Golfky pro mamuta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
17.3.13 09:57

@Nataša já jsem měla golfáč, kde byl právě sucháč a žádný problém jsem s tím něměla. Dcerka v něm jezdila do 2,5 let a když spala, tak ji ty nožičky krásně držely v rovině a právě s něčím jiným nemám žádné zkušenosti. Já tam chci syna vozit tak nějak od necelého roku(zatím jen na krátké úseky)jinak mám sporťák. Stačilo by, kdyby se tam třeba narvala jen pláštěnka? Já mám právě obavy, že by mu to mohlo vadit, když nožičky nebudou v rovině a když bude starší, tak tou tíhou se to vycpání může ještě více splasknout. Omlouvám se, za takové blbé dotazy, ale raději se pořádně poptat, než bych měla být pak zklamaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.3.13 10:28

@bronvinek určitě je dobré prozkoumat všechny detaily,.. (horší je, když si někdo koupí kočár a pak nadává na vlastnost, která je známá a všichni o ní píšou :D ) takže dobrý dotaz, ale tohle já bohužel posoudit nedovedu. já jsem se tehdy jela kolem obchodu a šla se zeptat, zda už mají konečně madlo pro BJ, co jsem měla objednané od září :) a tak jsem se už koukla, co mají.. :mrgreen: o Valcu jsme se tu den předtím bavili, tak jsem ho okoukla víc, prodavačka byla milá, ukázala mi ho, ale bohužel, já s sebou neměla dítě, abych odzkoušela pevnost takového vyztužení.. byl to jen okamžitý nápad, v tu chvíli. ale je tu o něm celá veliká diskuze, maminky ho už mají, takže asi je lepší zeptat se přímo jich, co to vypodložení vydrží.

https://www.emimino.cz/…2013-139542/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
17.3.13 12:05

Děkuji za odkazd :) Právě proto pořád čučím na net a hledám. Mám strach, abych pak nepřebrala :zed:.Nejvíc se mi líbil Cybex, ale připadá mi hrozně úzký. Musím se na něho kouknout na živo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
17.3.13 16:20
Jj, tam diskutuju taky. Valco u mě zatím vede :lol: ale ještě chci počkat na veletrh FOR KIDS v dubnu, třeba tam bude něco zajímavého… :dance:
@Nataša píše:
@bronvinek určitě je dobré prozkoumat všechny detaily,.. (horší je, když si někdo koupí kočár a pak nadává na vlastnost, která je známá a všichni o ní píšou :D ) takže dobrý dotaz, ale tohle já bohužel posoudit nedovedu. já jsem se tehdy jela kolem obchodu a šla se zeptat, zda už mají konečně madlo pro BJ, co jsem měla objednané od září :) a tak jsem se už koukla, co mají.. :mrgreen: o Valcu jsme se tu den předtím bavili, tak jsem ho okoukla víc, prodavačka byla milá, ukázala mi ho, ale bohužel, já s sebou neměla dítě, abych odzkoušela pevnost takového vyztužení.. byl to jen okamžitý nápad, v tu chvíli. ale je tu o něm celá veliká diskuze, maminky ho už mají, takže asi je lepší zeptat se přímo jich, co to vypodložení vydrží.https://www.emimino.cz/…2013-139542/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.3.13 19:32
@bronvinek píše:
Děkuji za odkazd :) Právě proto pořád čučím na net a hledám. Mám strach, abych pak nepřebrala :zed:.Nejvíc se mi líbil Cybex, ale připadá mi hrozně úzký. Musím se na něho kouknout na živo.

cybex je určitě užší, než valco. ale nevím, já ho používala do2 let i s fusakem a i v létě jsem v něm svezla na chalupě staršího (přes 4.5 roku) a taky dobrý. úžší je, ale moje děti se do něj vždycky složily perfektně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
19.3.13 09:16
@Nataša píše:
cybex je určitě užší, než valco. ale nevím, já ho používala do2 let i s fusakem a i v létě jsem v něm svezla na chalupě staršího (přes 4.5 roku) a taky dobrý. úžší je, ale moje děti se do něj vždycky složily perfektně..

právě že malý je širší, než delší,(teda dlouhý je taky dost)tak mám obavy, aby se mi v tom kočárku pak nezasekl, když ho do něho posadím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.3.13 17:51
@bronvinek píše:
právě že malý je širší, než delší,(teda dlouhý je taky dost)tak mám obavy, aby se mi v tom kočárku pak nezasekl, když ho do něho posadím :lol:

Tak to asi raději valco.je širší. nebo britax b agile. i kdz valco sé mi líbí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
20.3.13 08:54
@Nataša
@Nataša píše:
Tak to asi raději valco.je širší. nebo britax b agile. i kdz valco sé mi líbí víc.

včera jsem objevila ještě tento http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…la jsem Liru 2011 a byla jsem s nim spokojená a tady ten se mi taky líbí. Akorát manžel by z toho asi nebyl nadšený, protože Liru 2011 jsem prodala a teď bych si koupila akorát nový typ. Podotýkám, že můj předchozí byl ve fialové barvě a na boudičce měl růžový pruh a pořád nemohl pochopit, proč v něm nechci vozit syna. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.3.13 09:39

@bronvinek no ale tak stará lira neměla spojenou rukoejť, ne?? :) to je asi tak jediný argument, co mě napadá :D
já na tyhle kočárky moc nejsem.. s vahou dítěte mají tendenci klesat nízko a na mých 175 cm je pak rukojet hrozně nízko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
20.3.13 10:37
@Nataša píše:
@bronvinek no ale tak stará lira neměla spojenou rukoejť, ne?? :) to je asi tak jediný argument, co mě napadá :D
já na tyhle kočárky moc nejsem.. s vahou dítěte mají tendenci klesat nízko a na mých 175 cm je pak rukojet hrozně nízko..

jj stará Lira měla klasické berany, ale neměla jsem problém golfáč uřídit. To je pro mně taky dilelma. Jestli berany, nebo spojená rukojeť. Na berenech jsem vždycky měla ještě 2 igelitky, ale na spojenou rukojeť nedám nic, protože to prý sjíždí a není to za co uchytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí