Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s golfovými holemi loop.
Uvažuji o nich.
Ahoj, já je měla a byla jsem nadmíru spokojená, jediné, co mi nevyhovovalo bylo ty berany, což byl pro mě zásadní problém a musela jsem koupit golfky jiné, ale měla jsem dost velký problém, abych sehnala nějaké, které se těmto vyrovnají
Na cokoli se klidně ptej - lehké, skládají se do deštníku, okýnko v boudičce, polohovatelné záda i nožky. Někdo má u nich problém, že kope do zadních koleček, je třeba se s něma naučit chodit ![]()
chtěla jsem se ještě zeptat jestli je kočárek dost vysoký,sama jsem vysoká tak abych stála rovně,a jestli jde položit do uplného lehu.
Do úplného lehu jde položit jen málo golfek, úplný leh to není, stupně odhadovat moc nechci. My to teda měli ale pro 6m. dcerku, kupovali jsme je teda především na dovolenou, a spinkala v tom úplně v pohodě, není to nijak strmý ten leh a já jsem z toho fakt neměla špatný pocit, co se týče svědomí
Kočárek má vlastně několik poloh a dle toho se dá v klidu jednou rukou polohovat,když je v lehu, tak se úplně v pohodě dostaneš do košíku (to u některých kočárků bývá dost problém).
Výšku madla ti z hlavy neřeknu, takže jsem koukla na net a píšou 104, což si myslím, že je určitě i pro vyšší lidi naprosto bezproblémů.
Jako jediné vady je jsou fakt ty, že člověk při chůzi může kopat do koleček - já s tím ten problém teda neměla, ale můj chlap jo. No a pak ten nánožník je takový divný, ale španělskou deku jsem pod něj narvala úplně v pohodě, fusak jsem nezkoušela.
tady máš diskuzi emimi
deníček o něm
diskuzi na koníkovi ![]()