Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, brzy se chystáme na dovolenou a potřebovala bych poradit, nějaký co nejskladnější a nejlehčí kočárek pro skoro tříleté dítko. Chci ho převážně pouze na šlofík přez den a na případné popojíždění, na delší trasu, takže aby se tam tříleté dítě ještě vešlo..😅
Budu ráda za vaše tipy a popřípedě i fotky, abych měla zhruba představu jak se vaši tří leté prďolky do golfáčů vlezou🤗
Ahoj, děti jsem ještě ve čtyřech letech vozila ve starším typu nuna pepp
ta byla ještě poměrně lehká a skládala se na placku, děti se v ní v případě nouze i vyspaly
ale určitě někdo poradí lehčí a skladnější.
Valco baby Snap 4 je v pohodě, tříleťák se tam krásně vejde. ![]()
Taky bych byla pro Valco..není to úplně golfac ale je lehký skladný a přitom prostorný…mám větší pro dvě děti a skoro třílet se vejde vpohode…když si lehne tak samozřejmě už nohy trochu precuhuji, ale ona se většinou stočí na bok do klubka takže nevadi…navíc má Valco velkou strisku
Starý typ Elodie Details, Valco, starý Britax, sle už to není golfáč a nebo Maclaren.
Taky Chicco Multiway- ale to uz je hodně starý typ.
Děkuji, ale hledám fakt vyloženě golfky, sporťák máme, ale právě je těžší než bych potřebovala🤔
Jako lehký a skladný kočárek máme od značky Graco. Překvapilo mě, jak dobře se s ním jezdí a zvládá trošičku terén na to, jak je lehký. A do úplného hrkátka má daleko.