golfky pro dvojčata

7354
15.1.10 16:23

golfky pro dvojčata

jaké máte golfky pro dvojčata? Na jaře se chystáme k moři, máme inglesinu a nechci to tahat celé. líbilo by se mi něco co lze sklopit do lehu, nevím, zda jsou lepší velká nebo malá kola a jestli 4 nebo 3 nebo 8 kolku 8-)

našla jsem třeba tohle
http://www.joggingstroller.com/…n-Double.pro

a tohle

http://www.maclarenbaby.com/…500/lang,en/

a toto

http://www.joggingstroller.com/…-Duallie.pro?…

Cenově je mi to jedno, trojkombinci mám z 2. ruky za málo s tím že chci brzy přejít na golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7247
15.1.10 17:51

Ahojky Madlicko :)

Tak my jsme kupovali golfky cca 14 dní je to.
Kupovali jsme chipolino twiny a i když jsme s nima vyjeli jen 2× (kvůli sněhu jsme nemohli ven), tak jsme spokojený. Máme malý auto - Punto a narveme je do kufru. Mají větší kolečka než klasický golfáče a spojenou rukojeť, což jsem chtěla radši než berany.
Tříkolku pro dvojčata bych se hooodně bála. Prostě tříkolkám nevěřím :-?
Na Maclerena jsme taky koukali, měli bysme to i u koho v Anglii objednat, ale já si to potřebuju ošahat, navíc - mají berany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
15.1.10 18:09

jé chippolino má sousedka (mono) a líbilo s mi jak je lehké, ani jsem evědě, že dělají dvojkový. jak se to vlastně skládá, když to nemá berany? jestlise vejde do punta, tak je asi opravdu skladný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
15.1.10 18:17

Oni se skládají rukojetí ke kolečkům, jakoby se zlomí v konstrukci. Zkusím ti najít na netu obrázek, vím, žejsem je viděla složený ;)
Sice to není jednoduchý dostat je do Punta, ale po pár nacvičeních to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
15.1.10 18:26

Tak jsem to nenašla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
15.1.10 18:35

ahoj,
tak my plánujeme Peg Pérego Aria twin, mají spojenou rukojeť, samostatné sedačky a údajně jedny z nejlehčích na trhu, navíc složené samostatně stojí. Co jsem slyšela od maminek dvojek, tak jen chvála.

• Citovat
  • Upravit
Betty03
15.1.10 18:37
  • Citovat
  • Upravit
7247
15.1.10 19:09
Betty03 píše:
Tady je ukázka: http://www.mimi-kocarky.cz/…in-2009.html

Tak na něj jsme taky koukali, ale my chtěli drobet větší kolečka. A to (aspoň u nás v krámě) měl jen chipolino (pokud nepočítám tandemy, ty jsme nechtěli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
15.1.10 21:40

Holky, moje holky uz v kocarku nejezdi, ale z praxe muzu rozhodne doporucit to Perego. Je to uzasny kocar, nedam na nej dopustit, jednoduse se sklada na placku, vazi 8 kg, spojena rukojet…jezdily jsme s nim od tusim 8 mesicu az do 2,5 let. Berany bych rozhodne nechtela, obcas je potreba kocarek vezt jednou rukou a to by slo dost tezko.Tak dobre vyberte! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.1.10 09:04

Ahojky,
já z vlastní zkušenosti mohu Doporučit Cosatto You 2 :palec: Má ho kamarádka, co má také dvojčata a nespočetněkrát jsem s ním byla na procházce a je opravdu úžasný. Lehoučký, dobře skladný, jde do lehu (kamarádka v něm vozila děti od narození), sice má berany, ale má rukojeť i uprostřed právě pro ten případ, kdy vezete kočárek jednou rukou :-) :wink: http://www.babymax.cz/…zi-1968.html?…

Já jsem na děti měla Jané twin two - osvědčená kvalita, ale z tvého příspěvku jsem pochopila, že tandem nechceš ;)

Ještě mohu z vlastní zkušenosti doporučit Phil&Teds :-) tam se sice děti už nevyspí, ale je to takový víc monokočárek, takže všude projedeš a je také velmi lehký :-)

Přeji šťastnou ruku při výběru - kočárky pro dvojčata (nejen pro dvojčata :-D ) jsou věda 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.1.10 11:19

ahoj,
sice nemám dvojčata, ale kočárky jsou moje hobby :wink:
ty kočárky z tvého odkazu, vypadá to spíš, že uvažuješ spíš nad lehčím sporťákem než nad goflkama… úplně stejný jako ten moutain buggy urban stroller je easywalker duo. má ho na dvojky jedna známá a chválí si ho.. k tomu koupila z druhé ruky dvoje jané energy, které spojuje spojkama, když potřebuje, což je ale málo, ale spíš to má, když je potřeba jet jen s jedním prckem nebo když jedou dva, každý má jeden kočár..

ta PP Aria je moc pěkná, jen pozor, nemá polohování nožiček, což není úplně dobré pro malé prcky, asi by jim vadilo, kdyby jim nohy visely dolů..

pak je ještě Bumbleride Indie twin, taky není špatný, je tu na něj v téhle sekci diskuze..

a phil & teds, E3 twin, není to tandem, sezení má vedle sebe.. výhodou je úplný leh..

phil&teds E3 Twin

easywalker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
19.1.10 15:25

děkuju všem moc

natašo kdybych já jen věděla, co vlastně chci, bylo by to o dost jednodušší. :lol: Asi aby to jezdilo samo :-D já sporťák vlastně mám, ale Ingleisna váží 25 kg (podvozek 15 a Extrakombi každá 5)

Určitě budeme kupovat Cheriota nebo jiný jogger s kočárkovým setem co jde i za kolo, ale ty mi přijdou docela těžké a tak nějak si pořád nejsem jistá, jak se tam bude holkám sedět a zda to plnohodnotně kočár nahradí.

takže asi ještě něco k tomu. Líbí se mi docela to Chipolino které sem dávala cipísek (díky i za vysvětlení skládání), protože chci také větší kolečka. U golfek typu http://www.strollers.com/…JBP1034.html se obávám, že to bude hrkavá jízda pro ně i pro mě.

ten EW a podobné - trojkombinace mi přijde zbytečná, tu už jednu mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.1.10 16:39

madličko, myslela jsem jen EW sporťák, ne trojku.. :wink: usoudila jsem podle tvých odkazů.. hlavně třena EW má „jen“ asi 17kg, proti 25 rozdíl..

nevím, k chipollinu jako ke značce moc důvěru nemám, zejména po vyslechnutí jedné recenze na CH. Pooky.. , ale třeba to není tak horké..

chariot je super volba, rozhodně se vyplatí ale při dvojkách investovat do chariota CX, protože croozer for 2kids je děsná kraksna.. (máme kid for 1 s odpružením od Fialy a stačí.., naproti tomu, známí s dvojkama mají chariota a na váhu s dětma je to stejné jak náš croozer s jedním). do MHD není, ale jako kočár do terénu je super, skoro vechny děti co znám v něm spí, i když je to v sedě.. (do 10m je do toho ještě njaká vložka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
19.1.10 22:03

nataša teď koukám Chipolino váží 14, aria twin dokonce jen 9. Chipolino má sousedka (mono) a přišel mi lehounký. Z recenzí uživatelů se mi ale zdá, že o samotnou váhu nemusí jít vždy - ten Mountain buggy urban je prý těžký na nošení ale tlačit se dá „jedním prstem“

ad chariot - tu Weber vložku mám už jednu doma, ale nějak se mi nezdá, že by v tom dlouho spát vydržely, je to takový úzký proužek s molitany po stranách (za 2000 no nekup to :-D). na Chariotu mi taky trochu vadí, že tam děti nemají moc místa, croozer působí mnohem prostorněji (ale zas ta váha, že).

Mohli bychom si Chariota objednat rovnou do té destinace a cestu tam zvládnout v šátkách, vyjde to tak o 1/3 levněji. Ale je to přeci jen risk, že se jim v Chariotu nebude libit, přeci jen to není kočár…

ach jo, já fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
25.1.10 20:17

Tak Mountain Urban byl koupen Phil a Teds, a ti přesunují výrobu do Číny, kde vzniká jejich stávající produkce :-( http://www.consumersearch.com/…llers/review

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí