traxx

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
191
25.12.06 09:57

traxx

Ahoj holčiny, chtěla bych vás poprosit o nějaké názory k těmto kočárkům. Našla jsem starší diskuze, ale v podstatě s nimi nikdo moc zkušenosti neměl.
Děkuji a hezké svátky. Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
25.12.06 15:19

Ahoj,

já mám Traxx Marlin 4 a jsem s ním maximááááálně spokojena. Co by tě konrétně zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.12.06 10:15

Ahoj, děkuji za odpověď.
No, asi by mě teď nejvíc zajímalo, jestli má cenu kupovat korbu květnovému dítěti. Je to prostorný kočár?
Má nějaké vady? Je dobře skladný do auta a dobře skládá se lehce?
Prostě všechno co tě napadne. Na Péťu jsem měla Deltim, byli jsme celkem spokojení, ale dali jsme ho švagrové. Teď jsem chtěla zkusit něco jiného.
Děkuji a hezké svátky. Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.12.06 17:08

Ahoj,

já bych korbu považovala u letního mimča za zbytečnou a volila bych tašku. My teď kupovali tandem a Traxx je podstatně prostornější do šířky i délky.
Je naprosto jednoduchý a bezporuchový. My ho koupili jako 2letý, ale vypadá jako nový. Vše je prací, ale špína se ho nechytá, takže já ještě neprala :lol:
Skládání je jednoduché na placku, pro změnšení lze sundat kolečka - každé se sundává tak snadno, že lze napsat, že jedním prstem.

Váha? Nepatří k nejlehčím - je to teréňák s bytelnou a jednoduchou konstrukcí, má nějakých 14 kg. Já s ním jezdila po lese cesta-necesta a zvládá jakýkoliv terén.

Pozor ale, jestli máš představu houpacího kočárku, tak to není dobrý tip. Celá sedačka je zavěšená v konstrukci a tím je zajištěno odpružení, ale houpat nelze (nám to vyhovuje).

Nevýhoda? Náprava je natáčecí a výkyvná nahoru-dolů - to je skvělá věc, když jedeš dopředu, ale couvat s tím nelze, to musím vždy jen „po zadních“ :lol: Ale to k tomu konfortu snad i patří a my necouváme (jen z výtahu a to již máme natrénováno po 4 :D ) …

Jinak celkově je fantastický, lez ovládat jednou rukou, je atraktivní a dost poutá pozornost.

Jo, a polohování zad je plynulé pomocí popruhů a tak nemá žádné polohy

http://www.blanci.estranky.cz/…ahled/49.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.12.06 19:54

Blanci, moc děkuji.
Ještě musím zjistit, kde se dá koupit, ráda bych se na něj jukla.
Jejda, teď koukám na tvůj metřík a napadá mě, jestli náhodou už nejsi v porodnici. :D
Držím palec, ať je to rychlé. Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.12.06 21:02

No, ještě nejsem v porodnici :roll:

A určitě stojí za vidění!!!
A jezdí jich hrozně málo, já potkala jen jeden - šedivý.

Kdyby tě ještě něco napadlo, klidně se zeptej, jestli budu moci, odpovím. A ty máš ještě dost času …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí