Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nepiju skoro vůbec co mám děti starší r. 2008 tak piju opravdu max 2× ročně možná ani ne. Stačí mi jeden punč o vánocích na stánku a mám jí jak z praku.
Myslím, že v tomhle horku stačí i málo a člověk má dost.
Máš víc postřehů, že by mohla pít? Je pravda, že manželé to zjistí často velmi pozdě, jelikož jsou pořád v práci…
Když není trénink nebo je člověk na lačno, tak je to rychlý, těžko říct..
Včera jsem se opila po dvou skleničkách vodky s džusem - takže za půl hodiny, možný je všechno ![]()
Alkoholici ne, ti to většinou mají spíš naopak, jsou trénovaní, ty jeden hrnek vína neskolí
Já včera vypila jednu štamprli zelené a měla jsem dřevěné nohy. Vypít tak ještě další 2, tak jsem nametená taky
Normálně nepiju skoro vůbec, takže mi stačí fakt trocha.
@Anonymní píše:
Ahoj, byli jsme u známých. Žena od nich když jsme přijeli byla krapet připitá - měli předtím taky návštěvu, pak jsme se šli projít a asi vyprchalo to z ní, pak najednou přišla s hrnkem vína a do 10 nimut byla totálně namol…je to vůbec možné, nemají takové stavy alkoholici? Den nasto jsme jí voali jak jí je a ona že v pohodě…tak ted nevím co si o tom myslet…jeslti si to vůbec pamatuje…
Já teda se dokážu opít i Radlerem
Prostě každý reaguje jinak ![]()
Já byla v so na bowlingu, přišla partička, dali si 3 panáky a popadali jak hrušky.. to celé za max 30 minut
že by byli alkáči? néé, spíš blbci
a mmchdm, pokud je někdo připitej, nebo pil den předem, tak ten nástup je fakt rychlej ![]()
Po kojení - odstavu mi stačila půlka piva, tvrdý je úplně demoliční ![]()
Těžkému chronickému alkoholikovi opravdu stačí málo k opilosti, ale to by bylo na ní vidět na první pohled, že chlastá I. ligu. Takže pak to bývá ten opačný příklad, kdo pije výjimečně, navíc pokud jde o gracilní ženu, hladovou, lehce dehydrovanou…to pak stačí málo. Taky cokoli s bublinkama urychluje vstřebávání alkoholu. Z vlastní zkušenosti vím, že za studií jsme si něco „málo“ vypili, takže mě jen tak něco neporazilo, kdežto dnes si čuchnu ke špuntu a motám se jak motyka
.
Já se taky o víkendu opila za rekordně krátkou dobu, ale to bylo výjimečně, jinak mi to trvá dyl než se opiju..ale např. kámošce stačí tři vinné střiky a je úplně mimo a není žádná alkoholička..
Alkoholici né, ty potřebujou víc jak hrnek vína. Někdy to holt „sedne“
Jestli ten den málo jedla, tak jí mohla sklenička složit. Když jsem přestala kojit, tak mi stačilo jedno pivo a jak jsem byla veselá
Po sklenici vína budu velice veselá, podvou budu pod stolem, v podstatě nepiju od roku 2008.
Těšila jsem se jak puboš, že se po ukončení kojení na počest odstavu opiju, ale po ani ne dvou pivech mě bolí hlava, po tvrdým bych blila… Radši si nechám zajít chuť nebo budu muset splašit nějaký hulení ![]()
Čímž chci říct, že paní naprosto chápu a zrovna tak to může být nezvykem a tím, že je jinak skoro abstinent ![]()
Nečetla jsme reakce, ale jednou mi jeden známý tvrdil, že nemůže vůbec pít - je abstinent, jelikož mu v těle chybí něco jako spalovač alkoholu a že si může způsobit otravu alkoholem i po vypití vcelku malého množství alkoholu..nevím, jestli to existuje, jestli nekecal ![]()
Ahoj, byli jsme u známých. Žena od nich když jsme přijeli byla krapet připitá - měli předtím taky návštěvu, pak jsme se šli projít a asi vyprchalo to z ní, pak najednou přišla s hrnkem vína a do 10 nimut byla totálně namol…je to vůbec možné, nemají takové stavy alkoholici? Den nasto jsme jí voali jak jí je a ona že v pohodě…tak ted nevím co si o tom myslet…jeslti si to vůbec pamatuje…