Golfové hole Loop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1278
19.4.12 18:08

golfové hole loop

Chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s golfovými holemi loop.
Uvažuji o nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1278
19.4.12 18:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
19.4.12 19:07

Ahoj, já je měla a byla jsem nadmíru spokojená, jediné, co mi nevyhovovalo bylo ty berany, což byl pro mě zásadní problém a musela jsem koupit golfky jiné, ale měla jsem dost velký problém, abych sehnala nějaké, které se těmto vyrovnají :) Na cokoli se klidně ptej - lehké, skládají se do deštníku, okýnko v boudičce, polohovatelné záda i nožky. Někdo má u nich problém, že kope do zadních koleček, je třeba se s něma naučit chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.4.12 07:08

chtěla jsem se ještě zeptat jestli je kočárek dost vysoký,sama jsem vysoká tak abych stála rovně,a jestli jde položit do uplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
20.4.12 08:18

Do úplného lehu jde položit jen málo golfek, úplný leh to není, stupně odhadovat moc nechci. My to teda měli ale pro 6m. dcerku, kupovali jsme je teda především na dovolenou, a spinkala v tom úplně v pohodě, není to nijak strmý ten leh a já jsem z toho fakt neměla špatný pocit, co se týče svědomí :) Kočárek má vlastně několik poloh a dle toho se dá v klidu jednou rukou polohovat,když je v lehu, tak se úplně v pohodě dostaneš do košíku (to u některých kočárků bývá dost problém).

Výšku madla ti z hlavy neřeknu, takže jsem koukla na net a píšou 104, což si myslím, že je určitě i pro vyšší lidi naprosto bezproblémů.

Jako jediné vady je jsou fakt ty, že člověk při chůzi může kopat do koleček - já s tím ten problém teda neměla, ale můj chlap jo. No a pak ten nánožník je takový divný, ale španělskou deku jsem pod něj narvala úplně v pohodě, fusak jsem nezkoušela.

tady máš diskuzi emimi
deníček o něm
diskuzi na koníkovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport