Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám dotaz na „Zappačky“. Taky Vám tak rachtá přední kolečko? Kočárek mám od včerejška a jsem s ním moc spokojená, až na to přední kolečko. Když jedu po zadních a přední je ve vzduchu, tak je klid, ale jakmile položim přední na zem je to horší, než jakékoliv jiné golfky.
Mám to jít reklamovat nebo je to „normální“?
ahojky, tak já si myslím, že normální to není, alespoň mně nic nerachotí.
Nevim po jakém povrchu jsi zatím jezdila, ale je fakt že to trochu rachtá , zvláště po dlažeb.kostkách. Jinak po normálním chodníku to celkem jde. Idkyž je fakt že jsem před Zappem měla jiné golfky a ty nevydávaly tolik zvuku jako Zapp, možná je to tím že měly 4kola, a Zapp jen 3. No snad jsem trochu pomohla.
Urcite to normalni neni, mam ho jako podvozek pod autosedacku prakticky od narozeni prdouse a nic mi nerachta. Akorat mi uz dvakrat upadlo zadni kolo, jeste ze ho manzilek umi utahnout ![]()
Ahoj,
tak mně to taky teda pěkně rachtá. Když jedu po normálním chodníku tak to jde, ale jakmile jsou tam menší nerovnosti, tak hrůza. Jinak jsem s nima max spokojena, ale to rachtání je hrůza
Vždycky se lidi po mně otáčejí, cože to jede ![]()
Lenka
mě rachtají všechny kola hlavně po kostkách, ale i na rovném betonu mírně „sviští“ či jak to popsat.
Přední kolo už ale vypovědělo službu, nefunguje ta funkce zarážky, která zabrání otáčení…nevíte jak to doma opravit?
NiKi
Zkoušela jsem ho včera večer sundat a znovu nandat, tak dneska uvidím. Mně přijde, že cvaká, ikdyž jsem ho měla sundaný. Pokud to dneska nebude lepší, jdu ho reklamavat. Za zkoušku nic nedám ![]()