Golfový kočárek uveze jen 15kg?

Anonymní
9.4.24 20:29

Golfovy kocarek uveze jen 15kg?

Dobry vecer,
Budu s ditetrm dojizdet do skolky a potrebuji pro usnadneni cestovani do kramu, do skolky golfky..libi se mi treba bebeconfort nebo fillikid Traveller 2018, ale vsude je uvedeno jen 15 kg..a dite ted uz ve 2,5letech ma 14,5kg :/ myslite ze to je jen zkoousena vaha? Nebo radeji mam hledat jiny kkcar? Da se to vubec sehnat treba do 20kg nosnost nejake hodne lehkr male golfky? dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18241
9.4.24 20:34

Většině se nechce dělat dražší atesty, třeba Maclareny mají reálnou nosnost 25kg, ale na evropském trhu uvádí 15kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.4.24 20:35

Name joolz a ty maj urcite nosnost pres 20kg. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.24 20:38

A treba toto? Bebe Confort Rainbow 2023
Potrebuji cenove do 3tis :/

• Citovat
  • Upravit
31136
9.4.24 21:22

Ja mela nejake normalni golfky, ne uplne levne tedy, nejaka „stredni trida“, nosnost deklarovanou 15 kg a co ty toho uvezly, nakup, dite, aktovky starsich sourozencu, obcas i dve deti. Po 7 letech pouzivani vypadlo jedno kolecko, opravila jsem to provizorne spinacim spendlikem a jeste je dodelala kamaradka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7489
10.4.24 09:22
@Anonymní píše: Více

Pořídila bych osobně takto:

https://deti.bazos.cz/…-kocarek.php

https://deti.bazos.cz/…-4-sport.php

https://deti.bazos.cz/…aci-kola.php

Je u něj nosnost 22kg. My ho měli do dceřiných asi 3,5 let… na celodenní výlety, do obchodu apod. Je to lepší než klasické obyčejné drkotáve golfky. Má nafukovací kolečka, mnohem pohodlnější jízda.
Taky jsem ho kupovala bazarový a pak ještě prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
10.4.24 09:24

Pidi kolečka na nic. Vem něco z druhé ruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
10.4.24 09:37

Je celkem dost kocaru s nosnosti do 22 kg, ale za 3 tis novy asi ne. To spis mrkni na bazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
10.4.24 09:43

Do 3000 nový i klidně seženeš. Jestli to trochu jde, šla bych se podívat někam do krámu s kočárky, nebo aspoň nějakého velkého hračkářství, kde golfky taky někdy bývají.
Osobně bych z druhé ruky golfky nebrala, leda od někoho známého vyloženě za pár korun. Když si představím jak ty naše dostávaly do těla.
Taky bych se odpíchla od toho, jestli jde fakt jen o to dítě někam rychle přesunout, nebo budete přes léto cestovat, výletničit a dítě by v nich třeba i spalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.4.24 09:56

Vzala bych kočár z druhé ruky. Zmiňované Valco je fajn. Jen bych brala Trend, je větší, má polohovací rukojeť. Ve Válců snap ve 3 letech vypadá syn jak vosa na bonbonu ( 101 Cm, 16 kg). Ale víc děti zvládnou úplně OK. Ono taky tam už nebude sedět pořad. Mě ještě napadlo odrážedlo. U nás ve 3 letech spolehlivý prostředek rychlé dopravy. A před školkou se dá zamknout do stojanu.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
10.4.24 10:08

Máme golfky Cybex Topaz, v nouzi se do nich vejde i sedmiletý (výškou tak na devět let), ony mají totiž posunovací stříšku. No a dítě váží asi 28kg a uvezou ho v pohodě. Bazarové se seženou za pár stovek.

• Citovat
  • Upravit
1884
10.4.24 16:02

Prosím o doporučení na golfky. Chtěla bych nějaký lehčí, když budu potřebovat se synem cestovat sama apod., se stříškou a polohovací. Jelikož syn má teprve 6 měsíců, tak má ale 9kg a 73cm (to měla moje ségra na roce :lol: ), tak ideální do cca 25kg (at to mame na dyl) a prostorný. Nevím, zda se něco takového vůbec dá sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
10.4.24 16:17

Pokud klasicke golfky tak za me jednoznacne Maclaren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.24 20:32

@KKK85 ja valco tedko mam..a hledam neco mensiho..jem do obchodu, do mhd.

• Citovat
  • Upravit
7489
10.4.24 20:42

tak my měli valco právě jako menší :), pro mě to bylo dostačující… lehké, skladné. Nechtěla jsem zbytečně mít něco jen na rovnou dlažbu. Valco posloužilo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí