Trozel a inseminace

17
13.5.24 09:53

Trozel a inseminace

Ahoj holky :mavam:
Snažíme se více jak rok o miminko, ale bohužel se nedaří. Rozhodli jsme zajít na kliniku. Já v pořádku přítel horší spermio. bylo nám doporučeno IUI. V lednu jsme podstoupili první IUI, já dostala Clostibegyt, ale po něm jeden folikul a cysta, inseminace nevyšla. Po 3 měsících jdeme znovu zkusit štěstí. Napsali mi na klinice Trozel 3-7 den cyklu. Nikde se nemůžu o něm nic dočíst. Nemá s ním některá zkušenost a jestli vůbec při IUI někomu pomohl? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
13.5.24 13:47

Ahoj, já byla před měsícem na IUI a taky jsem dostala Trozel. Prý je to Letrozel, ale od jineho vyrobce. Mel by mit uplne stejne slozeni. Po Trozelu krasne folikuly, zadne cysty ale bohuzel nejspis biochemicke tehu. Byt to bylo nase prvni IUI, v cervnu jdeme rovnou na IVF. Ted mam mit mesic klid po vsech tech hormonech.. jinak my oba ok, manzel trosku horsi spermio ale zalezi, jak ktery vzorek.. u IUI nam rekli, ze ukazkovy, tak nevim.. ja mirne zvysene NK bunky.. drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.5.24 19:24

To mě moc mrzí. Moc Vám přeji aby se brzy zadařilo. Děkuji za uklidnění :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.5.24 23:30

Ahojky, za mě je ten trozel super. Narozdíl od clostillbegytu mam po něm ukázkovou sliznici. U prvního dítka jsem otěhotněla po iui kdy jsem užívala letrozol. Teď jsem taky po iui a měla jsem trozel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.5.24 00:22

Tak to ráda čtu. Holky ještě se zeptám. Po iui to doma ještě pojišťujete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.5.24 07:34

@Monys94 ano, byli jsme včera a rikali ze dnes ještě pojistit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
14.5.24 07:51

Taky.. v den IUI nic a druhy den jsme na to hupli 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.5.24 11:51

Ve čtvrtek jdu na UZ tak snad nějaký folíci tam budou. A v sobotu na iui snad. Holky moc děkuji za povzbuzení :) a držím Vám všechny palce, ať už se miminko podaří :). Budu ráda když dáte vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.5.24 22:46

Ahoj holky :)
tam jsem byla na UZ folíci dva velikost 19mm sliznice krásná tak že na Trozel reaguji dobře. Ve čtvrtek jsem si píchla Ovitrille a dnes iui. Noo co Vám budu, jsem smutná přítel horší spermio. koncetrace 13mil, celkový počet 32mil, progresivni 18%, morfologie 4%. Tak že, podle doktorky je to dost malá pravděpodobnost :(.
Přitom bere vitamíny, změnil stravu. Tak že zase 14 doufání :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
19.5.24 07:14

@Monys94 nevěš hlavu, nám když se před pár lety povedla iui, manžel měl 12% progresivních :kytka: musíš věřit! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.5.24 20:59

Jéé děkuji. Spíš jsem smutná z toho, že doktorka řekla, že to nemá cenu a že z toho určitě neotěhotním. Při odchodu, aby mi řekla něco povzbudivého tak mi řekla. Stejně to nevyjde, uvidíme se opět za měsíc a hlavně nebuďte naivní :nevim:
Tak děkuji a budu věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.3.25 11:29

@Monys94 Jak to prosím dopadlo? V neděli nasazuji letrozol, ale kvůli mému Pco prý kdo ví, jestli budu reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí