Granule pro štěně jorkšíra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
6.1.20 18:21

Dobrý večer

Brit Premium by Nature Sensitive Lamb myslíte že to může od štěněte? Je mu 9 týdnu recenze skvělé na ně 60 procent jehně děkuji za odpověď na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.1.20 18:22

@Marca 1
Brit Premium by Nature Sensitive Lamb myslíte že by je mohl od štěněte 9 týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
6.1.20 19:17

@lenus1992 ono je to od 5kg váhy nevím jestli na něj nebudou ty granulky velký. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
6.1.20 19:21

@lenus1992 co si přečíst složení. Brit premium je pěkný šrot :poblion: Na co bylo štěně zvyklé? Nemá se hned měnit než se štěně vůbec navykne na novou domácnost. Stačí číst složení a na britu premium není nic dobrého ve složení :? navíc to není ani pro malé plemeno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.1.20 19:24

@Markéta80 @Marca 1
Nedávame je jen sem se ptala.. Jinak máme objednáno Brit Care Mini Grain Free Puppy jinak u chovatele byl na Propesku to říkal veterinář že to není dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
6.1.20 19:26

@lenus1992 to určitě ne, marketovky nebrat :? Já bych nedala ani brit, ale po Propesku na přechod ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.1.20 19:56

@Markéta80
Je to přímo přes Brit stránky tak uvidíme zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.2.20 06:22

Davala jsem nekolik let Brit, puvodne i Brit premium, pak mi ho cuba prestala snaset, tak jsme presli na Brit care, tim jsem krmila nekolik let k spokojenosti, ale varku co jsem rozbalila pred nedavnem nesnesou ona ani druhy pes. Velke kolikovite prujmy.
Takze Brit jde na rozbor a do kose a menim znacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
6.2.20 07:49

@jannina1 to se ani nedivím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.20 00:48
@lenus1992 píše:
Mám dotaz jaké jsou nejlepší granule? Máme 9tydenni štěně jorksira s bolonskym psem a máme alergii na Kuřecí a tak nevíme která značka granulích je nejlepší jehněčí nebo tak děkuji za odpověď

Já mám fenku havanského psíka, což má k jorkšírovi dost blízko, a k boloňskému psíkovi ještě blíž. A má dost citlivý žaludek a alergii na všechno možné, a také je maličko mlsná, co se granulí týče, takže jsem jí dávala, když byla takhle malé štěňátko Calibra Dog HA Starter & Puppy Lamb, a opravdu maximální spokojenost. Fenečce to chutnalo a bylo to velmi šetrné na trávení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kopretina282
5.1.21 07:57

Royal Canin

• Citovat
  • Upravit
59502
5.1.21 11:02
@Kopretina282 píše:
Royal Canin
:lol: :lol: kvalitka na 1.místě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.2.21 11:38

Mamka vždycky dávala Royal Canin veterinární, protože ze všeho jinýho se poblil. Taky mu je zavévala horkou vodou, jinak je nejedl :lol: :lol: Jak je to přešlechtěný, tak to má spoustu problémů. Alergie, problém se zubama, s ledvinama. Stará dobrá směska z útulku je nejlepší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný