Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holčiny, chtěla bych vás poprosit o nějaké názory k těmto kočárkům. Našla jsem starší diskuze, ale v podstatě s nimi nikdo moc zkušenosti neměl.
Děkuji a hezké svátky. Alča.
Ahoj,
já mám Traxx Marlin 4 a jsem s ním maximááááálně spokojena. Co by tě konrétně zajímalo?
Ahoj, děkuji za odpověď.
No, asi by mě teď nejvíc zajímalo, jestli má cenu kupovat korbu květnovému dítěti. Je to prostorný kočár?
Má nějaké vady? Je dobře skladný do auta a dobře skládá se lehce?
Prostě všechno co tě napadne. Na Péťu jsem měla Deltim, byli jsme celkem spokojení, ale dali jsme ho švagrové. Teď jsem chtěla zkusit něco jiného.
Děkuji a hezké svátky. Alča.
Ahoj,
já bych korbu považovala u letního mimča za zbytečnou a volila bych tašku. My teď kupovali tandem a Traxx je podstatně prostornější do šířky i délky.
Je naprosto jednoduchý a bezporuchový. My ho koupili jako 2letý, ale vypadá jako nový. Vše je prací, ale špína se ho nechytá, takže já ještě neprala ![]()
Skládání je jednoduché na placku, pro změnšení lze sundat kolečka - každé se sundává tak snadno, že lze napsat, že jedním prstem.
Váha? Nepatří k nejlehčím - je to teréňák s bytelnou a jednoduchou konstrukcí, má nějakých 14 kg. Já s ním jezdila po lese cesta-necesta a zvládá jakýkoliv terén.
Pozor ale, jestli máš představu houpacího kočárku, tak to není dobrý tip. Celá sedačka je zavěšená v konstrukci a tím je zajištěno odpružení, ale houpat nelze (nám to vyhovuje).
Nevýhoda? Náprava je natáčecí a výkyvná nahoru-dolů - to je skvělá věc, když jedeš dopředu, ale couvat s tím nelze, to musím vždy jen „po zadních“
Ale to k tomu konfortu snad i patří a my necouváme (jen z výtahu a to již máme natrénováno po 4
) …
Jinak celkově je fantastický, lez ovládat jednou rukou, je atraktivní a dost poutá pozornost.
Jo, a polohování zad je plynulé pomocí popruhů a tak nemá žádné polohy
Blanci, moc děkuji.
Ještě musím zjistit, kde se dá koupit, ráda bych se na něj jukla.
Jejda, teď koukám na tvůj metřík a napadá mě, jestli náhodou už nejsi v porodnici. ![]()
Držím palec, ať je to rychlé. Alča.
No, ještě nejsem v porodnici ![]()
A určitě stojí za vidění!!!
A jezdí jich hrozně málo, já potkala jen jeden - šedivý.
Kdyby tě ještě něco napadlo, klidně se zeptej, jestli budu moci, odpovím. A ty máš ještě dost času …