Přední kolečko u Zappa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
13.12.06 22:01

Přední kolečko u Zappa

Mám dotaz na „Zappačky“. Taky Vám tak rachtá přední kolečko? Kočárek mám od včerejška a jsem s ním moc spokojená, až na to přední kolečko. Když jedu po zadních a přední je ve vzduchu, tak je klid, ale jakmile položim přední na zem je to horší, než jakékoliv jiné golfky.
Mám to jít reklamovat nebo je to „normální“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
13.12.06 22:42

ahojky, tak já si myslím, že normální to není, alespoň mně nic nerachotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.12.06 23:19

Nevim po jakém povrchu jsi zatím jezdila, ale je fakt že to trochu rachtá , zvláště po dlažeb.kostkách. Jinak po normálním chodníku to celkem jde. Idkyž je fakt že jsem před Zappem měla jiné golfky a ty nevydávaly tolik zvuku jako Zapp, možná je to tím že měly 4kola, a Zapp jen 3. No snad jsem trochu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.12.06 23:47

Ja bych tipla na spatne dotazene predni kolecko.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.12.06 07:17

Urcite to normalni neni, mam ho jako podvozek pod autosedacku prakticky od narozeni prdouse a nic mi nerachta. Akorat mi uz dvakrat upadlo zadni kolo, jeste ze ho manzilek umi utahnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
14.12.06 07:19

Ahoj,
tak mně to taky teda pěkně rachtá. Když jedu po normálním chodníku tak to jde, ale jakmile jsou tam menší nerovnosti, tak hrůza. Jinak jsem s nima max spokojena, ale to rachtání je hrůza :( Vždycky se lidi po mně otáčejí, cože to jede :?

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.12.06 07:59

mě rachtají všechny kola hlavně po kostkách, ale i na rovném betonu mírně „sviští“ či jak to popsat.
Přední kolo už ale vypovědělo službu, nefunguje ta funkce zarážky, která zabrání otáčení…nevíte jak to doma opravit?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.12.06 09:40

Zkoušela jsem ho včera večer sundat a znovu nandat, tak dneska uvidím. Mně přijde, že cvaká, ikdyž jsem ho měla sundaný. Pokud to dneska nebude lepší, jdu ho reklamavat. Za zkoušku nic nedám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
14.12.06 10:26

Petul,
tak dej pak vědět, jak jsi dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...