Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno,
mohl by mi někdo poradit?
Mám zpoždění MS a nevím jak by měla vypadat BT v případném těhotenství.
Moc děkuju za rady
To nevím, ale při zpoždění by na testu měly být dvě čárky, ne?
![]()
No každý má teplotu jinou, ale já při těhu měla kolem 37,3 - 37,5…, 37,5 mám teď pořád. To myslím už při zpoždění, dvě // jsem vlastně měla taky
…, dělala jsi test? Přeju, ať tam jsou ![]()
@Sibyla0 Já jak mám ovulaci později tak mám trochu strach tak nějak pořád čekám ![]()
Asi bych být tebou počkala ještě několik dní. Pokud ms nepříjde, pak si udělej test. A buď bude pozitivní nebo negativní. Každopádně pokud jsi těhotná, tak ti bazální teplota bude stoupat.
![]()
Já jak tam viděla ten malý pokles tak už jsem to považovala za ztracený…raději taky čekám…V pátek mám jít k doktoru, myslíte že už by bylo něco vidět?
Vidět na grafu nic.Ale když si uděláš test řekněme ve středu či čtvrtek, tak už by mohlo být něco vidět na TT.Pak dej vědět. K doktorovi tak můžeš jít buď s potvrzeným těhu nebo na kontrolu a odběr krve.
![]()
@kaca7 píše:
Dobré ráno,
mohl by mi někdo poradit?
Mám zpoždění MS a nevím jak by měla vypadat BT v případném těhotenství.
Moc děkuju za rady
17 dni zvysena teplota od ovulace znamena jiste tehotenstvi…ani test nepotrebujes ![]()
jak dlouhou mas luteani fazi? tedy ten cas od ovulace do menstruace? 14 dni? ted je to 15?tak jeste dva dny a je to jasne…tedy jiste…ten pokles byva ukazkove kdyz se miminko zavrtava ![]()
@KackaDoup píše:
17 dni zvysena teplota od ovulace znamena jiste tehotenstvi…ani test nepotrebujes
Nebo nastupující virozu… jisté není nikdy a nic.
@j.a.n.i1 píše:
Nebo nastupující virozu… jisté není nikdy a nic.
kdyz myslis..ctyrikrat to u me uz tak bylo..a nevycucala jsme si to z prstu ze jo, to bych si to nedovolila psat…
Příspěvek upraven 29.09.13 v 09:18
@kaca7 neco na tebe leze? citis se nemocne? tezko by to bylo jako ukazkove teploty na grafu ![]()
Příspěvek upraven 29.09.13 v 09:19