Golfky pro mamuta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
10.3.13 15:39

@Saffiraa jj to jeiné nemají, ale já si zvykla. Ale mamutek je hezké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.3.13 18:17
@Saffiraa píše:
Ty jo, tak ten vypadá fakt dobře :mrgreen: Díky! :potlesk:

No náš malej má rok a půl a skoro patnáct kileček :lol: :lol:, tak jsem dost dlouho pátrala, píší u něho sice nosnost 15kg, ale to je jen kvůli normám, v zahraničí u něj udávají 22. Já hlavně chtěla prostor a ať je trošku elegantní, moc se mi nelíbí takový ty barevný šusťáky…ještě váhám mezi černým a hnědým. Máme tu o něm i diskuzi tak koukni, jde k němu objednat na mmb i spoustu vychytávek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
12.3.13 21:31

Díky! Na diskuzi se juknu. No mě se asi líbí víc ten hnědý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.3.13 13:28

Zakladatelko ono ani tak nemas doma mamutka, jako spis delaji ty kocarky jako pro panenky… :mrgreen:
Kdybych mela hodne penez tak si koupim BJ city mini. Jinak bych spis nehledala na netu, ale zasla do obchodu s kocarky a tam najdes spoustu neznackovych, levnych a hlavne prostornych! Ja mam jedny takove jeste po prvni dceri a budou jako dojizdeci po 8 letech i pro druhorozeneho… Kupodivu porad drzi, jsou prostorne a pevne. Znacka nejaka no name… za par supek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.3.13 14:17

Já si jdu k Vám taky pro radu. zrovna jsem chtěla založit taky diskuzi, ohledně výběru golfek.Tak teďka asi trumfnu mamutka :lol: Můj syn má v 8 měsících 11,300g a měří 75cm.Taky řeším golfky teď na léto a samozřejmně rovnou i na pozdější dobu. Jinak mám sporťák. Mým favoritem je Cybex, ale příjde mi poněkud užšší a dále se mi moc líbí Britax. Jenomže jak jsem se tak dívala, tak Cybex je dost úzký, takže mám obavy, jestli by se mi tam malý příští rok vešel a u Britaxu není polohování nožiček, což je taky problém. Vím, že maminky to řeší dekou apod..,ale není to pro miminko nepohodlné? a když bude větší, tak udrží to ty nožky v rovné poloze???Mně už se normálně o těch golfáčích i zdá. Nevím, jaké vybrat. Hlavně, aby byli pohodlné pro tu moji skoro 12 kg podvýživu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
15.3.13 20:01

Tak to je slušný mamut. :-) Já jsem výběr zúžila na Valco Baby Snap 4, Bebé Beni Izzy a Britax B-Agile. Viděla jsem na jiné diskuzi, jak si jedna maminka na tex britax udělal držák na nožičky pomocí pásku na suchý zip. U mě zatím vede to Valco, ale ještě počkám na veletrh For Kids, jestli tam nebude něco převratného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
15.3.13 21:38

Espiro magic mohu jen doporučit!!! Skladný, lehký a pro malé „orbříky“ jako stavěný!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.3.13 09:20

Valco je taky moc hezký, ale zase nemá polohování nožiček. Nosnost je taky do 15kg, tak nevím, jestli by mi ho malý pak nerozsedl :nevim:U britaxe mi mimo jiné i vadí, že se musí dokupovat i nánožník, což když si to spočtu co se musí všechno dokoupit, tak jsem na ceně cca 6-ti tisíc. Snad bude nějaký výběr po tom veletrhu. Pevně v to doufám, nebo si půjčím z obchoďáku nákupní vozík a tam se mi zaručeně vejde, nebo si pořídím dvoukolák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.3.13 09:24

Já jsem měla pro dcerku EuroCart Lira a ten je tak trochu podobný jako Espiro, tak jsem teď pro syna chtěla něco úplně jiného, ale fakt už mi z toho hrabe. Ideální golfáč opravdu neexistuje. Navíc s vysokou nosností je jich opravdu málo a mám strach, že když pořídím nějaký do 15kg, tak mi to malý rozpučí :zed: Výrobci asi nepočítají s tím, že se najde i taková maminka, které se narodí malý sloník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
16.3.13 10:17

Ta nosnost 15 kg, je u nás udávána jen kvůli normám a testování, v zahrničí je třeba u úplně stejného britaxu nosnost 22kg. Ptala jsem se přímo u dovozců. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.3.13 13:58

@bronvinek :mrgreen: Na káře!
Me zase stve, ze kdyz uz vyberu prostorny golfky, tak jsou pro maminy, co meri asi 150cm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.3.13 16:12

@lucotek tak tomu fakt nerozumím. U nás se možná všichni jistí tím, že když se s kočárkem něco stane, tak to svalí na to, že jsme v něm vozili těžké dítě a s reklamací máme smůlu. Však to se může dít jen u nás v Ćesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.3.13 16:20

@74paja je to všechno postavené na hlavu.Nebo zase když jsou polohovací záda, tak nejsou polohovací nohy, nebo záda nejdou do úplného lehu apod.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
16.3.13 18:50

Polohování nožiček má čestečně, dá se zespodu „vytlačit“ taková podpěra - koukala jsem na to v obchodě, ale je to tak o 5cm níže než ležení… A dle Australanů má nosnost 20kg, tady je to kvůli té normě upraveno na 15kg :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.3.13 23:05
@bronvinek píše:
Valco je taky moc hezký, ale zase nemá polohování nožiček. Nosnost je taky do 15kg, tak nevím, jestli by mi ho malý pak nerozsedl :nevim:U britaxe mi mimo jiné i vadí, že se musí dokupovat i nánožník, což když si to spočtu co se musí všechno dokoupit, tak jsem na ceně cca 6-ti tisíc. Snad bude nějaký výběr po tom veletrhu. Pevně v to doufám, nebo si půjčím z obchoďáku nákupní vozík a tam se mi zaručeně vejde, nebo si pořídím dvoukolák :lol:

ale má, teda, improvizované, ale furt lepší než suché zipy.. teda, na vlastní oči jsem viděla, jak jde ta opěrka nohou vyboulit směrem nahoru, a v košíku vypodložit - což by nebyl problém, ten má vždycky narvaný až až :D nánožník je v ceně. jako golfky se mi snap hrozně líbil. :palec: a je opravdu lehounký, jelikož je lehščí než Cybex, BJ city mini, tak asi fkat má těch inzerovaných 6.6kg, ale jisto do 7, víc ani ťuk. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí