Kočárek ABC design

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
17.12.06 16:36

Kočárek ABC design

Přeji pěkný den,
narazila jsem na kočárky německé značky ABC Design. Líbí se mi výbavou i barvičkami potahů, ale moc o těchto kočárkách jinak nevím. Máte s nimi nějaké zkušenosti?

http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…

Díky. Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
17.12.06 16:39

Měla jsem kočárek ABC design pramy alu (kolekce 2003) a byla jsem spokojená. Bohužel jsem ho prodala v 5tt - měla ho zamluvený delší čas kamarádka a doteď toho lituji.

Nepřihlášená Evka a V3r a V10m

• Citovat
  • Upravit
5846
17.12.06 18:55

Mám od ABC design hluboký (Pramy Air) i golfky (Mobile), obojí starší kolekce, cca 2004/2005. Oba bezporuchové, nic se neláme, potah nebledne, skládací mechanismus i při neustálém skládání stále super, za ty peníze jsou to úžasné kočárky s vlastnostmi tak o třídu výš.

Ten můj hluboký/kombinace je podobný typ jako ten ve tvém odkazu, prodává je mj. i Babystar, prodejny mají v Brně a Praze, v Ostravě Woko, mívají na skladě i starší kolekce za fajn ceny (že je to loňská či předloňská kolekce fakt nepoznáš, jsou to hezké moderní kočáry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
17.12.06 19:06

Ahoj

sice ten můj kočárek sem asi nepatří - ale mám ho už skoro 3 roky a další 2 asi mít i budu a za tu dobu jsem měnila několikrát zadní kolečka - ale je to spíše moje chyba, protože jsem kočárek přetěžovala. Mám tandem air - a vozí i tři dítka najednou.. takže se značkou jsem já maximálně spokojená.
V Praze vím i o autorizovaném servisu - vždy mi kolečka vyměnili na počkání.

Věra

přeji úspěšný výběr toho nej… kočárku právě pro tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.12.06 19:11

Juu, tolik reakcí. Moc vám všem děkuju. Tento kočárek se mi vážně líbí, ale pro jistotu jsem chtěla znát zkušenosti nějakých maminek, co ho používají.
Náš malý se narodí sice až za 3 měsíce, ale po kočárku už vážně pokukujeme. Jestli bude ABC Design ve skutečnosti vypadat tak pěkně jako na internetu, jdeme do něj.

Pěkné vánoce vám všem. Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.12.06 19:29

Taky mame tento kocarek a je vazne perfektni. Jezdili jsme s nim i v terenu, v lese pres koreny:)atd. a v pohode. Takze doporucuji. Katka

• Citovat
  • Upravit
868
17.12.06 21:53

Ahoj,

my máme ABC"čka" 2 a jsme moc spokojeni :-)

Ten Tvůj vybraný jsem viděla v Babystaru a vypadal dobře :wink: Minimálně stejně dobře jako na obrázku, ale spíš ještě líp :lol:

Tak šťastnou ruku při koupi !

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
18.12.06 10:11

Já mám starší kočárek ABC fokus air a jsem taky moc spokojená.Jezdíme rok a půl a bez poruch.A to se vozíme jak po lese a terénu, tak po městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
10.1.07 19:30

Ahojte holky,

už nějakou dobu se díváme na netu po kočárcích, ale většinou, když je pak vidíme naživo, tak se nám moc nelíbí. Momentálně jsme našli ABC design Turbo4, který se nám líbí. Ještě teda musíme najít obchod, kde by jsme ho mohli obhlédnout. Potkala jsem jednu maminku, která měla nějaký ABC kočárek, ale zdál se mi dost nízký a to měla rukujeť co nejvíš.

Proto prosím o radu, jestli ho některá máte, zdálo se mi to? Jsme s mnažou oba docela vysocí, tak aby jsme se nemuseli moc natahovat.
Díky Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
10.1.07 20:11

V nejvyšší poloze je madlo od země 112 cm :wink:
Myslím,že je to dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.1.07 23:11

Ahoj,

máme starší, ale Turbo jsme nedávno s přítelem „osahávali“ v obchodě, protože se nám líbil…

Nevím, jak vysoko má rukojeť, ale přítel (189cm) - již ostřílený vozič kočárku - tvrdil, že dobrý :lol: :lol: :lol:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
11.1.07 13:10

Holky, díky za odpovědi, to nám bude stačit, můj manža má taky 189 cm, takže to stačí. Ještě jen někde ty kočárky omrknout naživo, ale vypadá to, že jsme rozhodnuti.

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4