Golfové hole pro tříleté dítě

41
24.6.13 22:17

Golfové hole pro tříleté dítě

Ahoj, můžete mi někdo prosím doporučit golfky pro tříleté dítě? Mám teď Jané pro Generation, ale připadá mi to už zbytečně velký kočárek a složitý na převážení - do kufru auta musím pokaždé sundat kolečka. Představuji si lehké golfky, ve kterých se bude dítko popovážet, dokud bude potřeba třeba i spát na delších výletech a zároveň aby to nebylo těžké na vození s sebou. Viděla jsem lidi s takovými těmi úplně jednoduchými golfkami, ale nevím, jestli v tom dítko může i spát… Zároveň se mi za to nechce dávat už moc peněz, když je to na chvilku… Předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9335
24.6.13 22:32

To jsem sama zvědavá, co ti zdejší maminky odpovědí. Co já mám zkušenosti, tak když jsou golfky polohovací a větší - na spaní, tak zas nejsou lehké a ani zas tak moc skladné. My máme na druhé dítko po zkušenostech kočáry 3 - jeden pořádnej pohodlnej těžkej sporťák - neskladný, supr na spaní, pak sporťák typu golfek, ale s jednou spojenou rukojetí co se skládá naplacato (to jsem chtěla, aby byl stabilnější) - lehký, polohovací, na ne moc pohodlné spaní, se stříškou,, a pak máme v záloze na dovolenou klasický golfáč nepolohovací typu 2 hole a mezi tím hadr, ten je do auta nejlepší, ale zase se v tom nedá spát - tedy dá, ale je to nepohodlný i pro dítko, i pro rodiče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.6.13 22:40

:) a jak máš staré dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
24.6.13 22:52

Rok a půl. Ale ten velký sporťák plánuju mít do tý doby, dokud bude malej spát, na starší jsem měla právě jenom pak už ten golfáč a bylo to pro ní strašně nepohodlný, nemohla v tom spát. Vždycky zabrala a po chvilce byla vzhůru. Navíc byl se dvěma rukojetěma, takže se po čase rozviklaly nýty a skřípal :).A jak byl polohovací, a se stříškou, tak se stejně moc dobře nesklákal do jedný lajny a v autě byl stejně takový „doširoka“. Ideální kárka asi prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.6.13 23:07

Ja taky cekam, co holky napisou… ne ze bych chtela este nejaky kocar kupovat, ale spis ze zvedavosti :mrgreen: Ja za sebe muzu rict, ze mam chicco, jsem spokojena, ale ze by byl nejak uplne lehky to ne a se skladnosti taky nic moc, i kdyz slada se snadno a hlavne je dobre polohovaci na spani (ma i nekolik poloh). Ale nemam zas tolik zkusennosti s jinymi, nechtelo se mi davat moc penez a nejsem ten typ cloveka, ktery vse vybira pul roku a cte recenze… kazdopadne je bezvadnej i na hrubsi teren - prevazne jezdeny teren je dlazba „kocici hlavy“ a kocar to zvlada levou zadni a nijak se nenici - ten predchozi sel par mesicu po prestehovani do kopru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.6.13 23:07

Tak to jsem si asi něco vybájila. Možná nechám ještě opravit ten Jané a k tomu dokoupim nějaký ten obyčejný na popojíždění, protože nošení je opravdu náročné, mám z toho bolavá záda. Malá sice ujde docela dost km v kuse, ale zase je vidět, že je pak extra unavená. I když třeba se tu najde někdo se zázračným řešením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.6.13 23:10

No ja jsem zvažovala původně dva roky zpátky ten chicco a nakonec jsem koupila z druhé ruky jané - byl super, projel i náročné terény a dala jsem mu fakt zabrat - i jízda v lese ne po cestě, v písku apod… takže má už něco za sebou a je proslulý opotřebováváním brzd a koleček, takže teď řeším, že to asi stejně budu muset nechat opravit a k tomu dokoupit ještě něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.6.13 23:13

No nevim, tak to zas muzu rict, ze i ten velkej golfac je sakra rozdil oproti sportaku - vsude se vlezes, snadno ho zvednes do tramvaje, autobusu, nebo kdyz jdu do metra tak pokud malej nespi, coz uz tak casto nee, tak ho vyndam, schody sejde/vyjde a ja kocar nesu jednou rukou - to si u sportaku neumim predstavit… a na celdenni vylety je fakt lepsi mit kocarek, kde ite muze spat - asi by u me rozhodlo, jak velka by byla ta investice do opravy toho stavajiciho a pripadne to, jestli je v planu dalsi potomek, protoze zas kupovat kocar na jednu sezonu neni uplne levna zalezitost, pokud se treba nespokojis s jetym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
24.6.13 23:14

Ahoj, tři dny máme Valco Snap, je do 20 kg, lehký (tuším 6,5 kg), polohovací skoro do lehu (si tak 99%). Skladá se velmi jednoduše, rozkládá ještě jednodušeji.

Dcerce budou dva roky a je pořádný kus baby (15,30 kg), ale ve Valcu je skoro ztracená :)

Je to novinka, je dražší, ale zatím hledám chybky. Bydlíme na úpatí hor, zatím zvládl nezpevněné cesty, poslouchá na řízení jednou rukou, má bájo vymyšlenou sluneční clonu, dobrý košík.

• Citovat
  • Upravit
3839
24.6.13 23:16

Maclaren techno, ale je drahy. Koukni na bazary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.6.13 23:20

No ja ted ten svuj (teda synuv :mrgreen: ) pujcila kamaradce s 8m batoletem, protoze ma velkej kocar na zarucni oprave a ona mi misto toho dala golfky, ty klasicky dve hole, ktery ma uz pripraveny kdyby neco. Byla sem s tim nekde zatim dvakrat - sem si zvykla nenosit tasky na rukou - a je to teda nepopsatelnej rozdil… nestabilni, pro decko nepohodlny - nema polstrovani ale jen latku - a kdyz mi utahanej po ceste z koupaku v kocarku usnul tak se tak divne sesouval. Navic teda se k tomu golfacku pomalu shybam, a to nejem nijak vysoka, mam 168, a kdybych si treba chtela vzit podpatky tak sem s nim uplne v haji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.6.13 23:26

@Silky123
No ja si ho teda na nezpevnenejch cestach neumim predtavit, vypada typicky mestsky, bych se ho takhle od pohledu bala nechat zabrzdeny i v mirnem kopci aby se neprevrhl - ale vypada moc pekne, to se musi nechat ;)
Jako ta cena neni uplne hrozna, ale zas to asi @kocikoc nebude chtit kupovat na rok a kdyz je to novinka, tak v bazarech nejspis nesezene :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.6.13 23:27

@Black_Orchids Na ten sem v prodejne zrovna koukala, mooc se mi libil :lol: ale kvuli cene vyhral chicco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.6.13 23:43

@kocikoc
Záleží na diteti.moje prvni raději spalo v nepolohovacim quinny zapp, nez v polohovacim kocaru. I mloje druhe usina zasadne v sede, po usnuti nesmi jit do lehu, jen pololehu!.takze jak u koho.
Pokud je to na vylety, je ale vzdycky lepsi, kdyz je kocar větší a pohodlny, jakkoliv je dite stare.
Ja mam dite 2,5 roku a mam velky sportak babyjogger summit, s nosnosti nekde na 25 kg. A cybex ruby, coz je lepsi verze golfek bez polohovani,, jen latkova záda, ale ma strisku a je taky do 22,5kg. a plne mi tovyhovuje.

Takze ja doporucuje cosi levneho a lehouckeho do města a původní sportak na výlety.

Kdybych chtela investovat, na velke deti jsou nejlepsi babyjoger, velka nosnost, velké sedaky, v klidu se vyspi i5leté dítě :-) ale jsou drahé..a ve trech letechbych to uz tak neresila. Myslim, ze brzy se uz vozitnebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.6.13 00:07

Mame BJ City Mini 4kolku, a teda na vylozenej teren to neni (kola jsou mensi, plastovy), ale po meste, cestach v parku, rozflakanym chodniku atd. bez problemu. Supr se sklada, lehkej (7,5 kila), pro dite velikej, dokonala striska, celkem velkej kos. Ale je drazsi a bazarovej se blbe shani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí