Golfky pro roční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
31.1.14 12:19

golfky pro roční dítě

Maminky jdu pro radu. dcerce bude rok a chceme pořídit golfky, nějaké lehké, ale aby zvládli trochu i terén..sporták nechceme ten máme..opravdu jen lehké golfky na nákup a podobně..a aby byli vhodné pro malé dítě (od roka) a dcerka je docela prcek..a pokud možno kdyby šli polohovat trochu..s jakými jste byli spokojené a podobně děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
31.1.14 12:21

Cam Micro nebo Flip. lehke, skladne, polohovatelne zada i nozky, prislusenstvi v cene. pokud vemes model z roku 2012 nebo tak, tak super cena. maly v nich prilezitostne jezdil uz od 7m (na cestovani).
http://www.funbaby.cz/…-col-63.html
 http://www.funbaby.cz/…2012-63.html

Příspěvek upraven 31.01.14 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
31.1.14 12:23

Já mám chicco multiway a jsem spokojená, jsou psaný od narození do 15 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
31.1.14 12:25

Já mám Quinny zapp xtra… Je lehký, jde po i proti směru, velká boudička, krásně jde až do lehu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
31.1.14 12:26

Ráda se přidám, taky sháním nějaké lehké golfky pro skoro roční dcerku do terénu, polohovatelné záda i nohy, možno i s pultíkem, střecha i košík větší a aretovací kolečka, možno i proti směru jízdy :) kdyžtak děkuju, protiože si vůbec nevím rady :/ :nevim:

Máte některá zkušenosti s Bebe Confort Loola?

Příspěvek upraven 31.01.14 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
31.1.14 12:26

Ja mám chicco multiway evo a syna v ňom vozím od cca 10 mesiacov a som spokojná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
31.1.14 12:27

Řeším stejný „problém“. Malá má 13m. Já se koukám pro 4baby guido, ale čekám až bude někde v kamenné prodejně, aby si je zkusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.1.14 12:46

@sai také jsme o nich přemýšleli..mohu se zeptat jak se s nimi jezdí? jak jsou polohovatelné? a jak zvládají terén?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
31.1.14 13:06

http://www.nuna4u.cz/ Máme doma nunu pepp a ač by někdo řekl, že do terénu není (jakože není :mrgreen: ) vydržela už hodně :-D Na drobný nákup ideální vozidlo a to jednoduché ovládání je super. Ted už jsou určitě zase nové, vychytanější modely. Malé jsou dva a něco a stále se do ní vejde. Polohovatelná až do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
31.1.14 13:21

Miluju Bugaboo bee plus, ale nepořídím ho, neb jsme dost outdoorový a do města a obchodnáků nejezdíme. Škoda, těžko se s tím srovnávám. Ale čert to vem…budou penízky na jiné věci, ušetříme. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.1.14 13:27

..to mi chceme spíš na to přejětí do města, do obchodáku atd..jinak do terénu máme sporták…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
31.1.14 13:35

@Janca.Nikca Mam Peg Perego Si. Na nakupy skvely, polohovatelny. Zvladnou i polni cestu a travu, ale kupodivu jsou o nicem na popraskane chodniky s vetsimi prasklinami… ale to asi kazde golfky. Jak maji jen po jednom kolecku, tak zvladli loni i mensi snih…
Maji supr boudicku proti slunci a vetru!
Veeelkej a hlavne pristupnej kosik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
31.1.14 13:43

Já můžu jen a jen doporučit Valco Baby Snap4 :) Mám ho pro prcka od roku a je senzační. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.1.14 13:48

To mi přijde už spíš jako takovej sporták než golfky..sporták máme..sháníme golfky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
31.1.14 13:53

@Janca.Nikca No já porovnávala asi milion kočárků a tenhle váží i méně než různé golfky, má super jízdní vlastnosti, snadno se skládá, výhodou je spojená rukojeť, velký košík a rozpínací boudička. Ale jak chceš… Já ho můžu porovnat s Chicco Multiway a to je vážně velký rozdíl. Hlavně v ovladatelnosti jednou rukou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí