Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
tak už jsem tady zase!
Včera jsem brouzdala na internetu a odhalila jsem novou kolekci Patronu. Mají nový barvičky a něco se jim docela povedlo ![]()
Už jste se na to dívali? A co říkáte F4 v té šedo-žluté? Ta se mi fakt hodně zalíbila
Ale Aluxe docela odbyli, tam se mi ty nový barvičky moc nelíbí ![]()
Mrkněte na to a písnětě nějaký ten názor ![]()
Olsanka
Když jsem si kupovala před pěti lety kočárek na svoje první mimi, volba padla na Patron Bohemia.Byla jsem naprosto spokojená, kupovala jsem tehdy pouze hluboký kočárek, který měl nafukovací kola a já se do něho zamilovala na první pohled. Byl dost prostorný a já s ním byla max.spokojená. Dnešní kolecke hlubokých kočárků se mi vůbec nelíbí, mezi sporťákama bych si ještě vybrala, ale v těch kombinacích a v normálně hlubokých zaspaly dobu. Barvy jsou prostě děsné. Zkoukla jsem novou kolekci,nějaká ta změna tam je a jak píšeš, ta kombinace žluto-šedá je pěkná. Takže je to tu znova sporťáky dobrý, ale hluboký a kombinace nic moc. Jsem docela zklamaná kam směřuje jejich vývoj!
ahoj,
ted jsem prolítla tu novou kolekci a barvy se mi moc líbí
![]()
hlavně u sporťáků S3 S4 tak zelenkavo modrá
.
před dvěma lety jsem měli v umyslu koupit od P.B trojkombinaci,ale bohužel jejich rozpětí kol bylo moc široké na naše vchodové dveře
.
Irias
zamilovala jsem se do F4 v šedo-žluté. Snad budou našemu paneláku rozměry vyhovovat
ahoj holky tak taky mám nějaký ten postřeh o patronech.
Mně se zalíbil Fenix 4 tím, že to je kombinace + lze přidat adaptér a autosedačku. Velikostně i po složení je pro nás dobrý jak do auta tak do dveří doma.
Líbil se mi už ve staré kolekci tak jsme se rozhodli v lednu se mrknout do Mělníka. Když jsem zjistila,že udělaly i Fenixe s aretací tak jsem byla nejdřív nadšená ale zklamal.
Po příjezdu jsme se tam sešli s párem který také okukoval aretaci a budoucí tatínkové se shodli, že je vidět, že u patronu to je první kočár s aretací. 1. mínus - kolečka jsou plastová (ne nafukovací jako u normálního fenixe)
2. Ta aretace je udělané takových kolíkem - plastovým - což si myslím,že pak stačí špatně najet na obrubník nebo něco a bude po aretaci.
Nakonec jsme se rozhodli pro normálního fenixe.
U nás ve městě jsem zastavila maminku co má fenixe a je spokojená. Hodně si chválila dobré a jednoduché složení, když jede sama autem.
tu F4 s aretací myslíš tu novou F4R nebo má i klasická F4 aretaci v kolekci 2007? A jak to vypadá v tom Mělníku? Asi všechny kočáry ve všech barvách tam nemají k vidění, co?
ano myslím tu F4R, nevím to byl náš postřeh a bylo vidět, že oba chlapi to prohlíželi a hned řekli,že se jim to nezdá a hlavně ty plastové kolečka.
No kočárky tam mají i ostatní věci ale ne ve všech barvách. Fenixe s areatací tam měli tuším,že 2, normálního 3
Dalfy: díky, říkala jsem si, že tam všechny mít nebudou. Mě se líbí ten šedo-žlutý
Právě jsme si objednali Fenixe F4 a vypadá, že by mohl být super, taky jsem se poptávala a ti kdo ho mají hlásí spokojenost. Taky jsme okukovali F4R a přesně, aretace je s kolíkama a kolečkama, kterým bych moc nevěřila…
Myslíte, že lepší jsou asi určitě kolečka nafukovací co?
Mame Zephyra. Kolecka jsou celkem v pohode,jen se do nich dost blbe zabodavaji ostrejsi kaminky,pak to drhne a v te gume zustavaji diry
Nicmene kocar je dost tvrdy, prehazovaci rukojet po 5mesicich pouziivani zacina drhnout a o polohovani madla nemluve
Abych to zkratila-sportak jsem si koupila jiny.