Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
Můžete mi někdo poradit, kdy přibližně byla ovulace z tohoto grafu? Při prvním mimču, mi to graf ukazoval, asi mi skončilo členství nebo nevím, a nový profil mi nejde zalozit a nechápu proč :/
Snažíme se půl roku a proste nic, tak jsem začala měřit teplotu, tak by mě zajímalo kdy přibližně byla ovulace, mám napsaný den v kalendáři, tak zda tomu odpovídaly příznaky ![]()
Děkuji ![]()
@ugluk proběhnout musela, sex máme ob den, měla jsem slabě pozitivní TT, ale bohužel to odešlo s MS, ale zajímalo by mě, zda opravdu poznám OV podle bolestí, to měření mě trochu štve, musím vstavat na budik, dřív než se mi vzbudí syn. Tím ze píšu ze zatím nic, tak prave už mám od té doby třetí biochemko ….
Být mohla, ale na tom grafu prostě není vidět, ty teploty jsou strašně rozlítané. A dost vysoké, nebyla tam třeba nějaká menší viróza? Základní pravidlo je „tři po šesti“, protě ovulaci jednoznačně určí tři teploty, které jou vyšší než šest předchozích. Obča to může ulítnout, ale přijde mi, že tady to lítá pořád. Proto tam asi FF tu ovulaci nevyznačil. Zkusila bych měřit i další cyklus, možná nakombinovat s ovulačními testy. Ale pokud se snažíte obden, tak je podstatné jen to, zda ovulace je nebo není.
Ahoj holky,
myslite ze se zadarilo? Myslela jsem ze brzo dostanu MS jak to zaclo klesat a ted se to drzi na 36,8 pred ovu jsem mela max 36,5 ale spise jen 36,3 -36,2
Bt jako detekce těhotenství není dobrý nástroj. Dříve a s mnohem větší spolehlivosti to ukáže test. Já vždycky pár dní po prokázané ovulaci přestala měřit a kdyby vynechala ms, testovala bych. Někdy se může bt držet vysoko i přes ms.