Jaký kočárek je kvalitní?

124
12.12.06 11:16

Jaký kočárek je kvalitní?

Pěkný den všem,

už se s manželem konečně potřebujeme rozhodnout, jaký kočárek koupit. Shodli jsme se, že nechceme polský (Tako, Deltim, DorJan, Free Line, X-Lander, Bebeto, Roan … nebo česko-polský Patron Bohemia). Prostě s polskými výrobky máme špatné zkušenosti. Chceme čtyřkolku kombinaci s možností přidělat autosedačku, na ceně kočárku nezáleží. Můžete mi dát tip, nebo sdělit zkušenost, jaký vybrat? S jakým kočárkem máte dobré zkušenosti? Čekáme první miminko a ještě bychom rádi druhé, takže aby nám kočárek vydržel na obě děti.
Díky za rady a zkušenosti.
 Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
12.12.06 11:42

Ahoj,

já bych ty polské hned neodsuovala. Měli jsme kočárek z Polska (NE TAKO a jim podobné ty se mi opravdu nelíbí) klasickou korbičku a můžu říct, že minulou zimu mi fakt udělal dobrou službu když byly hromady sněhu. A v létě taky v pohodě, ale příště bych chtěla taky kočárek na který se dá na:,–(it autosedačka a ještě jednu nevýhodu měl. Byl hodně těžký, ale zase stabilní:-)

Tak ať se vám s kočárkem dobře jezdí:-)

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
12.12.06 11:51

Ahoj, my mame Quinni free style 3 XL, ale delaji i 4XL a jsem maximalne spokojena,je kompatibilni s MAXI COSI autosedackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.12.06 12:44

Já můžu z vlastní zkušenosti doporučit kočárky italské značky Pegperégo (kompletní sortiment na www.malli.cz) a španělské Casualplay. S oběma jsem velmi spokojená, jsou lehké, prostorné, dobře ovladatelné, během používání se nevyskytl žádný problém. Pegperégo jsem používala jako hluboký a autosedačku, lze si vybrat libovolný podvozek a k tomu libovolnou korbičku, na podvozek jde nacvaknout autosedačka. Pegperégo teď vyrábí i spoustu nových modelů, i trojkolky, hned bych vybírala znovu:-)
Casualplay mám jako sporťák trojkolku typ S4, ale dělají i čtyřkolku S6. Používám ho ve městě od osmi měsíců Honzíka do teď . Je lehký, bezvadně ovladatelný a super i na brusle. Lze dokoupit i hlubokou korbičku a autosedačku, ty jsem tedy viděla jen u jiných mamin, ale vypadaly super a jsou dost prostorné. Oba kočárky bez úhony přežily jedno dítko a tak s nimi počítám i pro druhé, které se za chvíli narodí.
Přeju šťastný výběr!

evitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.12.06 12:48

Určitě nedoporučuju DorJan Cross Sun! Jezdíme s ním 4 měsíce a je rozvrzaný až hrůza!!! Nejen, že mi padá brzda, občas upadne kolečko (stihli jsme už i píchnout), ale přijde mi, že vypadá, že ho mám nejméně rok!!!

Že já tenkrát neposlechla holky v diksuzi o tomto kočáru :roll:

Tak šťastný výběr!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.12.06 12:49

Koukám, že jsi hned v úvodu psala, že polský kočár nechceš. A já tu píšu o DorJanu. No, aspoň je to zkušenost pro ostatní čitatelky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
12.12.06 13:14

Myslím,že tady hodně chválily MUTSY kočárky.Mě se strááášně líbí, ale je vážně dost finančně náročný :wink:
Vůbec jsem netušila, že X -lander je polskej kočár.Já ho spíš řadila mezi ty lepší kočárky. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
12.12.06 13:24

My mame Jané Carrera, dostali jsme ho :) je uz po jednom diteti a je fajn, lehky, autosedacka se da pripevnit, korbicka take… :) i kdyz netusim jak se popere se snehem az nejaky nastane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
12.12.06 13:35

My máme Peg Pérego Young barva Tofee, jsme s ním maximálně spokojení, korbička je velká…tušili jsme, že Sára bude velká, ale že až tak…to ne, přesto se nám tam krásně vejde a zimu v korbičce odjezdíme, potom na to přecvaknem sporťák. Autosedačka se dá na to taky nacvakávat, podvozek vozím sebou v autě na nákupy, k doktorce apod. vždycky..ono se to mimi v ruce v autosedačce strašně pronese. Podvozek co máme my, tak má výhodu v tom, že se dá různě naklonit a v případě sporťáku snížit tak, aby sedačka nebyla tak vysoko od země…což je super. Cena byla taky přijatelná, kupovali jsme ho v dětském ráji, měli a mají akci…hluboký+autosedačka+sporťák za 14 999 Kč.
Počítáme s ním i na druhé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.12.06 14:12

Myslím si, že kvalitu kočárku ti dneska nezaručí nikdo ani vyhlášená značka i ta může selhat a může se ti stát, že narazíš na šmejd (promiňte mi ten výraz) Prostě si vyber kočárek, který bude nejvhodnější pro tebe, protože tohle by byla nekonečná diskuze, každá maminka má jinou zkušenost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
12.12.06 17:25

Máme objednanou Cortinu X3 a výběr na ní padl hlavně kvůli tomu, že je to lehký kočárek a má strašně jednoduché přehazování autosedačky a korbičky. A k stabilitě - psalal jsem s několika maminkami odsud i z jiných diskusí a nikdo si na nestabilitu nestěžoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
12.12.06 18:16

Vím, že si holky hodně chválí Hartan (německý), je ale už v té dražší kategorii, myslím, že i Hoco (rakouský) patří k těm kvalitnějším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.12.06 02:21

My máme už druhý kočárek P eg P erego a jsou to fakt p ěkné, p raktické a p rostorné kočáry! Prostě mají všech 5 P :lol: :lol:
Teď máme GT3, je super. PP centro ale nedoporučuji.
Taky mám velmi dobrou zkušenost se zn. Neonato (Dakar Sport - je i celá :,-(a)…

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4