Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky poraďte.
Koukám po nějakých lehkých golfkách, a pořád se nemůžu rozhodnout. Moc by se mi líbili nějaký,kde se dá sklopit stříška.Nebo po rozepnutí zipu zvětšit.Nemáte některá takové????
ja mam ABC Design Primo a tam jde normalne strecha a pak se da jeste prodlouzit, takze je az nad nozickama, jestli jsi myslela toto. Prijdou mi i lehoucky, na boku maji drzatko za ktery se nosi kdyz jsou slozeny. Jdou uplne do lehu a maji hrazdicku i ksandy. Mne vyhovuji ![]()
Sušinka píše:
A u chicca jde ta boudička taky stáhnout?
Dá se normálně překlopit až dopředu… Na fotce to asi nikde nemám :-/
Cybex Callisto. http://cybex-online.com/…llisto0.html
ma to i starsi, lonska verze, 2009 jeste ne.
Příspěvek upraven 25.03.11 v 12:19
mroe píše:
U Chicca boudicka cloni dost malo a preklopit nejde.
Překlopit určitě jde
(my jsme ji ppřeklápěli, v sedě jde překlopit dost, v leže je to horší, musí se odepnout ten zadek, ale překlopit se dá… Nevim, kdes byla na tom, že ne? ![]()
Nedalo mi to a vyfotila jsem to
Teda tohle si pod překlopením stříšky představuju já ![]()
Aha, tak to koukam, sestra je ma a nejde ji to… mozna jen nevi jak na to. Ja se snazila hodne a taky mi to neslo… ma dva roky stare.
Ale bohuzel jsou to nejhure ovladatelne golfky z tech, ktere jsem mela moznost dlouhodobe vyzkouset(sestra se mnou sohlasi a dcera ji ted jezdi v mych starych, ktere byly puvodne pro prilezitostne pojezdy u babicky, Multiway stoji nevyuzite u babicky a ja si pokazdem vyjezdu pripadam jak zapasnik). Mam Cybex Callisto, mela jsem Quinny Zapp, a mam jeste starsi Jane Energy. Chicco je sice ze vsech techto nejprostornejsi, ale to je snad jejich jedine plus. Takze za me, ne.
Příspěvek upraven 25.03.11 v 12:46
mroe píše:
Aha, tak to koukam, sestra je ma a nejde ji to… mozna jen nevi jak na to. Ja se snazila hodne a taky mi to neslo… ma dva roky stare.
My jsme je kupovali loni, a nemá třeba Liteway? Tam nevím, jak to je, ale u těch multiway to normálně jde, když prcek sedí, nemusí se vynákládat žádná nadměrná síla
, když je ten kočár do lehu, musí se oddělat ten zadní díl (myslim že stačí odlepit sucháč nebo se dá odepnout úplně) a jde to taky sklopit v pohodě…
Ale nevím, my je teď v podstatě vůbec nepoužíváme, prcek v nich jezdil ani ne půl roku, tak teď čekaj na druhýho, ten třeba bude víc kočárkovací než chodící ![]()
Ne, ma Multiway. Navic pokud maji byt golfky lehke, tyhle to rozhodne nejsou, z vyjmenovanych jsou take nejtezsi.
Konkretne treba ta Inglesina Trip je podstatne lehci. Pokud jsi mela ve vyberu i ty, podivej se po Jane Energy, Jsou opravdu lehke, skvele ovladatelne, jen kosik teda nic moc a strisku preklapeci nemaji, Inglesiny ale take ne.
Příspěvek upraven 25.03.11 v 12:49
Ja jsem pro Calliso- to preklapeni je bohovske ![]()
Mam kol 2011, striska se preklopi + jeste se rozipsuje a jde krasne i na lezici dite
donaga píše:
Já se rozhoduji jestli koupit babypoint orion http://ceskedeti.cz/…ci-striskou/, právě ta stříška se mi tam líbí. I ta cena je slušná. Sice jsem chtěla lehčí, ale přidou mi stabilnější než Inglesina Trip, se kterou jsem je viděla stovnávat.
Tak to je přesně to co jsem myslela.
A ty jsi je viděla na živo?Nebo je tu aspoň o nich nějaká diskuse?Zajímalo by mě jestli jsou dobrý nebo ne ![]()
mroe píše:
Ale bohuzel jsou to nejhure ovladatelne golfky z tech, ktere jsem mela moznost dlouhodobe vyzkouset(sestra se mnou sohlasi a dcera ji ted jezdi v mych starych, ktere byly puvodne pro prilezitostne pojezdy u babicky, Multiway stoji nevyuzite u babicky a ja si pokazdem vyjezdu pripadam jak zapasnik). Mam Cybex Callisto, mela jsem Quinny Zapp, a mam jeste starsi Jane Energy. Chicco je sice ze vsech techto nejprostornejsi, ale to je snad jejich jedine plus. Takze za me, ne.Příspěvek upraven 25.03.11 v 12:46
Mroe a jaké jsou ty energy? Taky jsem na ně koukala a dost se mi líbí ![]()