Golfky pro velké dítě a s vyšší rukojetí

97
3.3.14 10:07

golfky pro velké dítě a s vyšší rukojetí

Ahoj, poraďte prosím jaké pořídit golfky pro 21m díté. Náš kočárek už dosloužil tak chci néjaké golfky ale dcerka je dlouhán a chci aby se vešla ještě i v létě. Navíc potřebujeme vyšší rukojeť, popř. nastavovací. Ráda bych spojenou ale netrvám na tom. Dcerka se v kočáru i ráda vyspí tak by mél mít slušnou ložnou plochu. Nechci kupovat nějaké drahé golfky tak mám vyběr zužený. Libí se mi Bebe beni Halo ale myslim že má nízko rukojet, pak se mi líbí Coto baby Ferrara…Poraďte prosim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
3.3.14 10:57

Ahoj. Tak to bych take rada vedela. Syn ma sice 8mesicu, ale je 79cm dlouhej,.vazi neco kolem 9kg. Jeste mi nesedi, tak take resim co poridit. Dekuji za pripadne info. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.3.14 11:00

@babicka1 malej je stejně dlouhý, ale má 12,9kg…pořídili jsme Baby Jogger city mini GT a super :-) je tam od 6 měsíců a pohodička…teď už sice sedí, ale taky vždycky při procházce spí a úplně v pohodě. Takže můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
3.3.14 11:39

Tak za mě Fortuna od babypointu. Já měřím 179cm nosím vysoké podpatky a partner 195cm a fakt super. Za pár korun 2500,– a jsem nadšená, prodala jsem trojkombinaci, golfáč /ten mi nesmí už do baráku, ta rukojeť je děs/ koupila jsem toto. Lehoučký, složíš jednou rukou, skladný i do malýho auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.3.14 11:39

Prave jsem na nej koukla.Je peknej, stoji za uvahu. Diky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.3.14 12:56
@jopo píše:
Tak za mě Fortuna od babypointu. Já měřím 179cm nosím vysoké podpatky a partner 195cm a fakt super. Za pár korun 2500,– a jsem nadšená, prodala jsem trojkombinaci, golfáč /ten mi nesmí už do baráku, ta rukojeť je děs/ koupila jsem toto. Lehoučký, složíš jednou rukou, skladný i do malýho auta.

Ahoj, jj ten znám, má ho tu jedna maminka z vedlejší bytovky.Ale ten má krátkou opěrku zad ne? Nevíš prosím kolik má? A ta rukojet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
3.3.14 20:36

@Caricia1 Ahoj, tak jsem měřila výška rukojeti je 104cm a výška zad 42cm, jinak jde do úplného lehu, ale moje holčina teda na kočárku nespí, takže to jsme nezkoušeli. Já ho kupovala pro 1,5 letou holčinu je to macek už teď máme 14kg a 88cm a vleze se i s fusakem úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.3.14 20:40
@jopo píše:
@Caricia1 Ahoj, tak jsem měřila výška rukojeti je 104cm a výška zad 42cm, jinak jde do úplného lehu, ale moje holčina teda na kočárku nespí, takže to jsme nezkoušeli. Já ho kupovala pro 1,5 letou holčinu je to macek už teď máme 14kg a 88cm a vleze se i s fusakem úplně v pohodě.

Jsi zlatá díky moc! Určitě stojí za uvážení, za chvíli s manželem sednem k pc a něco už konečně vyberem. Mě už z toho cvaká v hlavě fakt, nedělám nic jiného než jen hledám a hledám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
3.3.14 20:47

@Caricia1 Ale ono to chce spíš vidět na živo, já měla ještě jeden typ a to Sprinter tež babypoint, ale ten se mi nevešl složený do auta a combik se mi po městě tahat nechce, tak jezdím malým autem a pro mě bylo hodně limitní co nejmenší po složení. Ten je asi za 2800,–. Pak jsem ještě v krámě zkoušela Britax Agile, tak ten je také super, lehoučkej, skladnej jako Fortuna, ale cena kolem 6000,–. Kupovat to pro 6ti měsíční, tak do něj jdu, ale pro 1,5 letou, to nemá cenu a to jinak na peníze moc nekoukám, ale i mě to přišlo zbytečný. Mrkni a jestli říkáš, že ji ma někdo u vás zkus poprosit, zda si ho můžeš zkusit, myslím, že budeš fakt nadšená. Jinak já u toho též proseděla hodiny, než jsem vybrala. Ale golfáč nekupuj, ty rukojeti jsou vážně děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.3.14 21:25

Taky přemýšlíme nad koupí golfek. Fortunu, i Sprintera, jsme viděli na živo, i zkoušeli. Mě se více líbí Fortuna, manželovi Sprinter. Pán nám ale doporučil vybrat širší sedací plochu ( Sprinter).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.3.14 21:28

No ja som niekedy hladala golfky, ktore maju najvacsi priestor na spani tj. najviaciu sirku x dlzku a vyslo Peg Perego Pliko.
Ale zas 21 mes? Tak to uz musim byt velke dieta…ja som golfky pouzivala tak do 2 rokov…a potom som ich nebrala, aby si mala nezvykla a pekne slapala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.3.14 17:33

Ahoj, sama řeším podobný problém. Porovnávám Babypoint Sprinter, Baby design Sprint, též BP Fortuna. A pořád nevím. Ještě jsem někde našla tip na tento: Baby design Tiny - kdyby nic jiného má polohovací rukojeť, takže možná bude nejvyšší. Ale nevím. Jsem z Plzně a ani nevím, jestli je tu někde mají v obchodě k prohlédnutí. Potřebujeme co nejvyšší rukojeť, polohování zad i nožiček (kvůli spaní), dobrou skladnost (do auta a chceme letět na dovču, tak i do letadla), odklápěná madla. Vyšší opěrku zad a boudičku. Vozené dítko - cca 20 měs. 13 kg, 90 cm. A samozřejmě cena. Osmtisíc za kočárek na přejezdy do města či procházky, kdy částečně dítko chodí se mi dávat nechce. Strop tak 3,5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.3.14 21:52
@Pumouš píše:
Ahoj, sama řeším podobný problém. Porovnávám Babypoint Sprinter, Baby design Sprint, též BP Fortuna. A pořád nevím. Ještě jsem někde našla tip na tento: Baby design Tiny - kdyby nic jiného má polohovací rukojeť, takže možná bude nejvyšší. Ale nevím. Jsem z Plzně a ani nevím, jestli je tu někde mají v obchodě k prohlédnutí. Potřebujeme co nejvyšší rukojeť, polohování zad i nožiček (kvůli spaní), dobrou skladnost (do auta a chceme letět na dovču, tak i do letadla), odklápěná madla. Vyšší opěrku zad a boudičku. Vozené dítko - cca 20 měs. 13 kg, 90 cm. A samozřejmě cena. Osmtisíc za kočárek na přejezdy do města či procházky, kdy částečně dítko chodí se mi dávat nechce. Strop tak 3,5 tis.

Ahoj, my jsme nakonec už objednali-Bebe Beni Halo…Sice nemá tak vysokou rukojet, ale snad to přežijem. Jsem na něj zvědavá a doufám že budeme spokojeni.Po Plzni jsme se byli podívat v Pompu v OC a pak u Tesca v SuperBaby a nic moc teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.3.14 13:26

Ty Bebe BH se mi líbi taky a přiznám se, že jsem o nich ani nevěděla. Hned po přečtení zde jsem je vygooglila, ale mužskej měl nějaký komentář, že se mu něco nelíbí u předních koleček. Tak nevím. Prosím můžeš mi jej přeměřit až vám dorazí a písnout první „zkušenosti“. Když u nás je to tak, že mám kombinaci (na níž jsem se nechala ukecat) a nadávám na ni - obzvlášť na sporťák - jak čert. Nerada bych, aby se toto opakovalo. Uvažuji o tom, že bych úplně odstavila sporťák, protože se mi s ním už nějaký čas jezdí dost blbě. Už mě i napadlo objednat si dva vybrané kočáry a pak jeden vrátit - i za cenu placení poštovného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.3.14 14:26
@Pumouš píše:
Ty Bebe BH se mi líbi taky a přiznám se, že jsem o nich ani nevěděla. Hned po přečtení zde jsem je vygooglila, ale mužskej měl nějaký komentář, že se mu něco nelíbí u předních koleček. Tak nevím. Prosím můžeš mi jej přeměřit až vám dorazí a písnout první „zkušenosti“. Když u nás je to tak, že mám kombinaci (na níž jsem se nechala ukecat) a nadávám na ni - obzvlášť na sporťák - jak čert. Nerada bych, aby se toto opakovalo. Uvažuji o tom, že bych úplně odstavila sporťák, protože se mi s ním už nějaký čas jezdí dost blbě. Už mě i napadlo objednat si dva vybrané kočáry a pak jeden vrátit - i za cenu placení poštovného.

Tak to s těma dvěma kočárama mě taky napadlo :-) Ale manžel si klepal na čelo :mrgreen: Jasně, až dorazí tak přeměřím, vyzkouším a poreferuju :-) Já jsem na něj našla pár diskuzí a byly vesměs pozitivní tak doufám že jsem vybrala dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí