Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, jdu pro radu. Máme roční dcerku a chceme koupit golfáček.
Nějaký lehký, ale stabilní. Aby zvládla trochu terén a kostky ve městě alespoň trochu, šel polohovat a aspoň nějaká rozumná cena?
Bude víceméně jen do města, na menší procházku a přejetí..na výlety atd máme sporťák. Jaký máte vy nebo s jakým jste byli spokojeni a s kterým třeba naopak ne?
Děkuju
Mam doma liru4 a quinny zapp xtra a oboje super. I kdyz bych rekla, ze lira4 je lepsi a za super cenu. Zvladne i narocnejsi tereny a ve meste taky pohodicka. dobre pruzi, je pohodlna i na spani, hlubka je super.Co ji maji kamaradky, tak taky chvali.Ted nova kolekce ma i spojenou rukojet a vymakanejsi strisku. Skladna, lehka, dobre se rozklada a sklada.Mam ji v aute, protoze zappky se mi skladaji mnohem hur ![]()
Ja zase nemuzu nevychvalit JAne Carrery, nyni Jane Solo. Mam ho uz potreti-a ted jsme do nej stehovali 9 mesicni
![]()
@wildcherry To je ono??
http://kocarkyucertika.mimishop.cz/…-lira-4-2014
To vuubec neznam. Jak moc leh je ten leh?? Az do rovna nebo skoroorovna??
My máme golfky značky Koochi. jsou super, jdou polohovat téměř až o lehu, je stabilní, protože má celkem nízko sed, a navíc je hrozně lehounkej, má snad 6 kilo, v pohodě ho unesu v 1 ruce. a dobře se skládá. akorát nevím, kde se dá koupit, já ho kupovala použitej na mmb, moc jsme ho v ČR neviděla ![]()
@farska píše:
@wildcherry To je ono??
http://kocarkyucertika.mimishop.cz/…-lira-4-2014To vuubec neznam. Jak moc leh je ten leh?? Az do rovna nebo skoroorovna??
jj to je on.Taky jsem neznala. Skoro uplny leh, mirne zvedly.
@Marcelka146 píše:
Já mám Liru 4 (ta starší verze) a naprostá spokojenost.
tak mam tu z kolekce 2013,je mi lito, ze u tech jeste nebyla vytunena ta striska jak ted. Jinak fakt je super.
JOJO, VYPADA KRASNE.
Ja ted pro zmenu obivuju X Landera XQ.Ale to golfac neni
![]()
Mám Cybex Topaz a nemůžu si vynachválit! Pak ještě Maxlaren techno XT, jsou ve spoustě věcí, které jsem potřebovala, lepší než Cybex, nicméně se konstrukce trochu kinklá, což beru jako daň za ještě nižší hmotnost a možnost polohovat rukojeti. Ani jedny jsme nekupovala nové a maximální spokojenost. Také je mám jen jako doplňěk ke sporťáku, i když s Maclareny počítám zcela místo sporťáku, malému jsou již 2 roky, má 15 kg a do sporťáku se už tak nějak nevejde.
Byli jsme ted na veletrhu v Brne a vyhlidli jsme si tam golfky tfk buggster s air, nejdou sice do uplneho lehu, ale na mensi schrupnuti pres den to bude stacit. Nadchlo nas hlavne to, ze to ma nafukovaci kola, je to sice trojkolka, ale moc hezky provedena. Ted uz jen nasetrit ![]()
Mám 15 měsíců staré dítě a taky hledám golfky, které by plně nahradily sporťák. Budeme často cestovat, takže potřebujeme něco skladného a lehkého. Dítě zároveň ještě stále přes den preferuje spaní v kočárku…
Dívala jsem se na ten MacLaren Techno a působí na mě dobře, ale stále váhám.
@Lette píše:
Mám 15 měsíců staré dítě a taky hledám golfky, které by plně nahradily sporťák. Budeme často cestovat, takže potřebujeme něco skladného a lehkého. Dítě zároveň ještě stále přes den preferuje spaní v kočárku…Dívala jsem se na ten MacLaren Techno a působí na mě dobře, ale stále váhám.
Valco Snap 4
Vozím v tom 8m, polohovatelný, lehký kočár, váží 6,5kg, je to tak napůl sporťák, napůl golfky.