Patron Bohemia kolekce 2007

379
21.12.06 13:15

Patron Bohemia kolekce 2007

Ahoj,
tak už jsem tady zase! :wink: Včera jsem brouzdala na internetu a odhalila jsem novou kolekci Patronu. Mají nový barvičky a něco se jim docela povedlo :lol:
Už jste se na to dívali? A co říkáte F4 v té šedo-žluté? Ta se mi fakt hodně zalíbila :P Ale Aluxe docela odbyli, tam se mi ty nový barvičky moc nelíbí :(
Mrkněte na to a písnětě nějaký ten názor 8)

Olsanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
21.12.06 13:38

Když jsem si kupovala před pěti lety kočárek na svoje první mimi, volba padla na Patron Bohemia.Byla jsem naprosto spokojená, kupovala jsem tehdy pouze hluboký kočárek, který měl nafukovací kola a já se do něho zamilovala na první pohled. Byl dost prostorný a já s ním byla max.spokojená. Dnešní kolecke hlubokých kočárků se mi vůbec nelíbí, mezi sporťákama bych si ještě vybrala, ale v těch kombinacích a v normálně hlubokých zaspaly dobu. Barvy jsou prostě děsné. Zkoukla jsem novou kolekci,nějaká ta změna tam je a jak píšeš, ta kombinace žluto-šedá je pěkná. Takže je to tu znova sporťáky dobrý, ale hluboký a kombinace nic moc. Jsem docela zklamaná kam směřuje jejich vývoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
22.12.06 11:56

ahoj,

ted jsem prolítla tu novou kolekci a barvy se mi moc líbí :D :D :D
hlavně u sporťáků S3 S4 tak zelenkavo modrá :wink: .

před dvěma lety jsem měli v umyslu koupit od P.B trojkombinaci,ale bohužel jejich rozpětí kol bylo moc široké na naše vchodové dveře :cry: .

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.07 22:43

zamilovala jsem se do F4 v šedo-žluté. Snad budou našemu paneláku rozměry vyhovovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.1.07 15:57

...

ahoj holky tak taky mám nějaký ten postřeh o patronech.

Mně se zalíbil Fenix 4 tím, že to je kombinace + lze přidat adaptér a autosedačku. Velikostně i po složení je pro nás dobrý jak do auta tak do dveří doma.

Líbil se mi už ve staré kolekci tak jsme se rozhodli v lednu se mrknout do Mělníka. Když jsem zjistila,že udělaly i Fenixe s aretací tak jsem byla nejdřív nadšená ale zklamal.

Po příjezdu jsme se tam sešli s párem který také okukoval aretaci a budoucí tatínkové se shodli, že je vidět, že u patronu to je první kočár s aretací. 1. mínus - kolečka jsou plastová (ne nafukovací jako u normálního fenixe)
2. Ta aretace je udělané takových kolíkem - plastovým - což si myslím,že pak stačí špatně najet na obrubník nebo něco a bude po aretaci.

Nakonec jsme se rozhodli pro normálního fenixe.
U nás ve městě jsem zastavila maminku co má fenixe a je spokojená. Hodně si chválila dobré a jednoduché složení, když jede sama autem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.1.07 00:12

tu F4 s aretací myslíš tu novou F4R nebo má i klasická F4 aretaci v kolekci 2007? A jak to vypadá v tom Mělníku? Asi všechny kočáry ve všech barvách tam nemají k vidění, co?

• Citovat
  • Upravit
4
12.1.07 21:11

F4R

ano myslím tu F4R, nevím to byl náš postřeh a bylo vidět, že oba chlapi to prohlíželi a hned řekli,že se jim to nezdá a hlavně ty plastové kolečka.

No kočárky tam mají i ostatní věci ale ne ve všech barvách. Fenixe s areatací tam měli tuším,že 2, normálního 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.07 21:20

Dalfy: díky, říkala jsem si, že tam všechny mít nebudou. Mě se líbí ten šedo-žlutý

• Citovat
  • Upravit
51
20.3.07 13:33

Právě jsme si objednali Fenixe F4 a vypadá, že by mohl být super, taky jsem se poptávala a ti kdo ho mají hlásí spokojenost. Taky jsme okukovali F4R a přesně, aretace je s kolíkama a kolečkama, kterým bych moc nevěřila… :idea: Myslíte, že lepší jsou asi určitě kolečka nafukovací co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
24.3.07 10:49

Mame Zephyra. Kolecka jsou celkem v pohode,jen se do nich dost blbe zabodavaji ostrejsi kaminky,pak to drhne a v te gume zustavaji diry :? Nicmene kocar je dost tvrdy, prehazovaci rukojet po 5mesicich pouziivani zacina drhnout a o polohovani madla nemluve :? Abych to zkratila-sportak jsem si koupila jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí