Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Brit Premium by Nature Sensitive Lamb myslíte že to může od štěněte? Je mu 9 týdnu recenze skvělé na ně 60 procent jehně děkuji za odpověď na
@Marca 1
Brit Premium by Nature Sensitive Lamb myslíte že by je mohl od štěněte 9 týdnu?
@lenus1992 ono je to od 5kg váhy nevím jestli na něj nebudou ty granulky velký. ![]()
@lenus1992 co si přečíst složení. Brit premium je pěkný šrot
Na co bylo štěně zvyklé? Nemá se hned měnit než se štěně vůbec navykne na novou domácnost. Stačí číst složení a na britu premium není nic dobrého ve složení
navíc to není ani pro malé plemeno ![]()
@Markéta80 @Marca 1
Nedávame je jen sem se ptala.. Jinak máme objednáno Brit Care Mini Grain Free Puppy jinak u chovatele byl na Propesku to říkal veterinář že to není dobrá volba.
@lenus1992 to určitě ne, marketovky nebrat
Já bych nedala ani brit, ale po Propesku na přechod ok ![]()
@Markéta80
Je to přímo přes Brit stránky tak uvidíme zkusíme.
Davala jsem nekolik let Brit, puvodne i Brit premium, pak mi ho cuba prestala snaset, tak jsme presli na Brit care, tim jsem krmila nekolik let k spokojenosti, ale varku co jsem rozbalila pred nedavnem nesnesou ona ani druhy pes. Velke kolikovite prujmy.
Takze Brit jde na rozbor a do kose a menim znacku.
@lenus1992 píše:
Mám dotaz jaké jsou nejlepší granule? Máme 9tydenni štěně jorksira s bolonskym psem a máme alergii na Kuřecí a tak nevíme která značka granulích je nejlepší jehněčí nebo tak děkuji za odpověď
Já mám fenku havanského psíka, což má k jorkšírovi dost blízko, a k boloňskému psíkovi ještě blíž. A má dost citlivý žaludek a alergii na všechno možné, a také je maličko mlsná, co se granulí týče, takže jsem jí dávala, když byla takhle malé štěňátko Calibra Dog HA Starter & Puppy Lamb, a opravdu maximální spokojenost. Fenečce to chutnalo a bylo to velmi šetrné na trávení. ![]()
Mamka vždycky dávala Royal Canin veterinární, protože ze všeho jinýho se poblil. Taky mu je zavévala horkou vodou, jinak je nejedl
Jak je to přešlechtěný, tak to má spoustu problémů. Alergie, problém se zubama, s ledvinama. Stará dobrá směska z útulku je nejlepší. ![]()