Graf BT - kdo se vyzná?

713
7.3.13 08:17

Graf BT - kdo se vyzná?

Zdravím,
Najde se dobrá duše, která mi poradí s grafem http://www.womenzone.cz/…ajicek/grafy?…
Snažíme se od ledna o druhé, a vzhledem k tomu, že první se povedlo po více než roce pomocí IUI, nechci nic ponechat náhodě.
Do ledna MS chodila pravidelně po 28 dnech, pak přišla o pár dní dřív a teď naposled po 22 dnech…
Kdy myslíte že proběhla (jestli vůbec) ovu? FF mi jí ukazoval stejně jako WZ, ale po dnešní teplotě jí přepsal na 12dc… Břicho mě bolelo v oba termíny, ale pokaždý jinak a v jiných místech…
Díky P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
7.3.13 08:24

Já bych řekla ten 12.DC…ale teď už je to jedno, když je po ovulaci, ne? Tam už nic jiného než nechat to náhodě nezbývá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.3.13 08:27

Já bych řekla, že byla až 12DC, je to poslední den nízkých teplot i když předtím došlo ke zvýšení… Měla jsem to takhle cyklus u syna, u kterého jsem tenkrát brala Clostil, takže jsem byla sledovaná. Došlo tenkrát k poklesu, pak na dva dny ke zvýšení, pak to zase kleslo - to byl den ovulace a pak se to vyšnekovalo nahoru a už to tam zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.3.13 09:23

@alenka84 @gabi.design Tak jasne, ze uz je to ted jedno… Spis se pokousim proniknout do taju teto metody :jazyk: Prvne jsem merit nemohla, delala jsem ve smennem provozu, takze to proste neslo… Kazdopadne diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.3.13 09:47

Řekla bych, že je to ten 12dc, obecně se říká, nebo já si to tak pamatuju, že ovulace nastává cca 2 dny před vzestupem teploty o přibližně 0,5°C, což by odpovídalo. Já to takhle měla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí