Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky! Prosím o radu ohledně golfáčů. Mám 8. měsíčního prcka, který už teď má 9,5kg a měří 75cm. Chtěla bych takový kočár, který bude mít spojenou rukojeť, půjde dát úplně do lehu, bude prostorný, snadno se složí, něco vydrží, bude mít sluneční stříšku, odklápěcí madlo a za cenu do 5tisíc. Děkuji za vaše náměty a zkušenosti! ![]()
@Saffiraa he he, ze mamuta, moj maly mal rovnake rozmery v pol roku ![]()
ak Ti nevadi z bazaru, tak skus popozerat baby jogger city mini, je to skvely priestranny kocik ![]()
Mám lehce většího syna (v 6 měsících 74 cm a 8 kg) a mám Quinny speedi, je to teda regulerní sporťák, ale jsem maximálně spokojená a z druhé ruky se dá sehnat hodně levně.
Bez finančního omezení bych šla do baby joggera, ty se bohužel v bazaru skoro nedají sehnat (proto jsme šli do Quinnyho).
Ahojky, taky máme obříka, v roce 12 kg
a jezdíme Concordem Fusion, je fakt prostorný, partner mu říká náklaďák a pěkně se skládá a dobře se s ním manipuluje.
Jako golfky máme Cybex Callisto 2012, jsem s nimi nadmíru spokojená - spojená rukojeť, 4 kola, jde skoro do lehu, obrovská boudička, která lze rozšířit proti sluníčku až k madlu. Cena je kolem 6 tisíc, lze koupit i levněji v akci, nebo starší model anebo starší seženeš i kolem 4 tisíc.
@Saffiraa BJ je aj vo verzii stvorkolky. pravda je, ze sa na bazaroch zhanaju tazko, ale nie je to nemozne ![]()
lepsie golfky nie su ![]()
No raději bych nějaké nové.
Už hluboký kočár a sporťák jsme podědili, tak ať máme alespoň nějaký nový
Jen ty ceny jsou děsné, dávat za golfáč více než 5tisíc ![]()
My máme Nurse look a nemůžu si vynachválit
Lehký, skladný, velká kola, spojená rukojeť, příznivá cena. Zkus pohledat.
Omlouvám se zakladatelce, malá na 6ti m. 9,20 kg, na 20ti cca 14 kg, nevím, jaký kočár, aby se tam malá vešla i s fusakem, bydlíme v horách.
Už jsem to tu řešila, nechceme trojkolku a potřebujeme kočár, aby se dal nastavit po i proti směru jízdy, malá chce být s námi v kontaktu…+ výše uvedené „přednosti“
.
Máme Inglesinu (loňský typ) a horší kočár snad už není. Nestabilní až hrůza a peněz taky hrůza.
Ještě jednou se omlouvám zakladatelce, ale kdybyste mi, maminky, poradily, tak budu skákat do stropu radostí.
@Hammondka píše:
My máme Nurse look a nemůžu si vynachválitLehký, skladný, velká kola, spojená rukojeť, příznivá cena. Zkus pohledat.
No požadavkům zatím odpovídá CAM PORTOFINO a ESPIRO MAGIC 4 - ale jsou jen po směru jízdy… Me se libi VALCO SNAP, ale to je spíš sporťák. ![]()
@Saffiraa tak ymi nepřijde že máš mamuta. Máme víc
Jo a mám golfky Chicco Multiway a jsem plně spokojená. Je tam mamut i s fusakem
a cenově jsou dostupné.
@Petra2829 píše:
@Saffiraa tak ymi nepřijde že máš mamuta. Máme vícJo a mám golfky Chicco Multiway a jsem plně spokojená. Je tam mamut i s fusakem
a cenově jsou dostupné.