Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, nemáte některé golfky se spojenou rukojetí? A jaké? Nechci žádné drahé, chceme je jen na výlety a cesty MHD, jinak máme doma sporťák. Děkuji
ABC design Mobile , prodává je třeba Babystar, je to starší kolekce, maií velká kolas, spojenou rukojeť, polohivání zad i nožiček, stříšku, madlo odepínací, 6,9 kg.
Ahojky, my mame Babypoint, nove staly neco pres dva tisice, maji polohovaci zadicka, samozrejme strisku a nanoznik..maji tedy spojenou rukojet, coz mi prislo fajn, akorat jsem v praxi zahy zjistila, ze mi to neni az tak prijemne - mam pomalu 190cm a jsou na me moc nizke - takze mi zahali doma a musim se dokopat dat je do bazaru:o)
Koupila jsem ve finale jine, uplne obycejne klasicke golface v Kika a jsem spokojena..:o)
Jinak kdyby byly o malo vyssi, rozhodne bych zustala u nich - prijdou mi mnohem lepe ovladatelne..:o)
Andrea
Tak já mám tyhle
http://www.zooty.pl/index.php?…
koupila jsem je v SAM BABY ) www.sambaby.com) za 2000,–.
Mají polohovatelné nohy i záda, pláštěnku přes celý kočár a součástí výbavy je i fusák na chladnější dny ( uvnitř fleece ). Objeli jsme s nim dovolenou v Bulharsku - pláž, kamenné cesty a vydržel.
Myslím, že je to uměrná cena za kvalitu. Máme ho 9 měsíců v provozu a bez jediné závady - i když je polský.
Sati , tak ty „tvoje“ golfky mě zaujaly. Dají se lehce skládat?
SLožíš je jednou rukou. Uprostřed rukojeti je takový čudlík, ten zmáčkneš a ony se sklopí. Měli jsme je v letadle a i personál to docela zvládal. Ještě jsem ti chtěla říct, že mají i docela slušný košík, takže takový ten menší nákup v pohodě. Já je používám hlavně na cestování, jsem z vesnice, takže tady používám klasickou čtyřkombinaci.
Rukojeť před dítětem je oddělávací. Buď jde oddělat úplně, nebo jenom jednu stranu a vytočit - to je dobré při nastupování. Jinak 5-ti bodové pásy, jestli budeš chtít foto s fusákem tak ti je vyfotím. I složené.
Sati , díky za info. Jestli nebude problém zaslat foto, budu moc ráda. mj24@seznam.cz Já je chci také jen na cestování, na „normální“ procházky máme také čtyřkombinaci (polskou).
Ahoj!
Sati - golfky Zooty mě naprosto zaujaly! Nemůžeš mi prosím přeměřit plochu sedáku a opěrky? Díky moc. Kdybys měla další fotky a mohla mi je zaslat na :Monika211@post.cz, tak bych Ti byla moc vděčná. Na stránkách Sambaby.cz mě zaujala i ta jejich autosedačka Zooty Saturn (15-36). Nemá s ní někdo zkušenosti?
Ahoj
M.
Ahojky, my máme tyhle, zatím jen dva dny ![]()
http://www.batolata.cz/detail.php?…
Ahojky, jen jsem chtěla upozornit,že Zooty mají 9kg! To je celkem dost, já uvažuji o Brevi Grillo nebo Neonato Piuma -oboje cca 6 kg, ale nemají polohovací nožky ![]()