Gran Canaria oblast Maspalomas, zkušenosti, hotely

585
12.1.15 10:00

Gran Canaria oblast Maspalomas...znáte někdo???

Neznáte někdo tuto oblast? Hledáme nějaký fajn hotel…nabídka je docela velká…nebyl tam někdo a měl by typ na hotel? děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2457
12.1.15 10:10

Manzelovi rodice tam jezdi uz nekolik let. My jsme tam s nimi taky jednou byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.1.15 10:37

A prosím nepamatuješ si jméno hotelu kam jezdí? děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.1.15 10:42

Byla jsem tam kdysi..jako nebála bych se tam žádnýho hotelu, my byly v obyčejným bungalovu 3 hvězdě, a nebyl tam nejmenší problém. každopádně bych řešila, jestli chtějí být u moře, nebo ne, tam je spousta hotelů a bungalovů hodně daleko od moře, my to měli skoro 3 kilometry. takže to by bylo první, o co bych se zajímala, vzdálenost od moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.1.15 10:48

To je jasné, chceme být přímo u moře v blízkosti písečných dun:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
12.1.15 11:05

No to je docela problém být u moře. Projeli jsme celý ostrov a je jen pár hotelů u moře. Většinou vozí autobusy k moři zdarma od hotelů. Dokonce jsme mohli jezdit i výtahem na pláž. No jsou tam sklály. Vybíríme 4****, ale vadí mi tam studená voda, vítr, a tmavé pláže. Sice navážejí sv+ětlý písek, ale ne všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.1.15 12:20

My jsme bydleli taky v apartmanech. Na duny to bylo tak 2 km. Ubytovani bylo dobry. Vitr tam fouka hodne. Dcera tenkrat nosila na hlave cepicku, protoze ji nafoukalo do usi a boleli ji. V mori se koupal jen manzel a to jen jednou, aby zkusil jake je to koupat se v oceanu :-) Ja jsem se jen prochazela pri kraji. Byly metrove vlny a ja byla tehotna a netouzila jsem aby mne nejaka smetla. Pokud vybirate ubytovani tak koukejte i po vytapeni bazenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.1.15 12:20

Na nazev se kdyztak zeptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.1.15 15:27

Byla jsem dvakrát v tomto hotelu:

http://www.etravel.cz/…neras-resort?…|%20Bee%20Geo3

Je to už 6 let, co jsem tam byla naposledy, ale nevzpomenu si na nic, na co bych si mohla stěžovat. Krásné ubytování, výborné stravování - na výběr z více restaurací, tedy více druhů jídla, hlavní bazén přetéká jako vodopády na hlavní promenádu a je z něj krásný výhled na moře, termální bazén, minigolf, každý večer doprovodný program, v okolí obchody, kde se super nakupuje, duny jsou také v blízkosti. Na víc si teď nevzpomenu, kdyžtak se ptejte, ale určitě doporučuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarka.nahodova
15.1.15 17:43

Hotely jsou tam skoro vsechny v pohode, ale my jezdime do oblasti Playa de Amadores… krasna plaz s bilym karibskym piskem. Hotel Gloria Royal Palace…

• Citovat
  • Upravit
novomi007
19.12.17 19:09

V Maspalomas je opravdu tolik možností ubytování, apartmány - který mám nejraději já, jsou většinou dál od oceánu, u majáku jsou to povětšinou hotelové řetězce zvučnějších jmen, my tedy hlavně cestujeme a půjčujeme vždy auto a jezdíme právě na pláže umělé, jak zmiňuje sarka. nahodova na Amadores, Puerto Rico, Mogan, protože tam se dá koupat vždycky, pláž v Maspalomas a Playe del Inglés je sice obrovská, ale oceán většinou divoký. U Amadores a Puerto Rico se dají sehnat hotely blíž k oceánu za nižší cenu, ale je to tím, že Maspalomas je opravdu velké a dominuje právě ubytování. A nejhezčí výhled má dle mého RIU hned u písečnícých dun :-) napsala jsem o Gran Canarii dost na blogu mojí agentury, takže kyby si chtěl někdo počíst dávám odkaz, ale ne s cílem to tu spamovat reklamou :-) ****
edit admin - odstraněn odkaz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí