Jane Nomad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
17.12.06 22:34

Jane Nomad

ahojky mamušky a těhulky, moc se mi líbí kočrek Jane Nomad, moc bych ho chtěla, na jaře 2007 bychom se s přítelem chtěli začít snažit o miminko. Tento kočárek bych chtěla 100% už to mám vše projité, ale slyšela jsem že Jane bude mít novou verzi 2007, viděla jsem je na cizích stránkách a mám z toho šok je to kombinace např. oranžovohnědé. nebo zeleno nevim jaké no děs. Moc bych chtěla tm.modrou Stylon, nevíte někdo kde bych na českých stránkách viděla zda bude tato barva i v kolekci 2007. Nebo zda tyto šílené barvy, které jsem viděla budou skutečně se prodávat? Kdyby byla musela bych koupit kočárek do 5 měsíce kdyby to vyšlo jelikož pak už by byli zase nějaké šílené barvy. Poraďte někdo prosímm........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
18.12.06 00:30

Teho, klobouk před tebou - kupovat kočárek když ještě nejsi ani těhotná, tak to je docela raritka 8O . No v barvách ti neporadím, ale my jsme kupovali kočárek až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.12.06 13:34

Teho,
kde si prosím viděla obrázky té nové kolekce? Také chci koupit pro druhé mimi Nomad, ale mně se zase nelíbí ty letošní barvy. Díky M.
Každopádně kočárek budu kupovat poslední měsíc těhu, do té doby se mi může stát, že třeba zase změním názor, a bylo by mi líto, že už mám kočár koupený. Kupovat ho jako netěhu je fakt odvaha :lol: a dobré přesvědčení :D
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
18.12.06 14:42

Teho… nemyslím si, že je dobrý nápad kupovat kočárek ještě když nejsi těhu…osobně znám případ, kdy tohle jedna známá mý kamarádky udělala a nedopadlo to s těhu dobře. Nevím, ale co pak budeš dělat s kočárkem, když se to náhodou nepovede…opláčeš to. Dělej jak myslíš, ale myslím, že se tenhle kočárek určitě dá sehnat potom v barvě, co byla letos… :wink: Přeju ti, aby ti to vyšlo tak, jak jsi si to „naplánovala“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.12.06 18:23

Ahojky,
to mi taky přijde jako rarita kupovat kočárek, když ještě nejsi ani těhu. To jsem ještě neslyšela. Spíš znám hodně případů, že kupovali kočárek až po porodu, nebo před ním, ale neměli ho vůbec doma. My ho teda koupíme před porodem a budeme ho mít doma, ale narážíme na nesouhlas rodiny.
Příští kolekce Jane se da vidět na jedněch zahraničních stránkách, ale je fakt hrozná 8O

Zkus se podívat na tyto stránky, na boku dej carrozzine-trio a pak Jané. http://www.newbabyland.com/home.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.12.06 20:08

Magdo,
díky za ty stránky, to je teda fakt nádhera, vypadají jako cukroví:-))))
Jediná barva, která se mi líbí, má ale úplně černý podvozek, což zase vypadá hrozně, takže já asi příští rok zakoupím letošní kolekci. Měla by ještě být a třeba pak bude levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.12.06 21:51

Jane Nomad

Ahojky holčinky asi jsem to špatně napsala nikdy by mě nenapadlo kupovat kočárek jako netěhu… vůbec moje chyba za špatnou formulaci dotazu… šlo skutečně jen o barvy … jinak vám moc děkujíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí