Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
tak jsem tady zase a doufám, že zakládám téma na kočárky Patron naposled
Chtěla jsem se jen zeptat, jestli nemáte náhodou některá zkušenosti s Patronem Athos. O Aluxu vím, četla jsem na něj vesměs chválu, ale Athos tady snad nikdo nemá a možná se mi líbí ještě víc než Alux. Jen škoda, že nemá ve výbavě nánožník
Tak jestli někdo můžete něco písnout, budu moc ráda a slibuju, že už s Patronama otravuju naposled. ![]()
Olsanka
Olsanko, ty z těch patronů nevylezeš, ale mě se taky moc líbí. Ale koukej se už rozhodnout nebo budeš mimčo tahat na zádech ![]()
Rozdil mezi Athosem a Apollonem je ve strihu potahu a deleni strechy, podvozek je identicky. I veskere rozmery vnejsi i vnitrni jsou stejne. Athos je v provedeni spise nemeckem (zapadoevropskem) a Apollon ve vychodoevropskem tedy tedy i nasem ceskem a proto je v ceske republice oblibenejsi. Athos ma vlozene luzko vyteplene, tak se jiz nepouziva (a ani nedodava nanoznik), u Athosu je ale letni nanoznik v zakladnim vybaveni. PATRON Team.
Děkuji moc za odpovědi. Nebyla jsem si tím letním nánožníkem u Athosu jistá, protože na www stránkách je letní nánožník uvedený jak v základní výbavě, tak i ve volitelném příslušenství za 399 Kč, proto mě to zmátlo. Jinak je teda rozdíl jen v desigenu - to mě potěšilo.
Přeji hezký den.
Olsanka
Děkuji za upozornění, do příslušenství to již nepatří, to je ještě nějaký šotek, zařídím nápravu a omlouvám se za matení maminek
PATRON Team