Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, poohlížím se po Golfovém kočárku ale ráda bych nějaké vaše typy a rady. Chtěla bych velké kola aby se sním dalo dobře jezdit v terénu a dlouhou střechu aby se dala co nejvíce zatáhnout a snadné skládání. Poradíte na co si dát ještě pozor a se kterým s těmito kritériemi jste spokojené? Děkuji
Mame Valco snap 4 sport trend a spokojenost. Jen se musis smirit s tim ze sportak to uz neni - neni tak robustny.
Golfky jsou uz jenom na popojizdeni a v nasem pripade na obcasne uspani/spani nekde na vylete.
Da se zatahnout cela striska az dolu. Kosik pod kocarkem je docela maly. Zadicka jdou polohovat uplne do lehu. Je lehounky, sklada lehce, ale treba tasku uz nan nepovesis, prevratil by se. To same kdyz hodne fouka, je to znat. Jde ovladat i jednou rukou.
Mame 2letaka ale vetsiho (nosi 104) a jeste se tam vejde i kdyz mu uz z neho trci nohy… ![]()
Valco se mezi golfky ale neradi, to je sportak ne?
Zakladatelko, golfovy kocarky jsou ty s tema malejma koleckama a ty rozhodne nejsou do terenu.
@Lubuch píše:
Asi jak ktery. Myslim tenhle. To golfky jsouhttps://www.kocarkovo.cz/…ck-charcoal/?…
Tohle golfky nejsou. Ja vim co myslis. Je to lehci a lip skladanej sportak. Vzdyz u toho mas i napsany, ze to je sportak.
plus tohle je jeste vytunena varianta sport s nafukovacíma kolama.
Já jsem měla Chicco Multiway, naprostá spokojenost, ale koukám, že nový už neprodávají… ![]()
No prave proto si myslim, ze tohle zakladatelka hleda ![]()
Pro mne je sportak to, co se neda zlozit. Pevna konstrukce, pripadne kde zustava podvozek a meni se hluboka korba za sportak.
Já měla tento a velká spokojenost: Caretero Sonata. Hlavně jsem ocenila spojenou rukojeť, pro manévrování super. Stříška se dala sklopit na několik úrovní až skoro dolů. Prožil s námi hodně výletů a vydržel 2 děti po sobě.
@Lubuch píše:
@DandátkoPNo prave proto si myslim, ze tohle zakladatelka hleda
Pro mne je sportak to, co se neda zlozit. Pevna konstrukce, pripadne kde zustava podvozek a meni se hluboka korba za sportak.
Já třeba mám skládací sportak
a dá se tam přitom vyměnit sedačka za korbu, je to dvojkombinace. Vejde se slozenej i pod sedačku do vlaku například.
Děkuji za rady ale hledám tedy asi sporťák. Já sporťák brala jako tu část v trojkombinaci. 😁
@Gabca56666 píše:
Děkuji za rady ale hledám tedy asi sporťák. Já sporťák brala jako tu část v trojkombinaci. 😁
Já mám Indy Sport od Gessleinu, do terénu je úplně v poho, jezdíme často, je navíc lehkej a skladnej, akorát tedy ta striska je naprd, ta se moc stahovat neda. Jinak ale spokojenost.
@Gabca56666 píše:
Ahoj, poohlížím se po Golfovém kočárku ale ráda bych nějaké vaše typy a rady. Chtěla bych velké kola aby se sním dalo dobře jezdit v terénu a dlouhou střechu aby se dala co nejvíce zatáhnout a snadné skládání. Poradíte na co si dát ještě pozor a se kterým s těmito kritériemi jste spokojené? Děkuji
golfky do terénu? to se úplně vylučuje
golfové kočárky maji malinka kola a nejsou vůbec vhodný do terénu!
pokud chces skladný sporťák do terénu, tak B-motion 3 ![]()
zrovna ted jsem ho doporučila i tady
@PapeJ píše:
Já jsem měla Chicco Multiway, naprostá spokojenost, ale koukám, že nový už neprodávají…
Ještě snad Poláci někde prodávají.
Bud chceš golfky nebo sporťák
@Káťa19 píše:
golfky do terénu? to se úplně vylučuje
golfové kočárky maji malinka kola a nejsou vůbec vhodný do terénu!pokud chces skladný sporťák do terénu, tak B-motion 3
zrovna ted jsem ho doporučila i tady
Hele stopli výrobu a už je problém sehnat náhradní díly. Já na poslední chvíli sehnala náhradní kola na 4. Škoda, jeden z nejlepších sporťáků a dal se od narození.