Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
Najde se dobrá duše, která mi poradí s grafem http://www.womenzone.cz/…ajicek/grafy?…
Snažíme se od ledna o druhé, a vzhledem k tomu, že první se povedlo po více než roce pomocí IUI, nechci nic ponechat náhodě.
Do ledna MS chodila pravidelně po 28 dnech, pak přišla o pár dní dřív a teď naposled po 22 dnech…
Kdy myslíte že proběhla (jestli vůbec) ovu? FF mi jí ukazoval stejně jako WZ, ale po dnešní teplotě jí přepsal na 12dc… Břicho mě bolelo v oba termíny, ale pokaždý jinak a v jiných místech…
Díky P.
Já bych řekla ten 12.DC…ale teď už je to jedno, když je po ovulaci, ne? Tam už nic jiného než nechat to náhodě nezbývá ![]()
Já bych řekla, že byla až 12DC, je to poslední den nízkých teplot i když předtím došlo ke zvýšení… Měla jsem to takhle cyklus u syna, u kterého jsem tenkrát brala Clostil, takže jsem byla sledovaná. Došlo tenkrát k poklesu, pak na dva dny ke zvýšení, pak to zase kleslo - to byl den ovulace a pak se to vyšnekovalo nahoru a už to tam zůstalo.
@alenka84 @gabi.design Tak jasne, ze uz je to ted jedno… Spis se pokousim proniknout do taju teto metody
Prvne jsem merit nemohla, delala jsem ve smennem provozu, takze to proste neslo… Kazdopadne diky ![]()
Řekla bych, že je to ten 12dc, obecně se říká, nebo já si to tak pamatuju, že ovulace nastává cca 2 dny před vzestupem teploty o přibližně 0,5°C, což by odpovídalo. Já to takhle měla taky.