Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, chci se poradit, protože na tyhle věci jsem absolutně tupá
Je lepší mít účet na Googlu nebo na Outlooku?
Díky za rady ![]()
Já mam oboje, ale outlook se mi zdá přehlednější. Je pravda, že google je vychytanější, má plno „doplňků“. Takže záleží na Tobě. Udělt si mužes zkušebně oba, vyzkoušet a uvidíš. Jdou pak i smazat
![]()
Google funguje v podstatě na všechno, jako sociální síť i jako úložiště dat. Nezbytností je pro pohodlné používání chytrých telefonů. Účet na outlooku mám taky, ale kromě registrace jsem ho nikdy nepoužila ![]()
@MaminkaMartinka Každé je něco úplně jiného, nemůžeš mít účet na Outlooku, to je pouze program na stahování pošty, ale aby ji mohl stahovat, tak musíš mít nějaký mailový účet. Takže klidně z toho účtu na Googlu můžeš stahovat poštu do Outlooku, akorát tedy Outlook je placený program a co tak vím, tak není úplně levný (myšleno plný Outlook, nikoliv ten Expres - ani nevím, zda ještě existuje).
@ncc1701 píše:
@j.a.n.i1
www.outlook.com
Díky, tak to neznám, pro mě je (doteď byl) Outlook jen ta věc, která se instaluje s Ofice ![]()
Bych šla do Google… v tuto chvílu mají webové aplikace lépe vychytané než Microsoft. MS službu Outlook spustil teprve nedávno, Google na webu jede přes 10 let… tím nechci, říct, že Outlook je špatný to ne, ale Google to má více propracované a provázané s jinými službami (Google+, Picasa, Google Drive, Google Docs a pod.)
Tak jsem si právě vytvořila na Googlu a jsem z toho jelen, to je snad propojené úplně se vším, pokud jsem to dobře pochopila ![]()