem dala ty.Ani na heurece nic není,asi ten typ není tak dostupný ![]()
Holky díky za reakce..On se mi totiž poměrně dost líbí, jen bych jej třeba ráda viděla na živo..:)takže asi smůlinka..:) ![]()
Mrkni na BabyHit.cz a zkus pani napsat email,jestli se daji sehnat.Hledala jsem taky na netu.Je to firma v Ostrave
Ahoj.Podle fotky bych řekla,že je to kočár stejnej jako má moje ségra v Anglii.Je úžasně lehoučkej a dobře se ovládá.Ale je spíš do města.Do terénu moc nebude.Myslím si,že kdyby se s ním jezdilo po hrbolatech a kamenejch cestách,tak by asi moc dlouho nevydžel.Ale jinak super lehoučkej a i pohodlnej. ![]()
Ahoj, já je měla, ale sehnala jsem je už jen jetý na mmb, bylo to tak jaro/léto 2011. TAky se mi moc líbili. Jen pozor - nemají polohovací nožní opěrku. Kdybys něco chtěla vědět, tak se ptej
![]()
P.
@papet píše:
Ahoj, já je měla, ale sehnala jsem je už jen jetý na mmb, bylo to tak jaro/léto 2011. TAky se mi moc líbili. Jen pozor - nemají polohovací nožní opěrku. Kdybys něco chtěla vědět, tak se ptej![]()
P.
Papet, tím jsi mi to vyřešila a ani dál info shánět nebudu, páč zrovna polohovací nožní opěrka je jedno z kritérií, které na golfkách naháním.. ![]()
Takže i tak, děkuji za info.. ![]()
A dodoatečně všem děkuji za reakce.. ![]()