Golfky pro mamuta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6694
8.3.13 21:10

Golfky pro mamuta?

Ahojky! Prosím o radu ohledně golfáčů. Mám 8. měsíčního prcka, který už teď má 9,5kg a měří 75cm. Chtěla bych takový kočár, který bude mít spojenou rukojeť, půjde dát úplně do lehu, bude prostorný, snadno se složí, něco vydrží, bude mít sluneční stříšku, odklápěcí madlo a za cenu do 5tisíc. Děkuji za vaše náměty a zkušenosti! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
8.3.13 21:28

@Saffiraa he he, ze mamuta, moj maly mal rovnake rozmery v pol roku :mrgreen:

ak Ti nevadi z bazaru, tak skus popozerat baby jogger city mini, je to skvely priestranny kocik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.3.13 21:48

Mám lehce většího syna (v 6 měsících 74 cm a 8 kg) a mám Quinny speedi, je to teda regulerní sporťák, ale jsem maximálně spokojená a z druhé ruky se dá sehnat hodně levně.
Bez finančního omezení bych šla do baby joggera, ty se bohužel v bazaru skoro nedají sehnat (proto jsme šli do Quinnyho).

• Citovat
  • Upravit
6694
8.3.13 22:10

Díky moc za tipy. Ještě jsem nenapsala, že hledám 4-kolku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
8.3.13 22:35

Ahojky, taky máme obříka, v roce 12 kg :lol: a jezdíme Concordem Fusion, je fakt prostorný, partner mu říká náklaďák a pěkně se skládá a dobře se s ním manipuluje.
Jako golfky máme Cybex Callisto 2012, jsem s nimi nadmíru spokojená - spojená rukojeť, 4 kola, jde skoro do lehu, obrovská boudička, která lze rozšířit proti sluníčku až k madlu. Cena je kolem 6 tisíc, lze koupit i levněji v akci, nebo starší model anebo starší seženeš i kolem 4 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.3.13 23:45

@Saffiraa BJ je aj vo verzii stvorkolky. pravda je, ze sa na bazaroch zhanaju tazko, ale nie je to nemozne :D
lepsie golfky nie su :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
9.3.13 10:52

No raději bych nějaké nové. :) Už hluboký kočár a sporťák jsme podědili, tak ať máme alespoň nějaký nový :lol: Jen ty ceny jsou děsné, dávat za golfáč více než 5tisíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hammondka
9.3.13 13:48

My máme Nurse look a nemůžu si vynachválit :palec: Lehký, skladný, velká kola, spojená rukojeť, příznivá cena. Zkus pohledat.

• Citovat
  • Upravit
Silky123
9.3.13 14:23

Omlouvám se zakladatelce, malá na 6ti m. 9,20 kg, na 20ti cca 14 kg, nevím, jaký kočár, aby se tam malá vešla i s fusakem, bydlíme v horách.

Už jsem to tu řešila, nechceme trojkolku a potřebujeme kočár, aby se dal nastavit po i proti směru jízdy, malá chce být s námi v kontaktu…+ výše uvedené „přednosti“ :).

Máme Inglesinu (loňský typ) a horší kočár snad už není. Nestabilní až hrůza a peněz taky hrůza.

Ještě jednou se omlouvám zakladatelce, ale kdybyste mi, maminky, poradily, tak budu skákat do stropu radostí.

• Citovat
  • Upravit
6694
9.3.13 18:44
Tak nevím, ale nenašla jsem cenu pod 10 tisíc… :(
@Hammondka píše:
My máme Nurse look a nemůžu si vynachválit :palec: Lehký, skladný, velká kola, spojená rukojeť, příznivá cena. Zkus pohledat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
9.3.13 18:50

No požadavkům zatím odpovídá CAM PORTOFINO a ESPIRO MAGIC 4 - ale jsou jen po směru jízdy… Me se libi VALCO SNAP, ale to je spíš sporťák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.3.13 07:48

Britax b-agile. :kytka: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
10.3.13 07:53

@Saffiraa tak ymi nepřijde že máš mamuta. Máme víc :mrgreen: Jo a mám golfky Chicco Multiway a jsem plně spokojená. Je tam mamut i s fusakem :mrgreen: a cenově jsou dostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
10.3.13 11:02
Ty jo, tak ten vypadá fakt dobře :mrgreen: Díky! :potlesk:
@lucotek píše:
Britax b-agile. :kytka: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6694
10.3.13 11:03
No tak ne mamut ale jen mamutek :mrgreen: Na ty Chicco jsem taky koukala, ale namají spojenou rukojeť, jen ty držáky a to mi nevyhovuje :(
@Petra2829 píše:
@Saffiraa tak ymi nepřijde že máš mamuta. Máme víc :mrgreen: Jo a mám golfky Chicco Multiway a jsem plně spokojená. Je tam mamut i s fusakem :mrgreen: a cenově jsou dostupné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí